Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkueeseemme kokeneita, ratkaisukeskeisiä sekä vapaudesta ja vastuusta nauttivia huippumyyjiä.

 

Autat asiakkaita kasvamaan kattavien digimarkkinoinnin kokonaisuuksien avulla

Työsi tavoitteena on löytää asiakkaan tarpeet täyttäviä digimarkkinoinnin ratkaisuja. Siksi odotamme sinulta kykyä nähdä asiakkaan liiketoiminta kokonaisuutena ja löytää näin pitkäaikaisia ratkaisuja, joilla saat luotua syviä ja tuottoisia asiakassuhteita välttäen nappikaupan.

Tekemämme digimarkkinoinnin tulosten ja eurojen mitattavuus antaa sinulle todellisen myyntivaltin. Numeroiden avulla palveluitamme on tehokasta myydä, koska pystyt perustelemaan asiakkaan saaman hyödyn todella konkreettisesti. Palvelumme ovat myös täysin asiakkaan tarpeisiin muovautuvia, joten sinulla on vapaus tehdä personoituja asiakkaan tarpeet täyttäviä ratkaisuja.

Meillä et valitettavasti pääse myymään persoonatonta liukuhihnatuotetta tai huuhaa-markkinointia, vaan konkreettisia tuloksia ja digimarkkinoinnin kokonaisuuksia.

Tämä näkyy meidän kaikkien, mutta ennen kaikkea sinun, palkkakuitissa.

 

Unohda kylmille asiakkaille soittelu

Olet todella onnellisessa tilanteessa, koska Suomen Digimarkkinoinnin myyjänä saat olla vuorovaikutuksissa asiakkaisiin, jotka haluavat meidät ja me heidät. Kylmien listojen soittelu ei kuulu arkeesi.

Saat työpöydällesi jatkuvasti uusia kuumia liidejä ja tarjouspyyntöjä, jolloin lähtökohta myyntiprosessin aloittamiseen on kaikkien kannalta herkullinen. Huippumyyjänä myös osaat luoda myyntimahdollisuuksia ja maalintekopaikkoja itsenäisesti pelisilmää ja –lukutaitoa käyttäen.

Päiväsi myyjänä tulevat olemaan monipuolisia ja sinulla on täysi vapaus vaikuttaa niiden sisältöön. Työtehtävät ovat modernin B2B-myyjään työtehtäviä; CRM virittämistä, sähköposteja ja puheluita liideille ja tarjouspyynnön jättäneille, tarjousten tekoa, olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista sekä tapaamisia niin livenä kuin videopuheluiden välityksellä. Olet myös tärkeässä roolissa kehittämässä yrityksemme palveluita sekä vaikuttamassa tulevaisuuteemme.

Hae meille myyjäksi, niin et näe kahta samanlaista työpäivää!

 

Saat valita sinulle sopivan palkkamallin, jonka loppusumman määräät sinä

Sinä itse tiedät parhaiten, millaisesta palkkamallista motivoidut eniten. Siksi saat itse valita palkkamallisi. Seuraamme jatkuvasti myynnin ja toiminnan lukuja, asetamme tavoitteita ja tarjoamme niiden perusteella sinulle vahvan provisiopalkkamallin tai vaihtoehtoisesti yhdistelmän pohjapalkkaa ja provisiota.

Provision ansiosta pääset vaikuttamaan saamaasi palkkaan paljon. Näin voit odottaa ammattitaitoisen ja tavoitteellisen työn tuovan sinulle 3000 €, 4000 € ja jopa yli 5000 € kuukausituloja. Lisäksi asiakassalkkusi kasvaessa aukeaa mahdollisuus passiiviseen palkkatuloon, luonnollisesti asiakkuuksia johtaen ja kehittäen.

