Jaakko suojanen

Jaakko Suojanen

Aatu

CEO & Founder

Jaakkoa ajaa päivittäin eteenpäin yritysten auttaminen digitaalisen markkinoinnin avulla sekä tulevaisuuden työn muoto ja mallit. Jokainen päivä alkaa tunnilla kirjan ääressä uutta oppien.

+358 40 809 8813
jaakko.suojanen(at)digimarkkinointi.fi

Niko Lahtinen

Aatu

CRO & Partner

Niko vahtii haukan tavoin, pysyvätkö tuotteiden katteet kohdillaan ja saavatko asiakkaat rahallensa vastinetta. Tämä paremman markkinoinnin sanan saattaja on parhaimmillaan isoissa pöydissä ja uusien tuotteiden äärellä.

+358 50 320 0919
niko.lahtinen(at)digimarkkinointi.fi

Tiia Koskelo

Aatu

SEM Team Coach

Tiia on Google Ads -tiimin guru ja oikeutettu tiimivalmentaja. Analytiikka ja Googlen työkalut ovat Tiialle lähes yhtä tärkeitä, kuin useat maailmanmestaruudet hänen harrastamissaan muille tuntemattomissa lajeissa.

+358 44 970 9918
tiia.koskelo(at)digimarkkinointi.fi

Aatu Pitkänen

Aatu

Web Team Coach

Aatu on nykypäivän käsityöläinen ja hänen tuotoksensa näkyy verkon suurilla aalloilla. Aatu ratkaisee verkkosivujen yleisiä ongelmia ja valaisee niiden asemaa markkinoinnissa.

+358 50 505 1408
aatu.pitkanen(at)digimarkkinointi.fi

Anssi Toivakka

Aatu

Social Media Team Coach

Anssi tietää, miten Facebookin maksettu mainonta skaalataan ja mitä verkkokaupan tuotemainoksessa kannattaa sanoa. Visuaalinen ilme ja viestintä muuttuvat hänen käsissään konkreettisiksi konversioiksi ja euroiksi viivan alle.

+358 50 5177597
anssi.toivakka(at)digimarkkinointi.fi

Foli Raheem

Aatu

SEO TeamCoach

Foli ei paljoa Googlen temppuiluista säikähdä. Hän käykin säännöllisesti Afterwörkeillä Googlen algoritmien ja crawlerien kanssa. Hakutuloksissa vain yksi voi olla ensimmäsellä sijalla ja tämä mies tietää tien sinne.

+358 40 8419691
foli.raheem(at)digimarkkinointi.fi
Ilari tervonen

Ilari Tervonen

Aatu

CSO

Ilari janoaa myyntiä ja tietää oman myynnin onnistumisen olevan kiinni asiakkaiden menestyksestä. On myös sanottu Ilarin ajavan partansa aina, kun epäonnistuu myynnissä.

+358 40 729 8989
ilari.tervonen(at)digimarkkinointi.fi

Katri Leväinen

Digimarkkinointi

Social Media Account Manager

Katri pitää vaaleanpunaisesta ja yksisarvisista, mutta älä anna sen hämätä. Tämän sosiaalisen median moniosaajan kanssa keskustellessa huomaa nopeasti, että pinkin kuoren alla on timantin kova osaaminen.

+358 50 3786462
katri.levainen(at)digimarkkinointi.fi

Karim Elbanna

Karim Elbanna

SEO Account Manager

Karimin nauru on toimistolla käsite. Toisinaan miehen löytää kuitenkin vakavana, silloin on kyse tuloksien tekemisestä. Laukusta löytyy todella kattava nuotisto SEO:n ja verkkosivujen maailmaan. SDM:n kovimmaksi kitaristiksi tituleerattu mies viettää vapaa-aikansa joko soittaen tai treenaten.

+358 40 7024993
karim.elbanna(at)digimarkkinointi.fi

Juuso Lainas

Karim Elbanna

SEO Account Manager

Juuso on aina halunnut olla rokkitähti tai taistelulentäjä. Tavoitteita tulee olla, mutta niiden toteutumista odotellessa on hyvä keskittyä hakukoneoptimointiin. SEO on Juuson taistelukenttä ja sieltä selviää todennäköisimmin voittajana Juuson taisteluparina.

