Verkkosivutiimin rekry – Web Developer

Haemme Web Developeria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen verkkosivutiimiimme.


Hae paikkaa tästä!

MITÄ TYÖHÖSI SISÄLTYY?

Web Developerina työsi koostuu myyvien verkkosivustojen ja verkkokauppojen suunnittelusta sekä toteutuksesta WordPress-sisällönhallintaohjelmalla eri aloilla toimiville asiakasyrityksillemme. Pääset suunnittelemaan verkkosivustojen rakenteita sekä ulkoasuja, ja lopulta toteuttamaan ne Google-ystävällisesti niin, että sivusto on viritetty myös markkinoinnin näkökulmasta toimimaan hyvin.

Pääset siis aivan asiakkaidemme liiketoiminnan keskiöön oppimaan verkkosivujen rakentamisesta erityisesti liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Opit taatusti monipuolisten projektien kautta, millaiset verkkosivut tekevät myyntiä, mikä on yksi arvokkaimmista taidoista, joita voit oppia.

Arvostamme visuaalista silmää ja graafista osaamista, mutta lähestymme verkkosivuprojekteja kuitenkin aina siitä kulmasta, että ne soveltuvat markkinointiin ja ovat myyntipolultaan toimivat, jolloin visuaalisuuden sijaan konversio-optimointi on projektiemme keskiössä.

Verkkosivuston tekstisisältöjen kirjoittaminen ei kuulu työhösi.

Työ vaatii:

  • Aiempaa kokemusta verkkosivujen ja/tai verkkokauppojen toteuttamisesta WordPressillä
  • Osaat vähintään perusteet: Javascript, HTML, CSS ja PHP
  • Pystyt suunnittelemaan verkkosivuston layoutteja Photoshopilla tai muulla kuvankäsittelyohjelmalla
  • Projektinhallintaa ja oma-aloitteisuutta, koska vastaat projektiesi aikatauluttamisesta ja toimit omalta osaltasi yhteyshenkilönä asiakkaaseen päin
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Jatkuvaa halua oppia uutta

Katsomme plussana, jos tunnet ennestään Google Analyticsin, hakukoneoptimoinnin tai konversio-optimoinnin perusteita.

Miksi valita Suomen Digimarkkinointi?

Pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään aivan liiketoiminnan keskiössä. Ilman hyviä verkkosivuja, ei ole hyvää digimarkkinointia. Ja ilman hyvää digimarkkinointia, ei ole kannattavaa liiketoimintaa. Siksi panostamme paljon koulutusbudjettien ja oppimissuunnitelmien avulla siihen, että kehityt aivan maamme parhaimmistoon. Yksi arvoistamme kuuluukin: ”Parhaita tulemaan paremmiksi”.

Projektinhallinnassa käytämme ketteriä menetelmiä, joiden on todettu olevan ensiluokkaisia verkkosivujen kehitysprojekteissa.

Pääset kehittämään oman tiimisi kanssa verkkosivutuotteitamme, minkä ansiosta pystyt vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Näin myös vapaus ja vastuu on SDM:llä isossa roolissa. Etäpäiviä voit pitää ihan rauhassa ja työajat ovat helposti muokattavissa sinulle sopiviksi sovittujen raamien puitteissa.

Jos mietit, miten tulet viihtymään uudessa työssäsi, niin kiinnostavat ja mitatusti tyytyväiset asiakkaat takaavat ammatillisen viihtyvyyden. Loput viihtyvyydestä hoitaa tämä meidän reilu 20 henkinen hyvin viihdyttävä työporukka, joka jakaa keskenään yrityksemme arvot.

Lopullisen motivaation omaan kehitykseen antaa se, että palkkauksesi on sidottu oman osaamisesi kehittymiseen.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI 

Näytä oma osaamisesi ja halusi kehittyä alamme huipulle! Palkkaamme sopivia tekijöitä kovan kasvutahtimme ansiosta tarpeen mukaan ja luemme ja käsittelemme jokaisen lähetetyn hakemuksen.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostilla aatu.pitkanen@digimarkkinointi.fi tai puhelimitse 050 505 1408, Aatu Pitkänen.

Hae paikkaa tästä

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, doc, odt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.