 

Teet myyntiä kokeneessa myyntitiimiissä

Meillä myyntiä johdetaan vastuu ja vapaus edellä – kokemusta myynnistä on oltava, jotta tiedät itsellesi sopivan tavan toimia ja tehdä tulosta. Pääset tekemään myyntiä monien kymmenien vuosien kokemuksen omaavaan myyntitiimiin, jonka kanssa asetat tavoitteet ja joihin pääsemiseksi saat koko tiimin tuen. Tapaammekin sanoa, että tavoitteet tottelevat liikettä ja tulokset syntyvät toiminnasta. Tällä hetkellä myyntitiimimme koostuu tehokolmikosta: Anttoni-Sari-Ilari ja tähän hyökkäysketjuun mihin tarvittaisiinkin kaksi pelaajaa lisää!

 

Olet Suomen Digimarkkinoinnilla huippumyyjä, jos:

  • Olet oma-aloitteinen, kokenut ja kykeneväinen itsenäiseen myyntityöhön muun tiimin tuella
  • Teet asiakashankintaa määrätietoisesti ja systemaattisesti
  • Nautit myynnin tekemisestä niin puhelimitse, videoyhteyksien välityksellä, kuin ihmisten kanssa kasvotusten
  • Tavoitteiden asettaminen, seuranta, halu kehittyä, kasvaa ja oppia sekä terve kilpailuhenkisyys ovat osa sinua
  • Ymmärrät CRM:n tarkan käytön syyn ja myynnin olevan numeropeliä
  • Hallitset Microsoft 365 – ohjelmat
  • Et halua kuukausituloillasi olevan kattoa

Etsimässämme myyjässä arvostamme erityisesti digimarkkinoinnin osaamista, ainakin sillä tasolla, että tietojasi voidaan alkaa heti syventämään, jotta pystyt tuottamaan aidosti arvoa asiakkaillemme.

 

Pääset tekemään töitä parhaaksi näkemälläsi tavalla

Arvostamme vapautta ja vastuuta sekä avoimuuden kulttuuria.

Meillä jokainen pääsee tekemään töitä tavalla, jonka näkee itselleen parhaaksi. Vapaus ja vastuu näkyy yksilöiden vahvana sitoutumisena tiimiin ja yritykseen, mikä näkyy plussana viivan alla.

Sitoutunut tiimi ja toimiva arki ilmenee naurumyräköinä ja tosissaan, mutta ei vakavissaan tekemisenä.

Asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen digimarkkinoinnin maailmassa vaatii jatkuvaa oppimista. Siksi aamuisin vaihdetaankin vartin ajan vuorollaan edellispäivän oppeja ja alkavan päivän tärkeimpiä tehtäviä. Itsensä kehittäminen ja jatkuva oppiminen ovat meillä keskiössä.

Keskeisellä sijainnilla Jyväskylän keskustassa sijaitseva toimisto sekä etätyömahdollisuus tarjoavat lisää vapautta ja joustoa työarkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa työterveyshuolto, kuntosalikortti ja kunnon työvälineet. Työkalut, ilmapiiri, osaaminen, ammattimaisuus, kasvaminen ja ennen kaikkea nälkä oppia ja kehittyä – tätä tarjoamme ja etsimme!

 

Kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessämme on mahdollisuus kehittyä ja edetä

Kasvusuunnitelmaamme voisi kuvailla voimakkaaksi. Suunta ja tapa on selvillä. Se mitä matkan varrelle mahtuu, on vielä tuntematonta. Yrityksen kasvaessa ilmentyy uusia uramahdollisuuksia sekä kasvun paikkoja. On selvää, että nälkäisimmille sekä pätevimmille pelaajille on tarjolla vastuuta ja mahdollisuus kasvaa.

 

Lähetä hakemus ja kasva osaksi huipputiimiämme

Jos paikka huippumyyjänä nälkäisessä kasvuyrityksessä jatkuvasti kasvavalla tulevaisuuden toimialalla kiinnostaa, niin tämä on mahdollisuutesi hypätä junamme kyytiin. Meillä on haku päällä jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi heti ja myy itsesi meille. Meillä on jo ostohousut jalassa!

Kerro hakemuksessasi erityisesti myynti- ja digimarkkinointiosaamisestasi, sekä minkälaisessa työyhteisössä sinä haluaisit työskennellä.

Lähetä hakemus

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Emme jaa tietojasi eteenpäin. Arvostamme yksityisyyttäsi.