Jaakko Suojanen

Aatu

CEO & Founder

Hakukoneet ja ongelmien ratkaiseminen on varsin lähellä sydäntä. Tavoitteena Jaakolla tuntuu olevan kaiken kirjatiedon päähänsä mahduttaminen ja jokainen päivä alkaa kirjan ääressä.

+358 40 809 8813
jaakko.suojanen(a)digimarkkinointi.fi

Niko Lahtinen

Aatu

CSO & Partner

Niko vahtii haukan tavoin, pysyvätkö tuotteiden katteet kohdillaan ja saavatko asiakkaat rahallensa vastinetta. Tämä paremman markkinoinnin sanan saattaja on parhaimmillaan isoissa pöydissä ja uusien tuotteiden äärellä.

+358 50 320 0919
niko.lahtinen(a)digimarkkinointi.fi

Oleg Eremenko

Aatu

Adwords Team Leader

Oleg tuntee Google Adwordsin salat ja vastaa verkkokauppojen hakusanamarkkinoinnista. Oleg työstää kampanjoita, kunnes niiden tulokset puhuvat puolestaan

+358 40 702 2674
oleg.eremenko(a)digimarkkinointi.fi

Heidi Viik

Aatu

Adwords Account Manager

Heidi pyörittää Adwords-tilejä vaikka etu- ja takaperin ja jaksaa hymyillä, vaikka joskus kiire yllättäisikin. Heidin nauru on herkässä ja tarttuu koko toimiston väkeen.

+358 40 762 4781
heidi.viik(a)digimarkkinointi.fi

Antti Salmi

Aatu

SEO Team leader

Antti tietää, mitä Google haluaa ja saa verkkosivusi kiipeämään hakutuloksissa kuin palomies tikkaita. Tekniikan ja markkinoinnin ymmärrys antavat Antille härskin etulyöntiaseman hakukoneoptimoinnin maailmassa.

+358 40 820 9961
antti.salmi(a)digimarkkinointi.fi
sdm-tiia-koskelo

Tiia Koskelo

Aatu

Adwords Account Manager

Sporttinen Tiia pitää huolen AdWords-asiakkuuksista savolaisen reippaalla otteella. Iloinen ja positiivinen asenne näkyy ja kuuluu. Tiia on myös saappaanheiton maailmanmestari.

+358 44 970 9918
tiia.koskelo(a)digimarkkinointi.fi

Hanat Tchotbaev

Aatu

Social Media Account Manager

Hanat rikkoo käsitykset hyvistä tuloksista muutamalla sähköpostilla ja Facebook-julkaisulla. Suorittaminen on hänellä suonissaan ja eteen tulevat ongelmat musertuvat heti Hanatin nähdessään.


hanat.tchotbaev(a)digimarkkinointi.fi

Aatu Pitkänen

Aatu

Web developer

Pitkän huiskealta mieheltä taittuu verkkosivujen kehitys, sekä kaikenlainen muu koodi. Vapaalla Aatu näppäilee kitaraa kuin töissä näppäimistöä.

+358 50 432 2666
aatu.pitkanen(a)digimarkkinointi.fi
tommi_karvinen

Tommi Karvinen

Aatu

SEO Account Manager

Tommi keräilee linkkejä kuin marjoja syksyllä. Hakukoneoptimointi on hänelle kuin täydellinen taiteen ja urheilun yhdistelmä. Aina silloin tällöin Googlen hakutulokset Tommin ajatuksissa syrjäyttääkin jalkapallo ja elävä musiikki.

+358 40 520 4808
tommi.karvinen(at)digimarkkinointi.fi
ville_aho

Ville Aho

Aatu

Adwords Account Manager

Ville hoitaa AdWords-kampanjat isällisin ottein. Hänen hoidossaan laatupisteet kasvavat ja klikkihinnat laskevat. Kun päivän tulokset on tehty, heittää Ville arskat päähän ja lähtee surffaamaan.

+358 50 327 2258
ville.aho(at)digimarkkinointi.fi
henrik_koskelo

Henrik Koskelo

Aatu

Solutions Consultant

Henkan raudanluja ammattitaito muuttaa liidit asiakkaiksi ja näkyvyyden myynniksi. Hän hallitsee myyntiputket ja -suppilot kokemuksen tuomalla varmuudella, eikä lepää ennen kuin kaikki asiakkaan ongelmat ovat ratkaistu.

+358 50 327 2205
Henrik.koskelo(at)digimarkkinointi.fi

Nasti Rings

Aatu

Copywriter

Nasti vääntää kielen kohdilleen, vaikka sen olisi kirjoittanut savolainen (Tiia tai Janne). Nasti pistää myös tekstin myymään ja saa sisältömarkkinoinnin tekemään puhkeamaan kukkaan konkreettisten tulosten merkeissä.

+358 50 3777684
nasti.rings(at)digimarkkinointi.fi
sdm-emir-rebiai

Emir Rebiai

Aatu

Adwords Account Manager

Emppu vääntää asiakkaiden hakusanamainonnan kuosiin, vaikka vastassa olisi koviakin kilpailijoita. Luvut ohjaavat tämän lempeän järkäleen toimintaa ja välillä pelkkä Empun läsnäolo saa tuloksen nousemaan.

+358 40 7780012
emir.rebiai(at)digimarkkinointi.fi
sdm-sari-parantainen

Sari Parantainen

Aatu

Solutions Consultant

Sari pistää asiakkaiden digitaalisen markkinoinnin uudelle tasolle vain parilla puhelulla. Hän auttaa jokaista asiakasta antaumuksella ja etsii kaikelle keinon tehdä lisää tulosta. Sari on se tyyppi, jolle sinun on jo pitkään pitänyt soittaa.

+358 50 327 2262
sari.parantainen(at)digimarkkinointi.fi
sdm-aleksi-halsas

Aleksi Halsas

Aatu

Social Media Account Manager

Aleksin periaatteena on “Win-Win or no deal” eli vain käteen jäävät eurot merkkaavat. Somessa hän pyörii kuin kala veressä, mutta harvoin myötä virtaan. Uudet tuulet ja mahdollisuudet tehdä oikeita tuloksia saavat Allun aina innostumaan.

+358 50 4311471
aleksi.halsas(at)digimarkkinointi.fi

Antti Hirvonen

Aatu

Solution Consultant

Antti keksii tuottavia ratkaisuja asiakkaille samaa tahtia, mitä Rapala tekee uistimia. Hänellä onkin aina verkot vesillä uusia ideoita ja mainoskanavia varten. Antille ongelmanratkaisu on yhtä tärkeää kuin syöminen ja siksi hän on meidän tiimissämme.

+358 50 340 4016
antti.hirvonen(at)digimarkkinointi.fi

Anssi Toivakka

Aatu

Social Media Account Manager

Anssi ymmärtää, miten brändillä ja yrityksen ilmeellä tehdään tulosta. Visuaalinen ilme ja viestintä muuttuvat hänen käsissään konkreettisiksi konversioiksi ja euroiksi viivan alle. Viimeiset naulat arkkuun lyö hyvä ihmistuntemus ja rakkaus oikeinkirjoitusta kohtaan.

+358 44 2848294
anssi.toivakka(at)digimarkkinointi.fi

Foli Raheem

Aatu

SEO Account Manager

Foli ei paljoa Googlen temppuiluista säikähdä. Hän käykin säännöllisesti Afterwörkeillä Googlen algoritmien ja crawlerien kanssa. Hakutuloksissa vain yksi voi olla ensimmäsellä sijalla ja tämä mies tietää tien sinne.

+358 40 8419691
foli.raheem(at)digimarkkinointi.fi