HAKUkoneoptimointi rekry


Etsimme SEO Account Manageria kehittämään asiakkaidemme digitaalista kaupankäyntiä, sivustojen orgaanista näkyvyyttä sekä niiden teknistä toimivuutta. 

Pääset myös kehittämään osaamistasi entistä monipuolisemmaksi kolmen muun hakukoneoptimoinnin ammattilaisemme kanssa.

Palava halumme kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä määrätietoinen markkinoinnin mallimme on kasvattanut #digitoverit muutamassa vuodessa 30 digitaalisen markkinoijan ammattilaisjengiksi. Meidät tunnetaan kovasta tekemisen tasosta, minkä ansiosta palveluillemme on kova kysyntä. Siksi tarvitsemme joukkoomme sinut.

Meillä et hinkkaa avainsanoja, vaan kehität asiakkaidemme digitaalisen kaupankäynnin kokonaisuutta 

Et tule hinkkaamaan meille avainsanoja ja meta-kuvauksia, vaan tekemäsi hakukoneoptimointi on konversio-ohjattua. Se tarkoittaa sitä, että yksittäisten tekstien sijaan pääset kehittämään asiakkaidemme (esim. Valtra, LämpöYkkönen, Alexandria) verkkosivuja kokonaisuutena.

Konkretiassa tuo tarkoittaa sitä, että:

 • luot kaiken tekemäsi työn pohjalle SEO-strategian sekä hakusanatutkimuksen
 • rakennat näiden pohjalta sisältösuunnitelman sisältömarkkinointiimin kanssa
 • sisältömarkkinointitiimi hoitaa sisällöntuotannon
 • sinun tehtäväsi on kehittää sivuston teknistä toimivuutta, seurantaa/analytiikka sekä konversiopolkuja strategian ja sisältösuunnitelman mukaisesti
 • keräät myös laadukkaita linkkejä osoittamaan asiakkaidemme sivustolle

Paikka soveltuu sekä kokeneelle että tuoreelle hakukoneoptimoinnin osaajalle, sillä sovellamme työtehtävät perehdytysjakson aikana osaamisesi mukaisesti. Lopputulos on kuitenkin ajan kuluessa sama: sinusta tulee haluttu asiantuntija alallamme, joka osaa uppoutua markkinointiin niin teknisellä, taktisella kuin strategisella tasolla.

Millainen on onnistunut suoritus?

Jokaisen asiakassuhteen tavoitteet ovat hieman erilaiset, ja ne määritellään alussa tehtävässä strategiassa. Ensisijainen tavoite jokaisessa projektissa on tuoda asiakkaalle lisää myyntiä. Tämä tapahtuu niin, että kasvatat sivuston orgaanista näkyvyyttä ja suunnittelet sivuston konversiopolun ohjaamaan verkkosivuille tulevan liikenteen kohti haluttua päämäärää, esimerkiksi ostoa, yhteydenottoa tai vaikkapa oppaan latausta.

Raportoit asiakkaalle tekemistäsi parannuksista ja konsultoit häntä tarvittaessa osaamisesi avulla. Tukenasi on lähes 30 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa!

Miten varmistamme yhteisen menestyksemme?

Pääset työskentelemään yrityksessä, jossa autamme toisiamme tulemaan paremmiksi joka päivä. Olet tärkeä osa hakukoneoptimointitiimiä ja vaikutat vahvasti tuotekehitykseen. Pääset laatimaan oman opintosuunnitelmasi, jonka toteuttamiseen saat koulutusbudjetin. Lisäksi osa työajasta on varattu opiskeluun. Myös palkkasi kasvu suhteutetaan uusien asioiden oppimiseen, jolloin opiskelusta tulee entistä motivoivampaa.

»Lue täältä SEO-tiimimme kokemuksia vuoden 2019 YoastConista. (tänne lähdimme juurikin koulutusbudjetilla.)

Moni tuntee yrityksemme juuri hakukoneoptimoinnista, koska löydymme lähes poikkeuksetta hakutulosten kärjestä tai vähintään ensimmäiseltä sivulta meille relevanteilla digitaaliseen markkinointiin liittyvillä hakusanoilla. Siksi asiakkaat luottavat osaamiseesi alusta alkaen!

Mitä odotamme sinulta?

 • hyvää viestintätaitoa suomeksi (englanti on plussaa)
 • kokemusta näistä: Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager ja sisällönhallintajärjestelmistä, kuten WordPressistä
 • kyky hallita ja johtaa useampia projekteja samaan aikaan
 • uskallusta ja kiinnostusta kokeilla uusia asioita 
 • aiempi kokemus hakukoneoptimoinnista tai digimarkkinoinnista on suuri plussa

Toimipaikkanasi on Jyväskylän keskeisellä sijainnilla oleva uusi 500 m2 toimistomme. Etätyömahdollisuus ja kattavat työsuhde-edut tarjoavat lisää vapautta ja joustoa työarkeesi. Avaamme tänä vuonna toimiston Helsinkiin, joten ole ehdottomasti yhteydessä, mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa.

Lähetä hakemuksesi, niin luemme sen – meillä on jatkuva hiljainen haku päällä.

Lähetä hakemuksesi ja kerro erityisesti aiemmasta digitaalisen markkinoinnin kokemuksestasi sekä minkälaisessa työyhteisössä sinä haluaisit työskennellä. Me odotamme jo hakemustasi!

Hae paikkaa tästä


 • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.