SOME-rekry

Haemme jatkuvasti Social Media Account Managereita kasvattamaan asiakkaidemme liiketoimintaa sosiaalisen median avulla. Oletko sinä sopiva henkilö?

Oletko tehnyt yrityksille sosiaalisen median markkinointia? Jos kyllä, niin uskomme, että sinussa on potentiaalia tehdä somella todella kovia tuloksia. Tarvitset vain oikeat olosuhteet potentiaalisi näyttämiseksi. Me tarjoamme ne olosuhteet sinulle.

Ne koostuvat:

 1. hyvistä asiakkaista, joilla on halu tehdä tulosta somen avulla
 2. kokeneesta tiimistä, jossa jokainen oppii toinen toisiltaan
 3. etulinjan työkaluista, joiden avulla voit tehdä töitä tehokkaammin ja monipuolisemmin (esim. smartly.io)

 

Näissä olosuhteissa pääset kasvamaan halutuksi ja arvostetuksi some-asiantuntijaksi, joka tuo verkkokaupoille kasvanutta myyntiä ja palvelubisneksille kiihtyvää liidivirtaa.

 

Mitä tulet tekemään työssäsi?

Tiivistetysti: kasvatat asiakkaidemme liiketoimintaa tuomalla sosiaalisen median avulla asiakkaidemme verkkosivustolle heidän kannaltaan relevanttia ja ostovalmista liikennettä.

Laajemmin: Somella (useimmiten FB, IG ja LI) on oma tärkeä rooli markkinoinnin kokonaismallissamme. Some-asiantuntijana etsit asiakkaidemme kohderyhmästä em. kanavien mainostyökalujen avulla potentiaalisia asiakkaita. Lisäksi teet uudelleenmarkkinointia lämpimiin kohderyhmiin, jotka ovat esimerkiksi vierailleet asiakkaamme sivuilla.

Pääset myös luomaan kampanjoita sekä myyntiputkia niin verkkokaupoille kuin palvelubisneksille.

Kaiken tekemisesi pohjalla on luomasi strategia, jolloin toimintasi ohjautuu systemaattisesti kohti asiakkaan tavoitteita ilman jatkuvaa ad-hocceilua.

› Lue tarina tyypillisestä some-asiantuntijan työpäivästä.

Miten varmistamme menestyksesi?

Et tee työtäsi yksin, vaan oma tiimisi on jatkuvasti tukenasi. Markkinoinnin kokonaismallimme ansiosta teet aktiivisesti yhteistyötä myös muiden tiimien kanssa, joten pääsette luomaan asiakkaille tuloksia yhdessä.

Samalla opit myös ”tahtomattasi” paljon Google-mainonnasta, hakukoneoptimoinnista, analytiikasta, konversio-optimoinnista ja sisältömarkkinoinnista. Paikka on siis melkoinen ohituskaista kohti koko digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden syvää ymmärtämistä.

Panostamme paljon kehittymiseesi: Osa työajastasi on varattu opiskeluun (löydät kirjastona toimivasta takkahuoneestamme satoja kirjoja). Saat oman koulutus- ja lentobudjettisi, pääsyn useiden tuhansien eurojen arvoiseen digitaalisen markkinoinnin verkkokurssikokonaisuuteen ja tärkeimpänä saat 30 markkinoinnin asiantuntijaa ympärillesi.

Perehdytysjakson aikana työtehtäväsi määrittyvät aiemman osaamisesi mukaan. Siksi paikka soveltuu sekä kokeneemmalle että myös tuoreemmalle someduunarille. Lopputulos on ajan myötä sama: kehityt halutuksi ja arvostetuksi asiantuntijaksi, joka tuntee some-kanavien algoritmien käytöksen ja osaa konsultoida asiakkaitamme sekä markkinoinnin taktisella että strategisella tasolla.

Mitä odotamme sinulta?

 1. hyvää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi
 2. kiinnostusta tekniikkaan ja teknologioihin (nörtti on meillä arvonimi)
 3. asiakaspalvelutaitoa (aito halu auttaa asiakkaita parempiin tuloksiin)
 4. kykyä johtaa omaa työtä
 5. paineensietokykyä
 6. mielellään vähintään perusteet seuraavista ympäristöistä ja työkaluista:
  • Facebook Ads Manager
  • Smartly.io
  • Linkedin Campaign manager
  • Google Tag Manager
  • Google Analytics
  • Mikäli kaikki työkalut eivät vielä ole tuttuja, saat niihin kattavan perehdytyksen.

 

Miksi valita SDM?

Sanotaan, että “Meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten”, ja se itse asiassa pitää paikkansa. Tosin ei ole tavatonta, että toimistomme on etenkin perjantai-iltaisin hyvin suosittu olohuoneen korvike.

Vapaus, vastuu ja luottamus ovat tärkeitä kulttuurimme pilareita, joita kuvastavat esimerkiksi etätyömahdollisuus, liukuva työaika ja ehkä tärkeimpänä se, että kaikkien ideoita kuunnellaan.

Kun olet meillä töissä, näet joka päivä oman työsi suoran vaikutuksen asiakkaidemme liiketoimintaan. Siksi olemme haluttu markkinoinnin kumppani ja osaamisemme on suomalaisittain korkealla tasolla.

Tulet siis paitsi viihtymään työssäsi, myös oppimaan todella kysyttyjä taitoja. Lisäksi sinua on motivoimassa osaamisesi kehittymiseen sidottu palkkaus. Tarjoamme tehtävään luonnollisesti työvälineet ja kattavan perehdytyksen.

Kyseessä on jatkuva haku, joten paikkoja täytetään tarpeen mukaan.

Lisätiedot:
044 284 8294, Anssi Toivakka, Social Media Team Lead

 


Hae paikkaa tästä

 • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.