Facebook rekry


Etsimme uutta vahvistusta sosiaalisen median tiimiimme, jonka pääfokus on tällä hetkellä Facebookin maksetussa mainonnassa, erityisesti mitattavien tuloksien tekemisessä Facebookin maksetun mainonnan avulla.

Olisitko sinä etsimämme some-asiantuntija?

Hae paikkaa tästä!

Teet asiakkaille mitattavia tuloksia Facebook-markkinoinnilla

Sometiimissä työn kuvaan kuuluu asiakkaiden sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen. Jokaisessa asiakkuudessa tavoitteena tietenkin tuloksien tekeminen niin, että markkinointi on kannattavaa asiakkaalle.

Olet kontaktissa asiakkaisiin päivittäin ja käyt keskustelua siitä, miten markkinointia kannattaa juuri heidän tapauksessaan toteuttaa. Vaikka puhutaan sosiaalisen median markkinoinnista niin työhösi kuuluu myös asiakkaiden ohjeistaminen verkkosivun konversio-optimoinnissa, sähköpostimarkkinoinnissa, sekä muissa toiminnoissa.

Nosta markkinointiosaamisesi uudelle tasolle

Paras puoli Suomen Digimarkkinoinnilla työskentelyssä on jatkuva sparraus työkavereilta. Kaikkia tuloksia mitataan jatkuvasti ja homma menee huikealla vauhdilla eteenpäin. Jos jokin asia ei toimi, niin sitä ei enää parin viikon päästä tehdä ollenkaan.

Vaikka fokus on somessa ja erityisesti Facebookissa, pääset oppimaan myös esimerkiksi hakukoneoptimoinnista ja Google Ads –mainonnasta. Kokonaisvaltainen digimarkkinoinnin ymmärtäminen on kuitenkin välttämätöntä tehokkaan somemarkkinoinnin kannalta. Joka aamu jaetaan yhdessä oppeja mitä podcasteja on edellisenä päivänä kuunneltu ja mitä kirjoja luettu, ja mitä niistä on opittu.

Mitä työssä onnistuminen vaatii?

Oleellisinta työssä menestymisen kannalta on aito kiinnostus sosiaalisen median markkinointiin. Tämän hetken osaamistasollasi on merkitystä siinä määrin, että se osoittaa kiinnostusta alaa kohtaan. Meillä opitaan kuitenkin työtä tehdessä, joten puutteelliset taidot eivät ole ylipääsemätön este työllistymiselle.

Työ vaatii kohtuullisesti teknistä osaamista. Oleellisimpina työkaluina Google Tag Manager, FB:n Power Editor, sekä Google Analytics, mutta vaikka kyseiset alustat eivät vielä ole hallussa, ei se ole este työssä aloittamiselle. Tekninen osaaminen karttuu kyllä tekemisen kautta. Motivaatiopiikkiä tai innostusta alaan taas on vaikeampi tartuttaa.

Täysin stressittömästä työstä ei ole kyse, sillä tuloksia mitataan jatkuvasti. Facebook alustana menee myös sellaista vauhtia eteenpäin, että on turha kuvitella, että oma osaaminen voisi polkea kuukautta pitempään paikallaan, ilman että se näkyy asiakkaalle. Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, epämukavuusalueella kehittyy parhaiten.

Miten varmistat, että valitsemme sinut?

Meille töihin pääseminen on verrattain yksinkertaista. Jos pystyt tekemään Facebookissa mitattavia tuloksia asiakkaille, palkkaamme sinut varmasti. Jos olet innostunut aiheesta ja näytät sen meille, olet vahvoilla.

Suorita Facebook Blueprint kursseja ja kuuntele esimerkiksi kaikki jaksot Perpetual Traffic podcastista, niin osoitat, että olet oikeasti kiinnostunut aiheesta, vaikka sinulla ei kokemusta juurikaan olisi. Samalla opit toki myös aivan älyttömästi markkinoinnista.

Meillä on haku päällä jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi nyt. Luemme kaikki hakemukset ja vastaamme niihin henkilökohtaisesti. Toivottavasti nähdään haastattelussa!

Lähetä hakemus ja kehity loistavaksi some-markkinoijaksi!

 

Hae paikkaa tästä

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.