Jaakko Suojanen

Aatu

CEO & Founder

Jaakkoa ajaa päivittäin eteenpäin yritysten auttaminen digitaalisen markkinoinnin avulla sekä tulevaisuuden työn muoto ja mallit. Jokainen päivä alkaa tunnilla kirjan ääressä.

+358 40 809 8813
jaakko.suojanen(at)digimarkkinointi.fi

Niko Lahtinen

Aatu

CRO & Partner

Niko vahtii haukan tavoin, pysyvätkö tuotteiden katteet kohdillaan ja saavatko asiakkaat rahallensa vastinetta. Tämä paremman markkinoinnin sanan saattaja on parhaimmillaan isoissa pöydissä ja uusien tuotteiden äärellä.

+358 50 320 0919
niko.lahtinen(at)digimarkkinointi.fi

Tiia Koskelo

Aatu

SEM TeamCoach

Tiia on AdWords-tiimin guru ja oikeutettu tiimivalmentaja. Analytiikka ja Googlen työkalut ovat Tiialle lähes yhtä tärkeitä, kuin useat maailmanmestaruudet hänen harrastamissaan muille tuntemattomissa lajeissa.

+358 44 970 9918
tiia.koskelo(at)digimarkkinointi.fi

Hanat Tchotbaev

Aatu

Business Process Manager

Hanat vastaa robottimaisella tarkkuudella siitä, että tekemisen laatu pysyy prosessien avulla korkealla ja prosessit ajantasalla. Myös dokumentointi on lähellä tämän miehen sydäntä.

+358 50 505 2232
hanat.tchotbaev(at)digimarkkinointi.fi

Aatu Pitkänen

Aatu

Web developer

Pitkän huiskealta mieheltä taittuu verkkosivujen kehitys, sekä kaikenlainen muu koodi. Vapaalla Aatu näppäilee kitaraa kuin töissä näppäimistöä.

+358 50 5051408
aatu.pitkanen(at)digimarkkinointi.fi

Tommi Karvinen

Aatu

SEO Account Manager

Tommi on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija lajinaan hakukoneoptimointi. Hakukoneoptimoinnista Tommilta löytyy kokemusta aina ulkoimailta asti. Hakukoneoptimoinnin lisäksi sydäntä lähellä on jalkapallo ja perhokalastus.

+358 40 520 4808
tommi.karvinen(at)digimarkkinointi.fi

Aleksi Halsas

Aatu

Social Media TeamCoach

Aleksin periaatteena on “Win-Win or no deal” eli vain käteen jäävät eurot merkkaavat. Somessa hän pyörii kuin kala vedessä, mutta harvoin myötä virtaan. Uudet tuulet ja mahdollisuudet tehdä oikeita tuloksia saavat Allun aina innostumaan.

+358 50 4311471
aleksi.halsas(at)digimarkkinointi.fi

Anssi Toivakka

Aatu

Social Media Account Manager

Anssi ymmärtää, miten brändillä ja yrityksen ilmeellä tehdään tulosta. Visuaalinen ilme ja viestintä muuttuvat hänen käsissään konkreettisiksi konversioiksi ja euroiksi viivan alle. Viimeiset naulat arkkuun lyö hyvä ihmistuntemus ja rakkaus oikeinkirjoitusta kohtaan.

+358 44 2848294
anssi.toivakka(at)digimarkkinointi.fi

Foli Raheem

Aatu

SEO TeamCoach

Foli ei paljoa Googlen temppuiluista säikähdä. Hän käykin säännöllisesti Afterwörkeillä Googlen algoritmien ja crawlerien kanssa. Hakutuloksissa vain yksi voi olla ensimmäsellä sijalla ja tämä mies tietää tien sinne.

+358 40 8419691
foli.raheem(at)digimarkkinointi.fi

Ilari Tervonen

Aatu

CSO

Ilari janoaa myyntiä ja tietää oman myynnin onnistumisen olevan kiinni asiakkaiden menestyksestä. On myös sanottu Ilarin ajavan partansa aina, kun epäonnistuu myynnissä.

