Sisältömarkkinoinnin rekry


Haemme Content Marketing Specialistia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen sisältömarkkinoinnin tiimiimme.

Hae paikkaa tästä!

Mitä työhösi sisältyy?

Content Marketing Specialistina työsi koostuu pitkälti tekstien suunnittelusta ja kirjoittamisesta eri aloilla toimivien asiakasyritystemme verkkosivuille. Tulet kirjoittamaan blogijulkaisuja, verkkosivuston sisältöjä, sähköposteja, ladattavia julkaisuja (kuten oppaita) ja myyntisivuja. 

Kirjoittamiesi tekstien pääasiallinen tavoite on tuottaa asiakasyrityksille konversioita ja/tai nostaa heitä hakutuloksissa ylöspäin hakukoneoptimoitujen tekstien avulla. Pääset siis aidosti vaikuttamaan asiakasyritysten liiketoiminnan kasvuun.

Kirjoitustyön lisäksi pääset suunnittelemaan suurempia tekstikokonaisuuksia ja sisältöstrategioita.

Kirjoittaminen tapahtuu suomen kielellä, mutta englannin kielen taito on plussaa.

Työ vaatii:

  • Kieliopillisesti sujuvaa kirjoitustaitoa
  • Kykyä kirjoittaa siten, että teksteillä on vaikutus asiakasyrityksen asiakkaisiin
  • Kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sitä, miten kirjoittamasi tekstit auttavat asiakkaan liiketoiminnan kasvua, ja miten ne vaikuttavat markkinoinnin kokonaisuuteen
  • Strategista silmää
  • Projektiosaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Pidät mm. huolta omista asiakkuuksistasi ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös muiden tiimiemme kanssa
  • Jatkuvaa uuden oppimista ja kovaa paloa kasvaa

Aiempi kokemus sisältömarkkinoinnista tai markkinoinnin automaation työkaluista on plussaa.

Miksi valita Suomen Digimarkkinointi?

SDM:llä sanotaan, että ”Meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten.”

Tuo muuten pitää paikkaansa. Vaikkapa omaa työnkuvaa pääsee muokkaamaan mieleisekseen oman tiimin tuotteiden tuotteistuksella, jolloin työstä tulee entistä mieleisempää. Esimerkiksi tulevan tiimisi – sisältömarkkinointitiimin – vähintään kuukausittaiseen agendaan kuuluu sisältömarkkinoinnin tuotteidemme parantaminen ja kehittäminen. 

Kun olet täällä töissä, niin huomaat, miten merkityksellistä työtä teet. Se mitä me teemme, vaikuttaa suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuun. Jokainen SDM:n tiimi tähtää vain ja ainoastaan koviin tuloksiin. Eli kasvaneeseen myyntiin tai liidien määrään. Me emme myy pehmeitä tuloksia, eli näyttökertoja tai kasvanutta näkyvyyttä. Siksi tämän porukan tekemien tulosten takana seisoo oikeasti ylpeydellä.

Myös vapaus ja vastuu on SDM:llä isossa roolissa. Työajat ovat helposti muokattavissa sinulle sopiviksi sovittujen raamien puitteissa.

No… täällä on myös tosi kivaa joka päivä. Työkaverit ovat mukavia ja keskenään samanhenkisiä. Vaikka ulkona ei aurinko paistaisi, niin täällä toimistolla kyllä paistaa. 🙂

Lopullisen motivaation omaan kehitykseen antaa se, että palkkaus on sidottu oman osaamisen kehittymiseen.

Lähetä avoin hakemuksesi

Jos haluat näyttää oman osaamisesi ja kasvaa kanssamme sisältömarkkinoijien parhaimmistoon, niin laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan alla olevan lomakkeen kautta. 

Lisätietoa voit kysyä arkisin klo 13.30–16.00, 0400 643 478, tiimivalmentaja Kimmo Pulkka.

Hae paikkaa tästä

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.