+358 41 43 64030
juuso.lainas(at)digimarkkinointi.fi

Kimmo Pulkka

Karim Elbanna

Content Marketing Team Coach

Kimmolla on terävä pää, terävä kynä ja lempeä mieli. Niiden avulla hän luo psykologiaan perustuvaa tekstiä, joka kanavoi kohdeyleisön tarpeet haluksi ostaa asiakkaan tuote tai palvelu.

+358 40 0643478
kimmo.pulkka(at)digimarkkinointi.fi

Anne Sironen

Karim Elbanna

Google Ads Account Manager

Anne on Muuramen lahja verkkoanalytiikalle. Rauhallisen Annen löytää yleensä keskittyneenä näyttöjensä äärestä ja hänen rauhallisuutensa tuokin hyvää tasapainoa muuten kohtuullisen äänekkääseen Google-tiimiin.

+358 50 3375740
anne.sironen(at)digimarkkinointi.fi

Ilse Grönfors

Karim Elbanna

Queen of Sales

Ilsessä yhdistyvät ammattitaito ja vastustamattoman positiivinen asenne, joka tarttuu helposti myös muihin lähellä oleviin. Ilse rakastaa myyntityötä, jota hän tekee aina ratkaisukeskeisesti ja asiakkaan tarpeista lähtien. Tunnetaanhan Ilse myös nimellä Queen of Sales.

+358 50 327 2205
ilse.gronfors(at)digimarkkinointi.fi

Sami Voutilainen

Anssi

Marketing Nerd

Jos työkaveri kaipaa neuvoa niin toimistolla soitetaan Sami-kelloa. Tämä mies on tehnyt digitaalista markkinointia jo 20 vuotta, eikä loppua näy. Sami on lempeä markkinoinnin tietosanakirja, joka osaa myös esittää asiat yksinkertaisesti.

+358 40 1989440
sami.voutilainen(at)digimarkkinointi.fi

Oleg Eremenko

Anssi

CTO

Tekniset ongelmat ja haasteet ovat Olegille oppimista ruokkiva intohimo. Oleg on myös talon suvereeni analytiikkaguru, mutta siitäkin huolimatta erinomainen seuramies.

+358 40 7022674
oleg.eremenko@digimarkkinointi.fi

Lauri Karvonen

Anssi

Google Ads Account Manager

Lauri on AdWords-tiimin (ja koko talon) kruunattu Excel-tietäjä, joka lukujen pyörittelyn ohella innostuu hakusanamainonnasta ja suunnistuksesta.

+358 50 3272258
lauri.karvonen@digimarkkinointi.fi

Iiro Turkki

Anssi

Google Ads Account Manager

Iiro on kiertänyt maailmaa opiskelun ja töiden takia ja löytänyt vihdoin kotinsa Suomen Ateenasta, jossa sielu lepää ja opit tiivistyvät asiakkaidemme iloksi. Vapaalla mies innostuu jalkapallosta ja musiikista.

+358 50 3272262
iiro.turkki@digimarkkinointi.fi

Simone Lehikoinen

Anssi

Head of Helsinki

Simone suhtautuu digimarkkinointiin samalla intohimolla ja intensiteetillä, kuin 19 vuoden kilpaurheilu-uraansa tanssin parissa.

+358 50 477 2498
simone.lehikoinen@digimarkkinointi.fi

Markus Muhonen

Kimmo Pulkka

Social Media Account Manager

Markuksella on vuosien kokemus kansainvälisestä B2B-myynnistä. 7 vuoden lentokenttärumban aikana mies oppi, että parhaiten myyntiä voi kasvattaa oikein tehdyllä markkinoinnilla. Markus janoaa kasvua ja oppimista, pilke silmäkulmassa.

+358 40 152 4141
markus.muhonen@digimarkkinointi.fi

Miia Sirviö

Kimmo Pulkka

Google Ads Account Manager

Miia saa energiansa salibandyn pelaamisesta. Taitavana hyökkääjänä hän tietää, miten maaleja tehdään myös Google Adsin puolella. Google Ads ja salibandy ovat lisäksi niitä harvoja sanoja, joita Miia ei pysty kääntämään kajjaaniksi.

+358 50 570 0040
miia.sirvio@digimarkkinointi.fi

Eeva Lyytikäinen

Eeva

Content Marketing Specialist

Sisältötiimin Eeva keskittyy näppäimistönsä äärelle klassisen musiikin soidessa kuulokkeista. Ennen SDM-uraansa Eeva on kartuttanut kokemustaan mm. verkkokauppojen sisällöntuotannon sekä bloggaamisen parissa.