+358 40 729 8989
ilari.tervonen(at)digimarkkinointi.fi

Katri Leväinen

Aleksi Halsas

Social Media Account Manager

Katri pitää vaaleanpunaisesta ja yksisarvisista, mutta älä anna sen hämätä. Tämän sosiaalisen median moniosaajan kanssa keskustellessa huomaa nopeasti, että pinkin kuoren alla on timantin kova osaaminen.

+358 50 3786462
katri.levainen(at)digimarkkinointi.fi

Mauri Ranta

Aatu

New Business Developer

Maurin 20 vuoden myyntikokemus takaa sen, että näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen löytyy myös sinun bisneksesi kohdalla. Mauri on digimarkkinoinnin poliisi ja hänen AdWords-AUDIT ratsioissa jää kiinni koko ajan epämääräisiä mainosten pyörittäjiä.

+358 50 3366533
mauri.ranta(at)digimarkkinointi.fi

Karim Elbanna

Karim Elbanna

SEO Account Manager

Karimin nauru on toimistolla käsite. Toisinaan miehen löytää kuitenkin vakavana, silloin on kyse tuloksien tekemisestä. Laukusta löytyy todella kattava nuotisto SEO:n ja verkkosivujen maailmaan. SDM:n kovimmaksi kitaristiksi tituleerattu mies viettää vapaa-aikansa joko soittaen tai treenaten.

+358 40 7024993
karim.elbanna(at)digimarkkinointi.fi

Juuso Lainas

Karim Elbanna

SEO Account Manager

Juuso on aina halunnut olla rokkitähti tai taistelulentäjä. Tavoitteita tulee olla, mutta niiden toteutumista odotellessa on hyvä keskittyä hakukoneoptimointiin. SEO on Juuson taistelukenttä ja sieltä selviää todennäköisimmin voittajana Juuson taisteluparina.

+358 41 43 64030
juuso.lainas(at)digimarkkinointi.fi

Kimmo Pulkka

Karim Elbanna

Copywriter

Kimmolla on terävä pää, terävä kynä ja lempeä mieli. Niiden avulla hän luo psykologiaan perustuvaa tekstiä, joka kanavoi kohdeyleisön tarpeet haluksi ostaa asiakkaan tuote tai palvelu.

+358 40 0643478
kimmo.pulkka(at)digimarkkinointi.fi

Anne Sironen

Karim Elbanna

Adwords Account Manager

Anne on Muuramen lahja verkkoanalytiikalle. Rauhallisen Annen löytää yleensä keskittyneenä näyttöjensä äärestä ja hänen rauhallisuutensa tuokin hyvää tasapainoa muuten kohtuullisen äänekkääseen Google-tiimiin.

+358 50 3375740
anne.sironen(at)digimarkkinointi.fi

Ilse Grönfors

Karim Elbanna

Queen of Sales

Ilsessä yhdistyvät ammattitaito ja vastustamattoman positiivinen asenne, joka tarttuu helposti myös muihin lähellä oleviin. Ilse rakastaa myyntityötä, jota hän tekee aina ratkaisukeskeisesti ja asiakkaan tarpeista lähtien. Tunnetaanhan Ilse myös nimellä Queen of Sales.

+358 50 5544003
ilse.gronfors(at)digimarkkinointi.fi

Sami Voutilainen

Anssi

Marketing Nerd

Jos työkaveri kaipaa neuvoa niin toimistolla soitetaan Sami-kelloa. Tämä mies on tehnyt digitaalista markkinointia jo 20 vuotta, eikä loppua näy. Sami on lempeä markkinoinnin tietosanakirja, joka osaa myös esittää asiat yksinkertaisesti.

+358 40 1989440
sami.voutilainen(at)digimarkkinointi.fi