Tunnista ja sitouta kohderyhmäsi.

Tee tuloksellista maksullista mainontaa.

Mittaa oikeita asioita ja reagoi tuloksiin.

Tunnista ja sitouta kohderyhmäsi.

Tee tuloksellista maksullista mainontaa.

Mittaa oikeita asioita ja reagoi tuloksiin.

Haluatko oppia tekemään Facebook-markkinoinnilla mitattavia tuloksia? Facebook-koulutuksen avulla opit, mikä mahdollistaa mitattavien tuloksien tekemisen Facebookissa ja miten saat kaiken irti Facebook-markkinoinnistasi.

FACEBOOK-KOULUTUKSET TARPEITTESI MUKAAN

Facebook-koulutuksemme rakentuvat yleensä kolmen asian ympärille, yrityksesi toiveiden mukaan:

1. Facebook yleisesti: Mikä on mahdollista ja mikä ei? Miten Facebook oikeasti toimii?

2. Facebook-markkinointiin valmistavat toimenpiteet: kohderyhmän määrittely, tavoitteiden asettaminen ja mitattavuus, sekä sen tekninen toteutus.

3. Facebook-markkinointi käytännössä: Miten mainoksia tehdään Facebookissa? Millaiset asetukset kampanjoihin laitetaan? Mitä mainoksessa tulisi lukea? Miten mainosta voi kohdentaa? Eli miten teet mitattavia tuloksia Facebookin avulla.

Facebook-koulutuksen sisältö muokataan aina vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja taitotasoa. Facebook-koulutukset sopivat näin ollen kaikille aloittelijasta kokeneeseen ammattilaiseen.
Kokeneemmille Facebook-markkinoijille, jotka tuntevat mainosalustan jo läpikotaisin, voidaan järjestää koulutus, joka keskittyy kampanjoiden optimointiin ja muuhun hienosäätöön.

Aiheina esimerkiksi: manuaalinen bidaus, attribuutiomallit ja niiden vaikutus tuloksiin, mikrokonversiot ja niiden maksimaalinen hyödyntäminen tai syvällisempi katsaus kohdentamisesta.

Tässä ajatuksia edellisen Facebook-koulutuksemme jäljiltä:Pyydä tarjous ja nosta yrityksesi Facebook-markkinointi uudelle tasolle. Facebook-koulutukset alkaen 1590€!

Yleisimmin kysytyt kysymykset Facebook-koulutuksesta:

 

1. Kuinka pitkiä Facebook-koulutukset ovat kestoltaan?
Yleisimmin Facebook-koulutukset ovat kestoltaan yhden päivän pituisia, mutta toteutamme myös lyhyempiä täsmäkoulutuksia sekä pidempiä useamman päivän kestäviä kokonaisuuksia, jotka toteutetaan yleensä erillisinä päivinä, esimerkiksi kuukauden välein.
Kuten edellä mainittua, yleisin kesto on kuitenkin yksi päivä, sillä siinä ehtii käydä kokonaiskuvan Facebook-markkinoinnista ja syventyä sen jälkeen yhteen osa-alueeseen tarkemmin.

2. Kuinka paljon koulutukset maksavat?
Facebook-koulutuksiemme hinnat ovat alkaen 1590€. Hinnat ovat kuitenkin tapauskohtaisia, riippuen muun muassa koulutuksen kestosta, paikasta ja aiheesta.
Järjestämme myös aika ajoin yleisiä koulutuksia, joihin osallistuu henkilöitä useista eri yrityksistä, jolloin hinta yritystä kohden on myös pienempi.
Mikäli olet kiinnostunut yrityksellenne personoidusta tai koulutuksesta, johon osallistuu usean eri yrityksen edustajia, olethan meihin yhteydessä, niin saamme järjesteltyä sopivan päivämäärän mahdollisimman pian.

Kouluttajat

Aleksi Halsas

Facebook-markkinoinnin asiantuntija, jonka erikoisalana on erityisesti maksullinen mainonta Facebookissa ja sen maksimaalinen hyödyntäminen osana muuta markkinointia. Innostuu manuaalisista hintatarjouksista, kohdentamisesta, sekä osuvuuspisteistä, varsinkin kun ne mahdollistavat ennennäkemättömät tulokset. Facebookin uudet toiminnot siirtyvät työkalupakkiin muutaman päivän varoitusajalla.

sdm-aleksi-halsas

Niko Lahtinen

Niko aloitti markkinointiuransa Facebook-markkinoinnilla. Sittemmin Nikon hämmentävät myyntitaidot ohjasivat hänet kohti markkinoinnin kokonaisuuksia ja isoja pöytiä. Niko puhuu Facebook-markkinoinnista osana isompaa kokonaisuutta ja Facebook-markkinoinnin mahdollisuuksista isossa kuvassa, selkokielisesti niin, että aloittelijakin ymmärtää, mistä on kysymys.