+358 050 505 2232
eeva.lyytikainen@digimarkkinointi.fi

Rikhard Wacker

Eeva

Web developer

Riku saapui SDM:lle metsien keskeltä, kun metsätalous vaihtui myyvien verkkosivujen rakentamiseen. Vapaa-aikansa Riku viettää piensijoittamisen merkeissä tai Keski-Suomen urheilutapahtumissa.

+358 50 4395 266
rikhard.wacker@digimarkkinointi.fi

Mika Kyllönen

Kimmo Pulkka

Google Ads Account Manager

Mika on hankkinut paineensietokykynsä ja palveluasenteensa ravintola-alalta sekä työntekijän että yrittäjän roolien kautta. Nyt mies on ottanut nousukiidon Google-mainonnan huipulle ja tyytyy ravintolassa asiakkaan rooliin.

+358 40 9386965
mika.kyllonen@digimarkkinointi.fi

Geir Siirde

Kimmo Pulkka

Google Ads Account Manager

Geirin ote Google-mainontaan on yhtä aktiivinen kuin hänen elämäntyylinsäkin. Töihin hän polkee pyörällä säällä kuin säällä ja illat kuluvat eri urheilulajien parissa. Geir on hankkinut maailmalta kokemuksia sekä kieliosaamista, joten mainonta hoituu sujuvasti suomen lisäksi viroksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi sekä tanskaksi.

+358 45 1873855
geir.siirde@digimarkkinointi.fi

Joni Aaltonen

Kimmo Pulkka

Digital Marketing Hero

Joni tuo toimistolle iloa olemuksellaan sekä räikeillä sukillaan. Hänen ratkaisukeskeinen ote myyntityöhön juontaa juurensa pitkästä kokemuksesta B2B-myynnin parista sekä kärsivällisyyttä vaativasta harrastuksesta: kitaroiden rakentamisesta.

+358 50 476 4667
joni.aaltonen@digimarkkinointi.fi

Lauri Flink

Eeva

Google Ads Account Manager

”Leuka pystyssä kohti uusia onnistumisia” on analytiikan ja asiakastyön parissa viihtyvän Laurin motto. Vapaa-ajallaan Lauri uppoutuu mieluiten urheilun pariin.

+358 50 575 1220
lauri.flink@digimarkkinointi.fi

Paula Rautiainen

Eeva

HR-valmentaja

Paula inspiroituu kasvutarinoista ja innostaa koko joukkuetta paremmaksi versioksi itsestään. Valmentaminen, tavoitteiden asettaminen ja tiimityö ovat Paulalla verissä jo kilpaurheilu-uransa ajoilta.

+358 40 585 7968
paula.rautiainen@digimarkkinointi.fi

Artturi Kukkonen

Eeva

SEO Account Manager

Artturin myyntiura vaihtui hakukoneoptimoinnin maailmaan, kun uudet haasteet etsivät tekijäänsä. Iltaisin voit bongata Artturin lenkkipolulta, kuntosalilta ja itsensä kehittämiseen liittyvien kirjojen parista!


artturi.kukkonen@digimarkkinointi.fi

Tomi Mäkelä

Eeva

Art Director

Digitoverien graafinen mestari Tomi loihtii visuaalisuuden saumattomaksi osaksi tuloksellista digimarkkinointia. Vapaalla Tomin löytää valokuvauksen, musiikin tai kuntosalin parista.

+358 40 849 5073
tomi.makela@digimarkkinointi.fi

Jani Alakurtti

Eeva

Google Ads Account Manager

Lapista Keski-Suomeen digimarkkinoinnin perässä muuttanut Jani ottaa Google-mainonnan haltuun riuskalla tekijäasenteella. Aiemmin Jani kehitti osaamistaan oman digimarkkinointiyrityksensä kautta, ja nyttemmin vapaa-aika kuluu yhä tiivimmin kuntosalilla.

+358 44 596 4289
jani.alakurtti@digimarkkinointi.fi

Lasse Sourander

Eeva

Social Media Account Manager

Lassen it-nörtin sydän lämpenee laadukkaalle espressolle, lenkkipoluille ja uinnille.

+358 40 759 7679
lasse.sourander@digimarkkinointi.fi