Vuosi alkaa hyvillä uutisilla, sillä olemme kolmatta kertaa peräkkäin Vuoden Toimisto -finaalissa, jossa rankataan Suomen parhaat markkinointi-, digi- ja mainostoimistot. Kahtena edellisenä vuonna nappasimme voitot, ja tänä vuonna olemme finalisteja kahdessa eri kategoriassa: digitoimistot ja markkinointiteknologiatoimistot.

vuoden toimisto finalisti 2022

Vuoden Toimisto -kisa on Regi Research & Strategin järjestelmä koko markkinointiviestintäalan kattava tutkimus, jossa voittajat valitaan toimistojen asiakkaiden palautteen perusteella. Suomalaisia toimistoja on tänä vuonna mukana 63, joista 43 on päässyt finaaliin. Vastauksia saatiin yhteensä 871 toimistojen asiakkailta, markkinointipäättäjiltä. Lue lisää finalisteista Vuoden Toimiston sivustolta. 

Vuoden Toimisto -tutkimus on Suomen merkittävän markkinointiviestintäalan tutkimus, jossa Suomen mestaruudesta päättävät asiakkaat.

Vuoden Toimisto -kisan finaalipaikka on kova tunnustus tekemästämme työstä, sillä etenkin näin poikkeusaikoina asiakastyytyväisyys on liiketoiminnan tärkeimpiä mittareita.

Miksi ehdokkuus on meille hieno juttu tänäkin vuonna?

  • Finalistit ja voittajat ovat asiakkaiden valinnan tulosta.
  • Olemme kovassa Suomen parhaiden toimistojen joukossa.
  • Kyseessä on merkittävin ulkopuolinen tunnustus, jonka digitoimisto voi saada!

Voittajat valitaan palkintogaalassa maaliskuussa 2022. Odotamme jännityksellä, miten käy!

Lue myös: Voitimme Vuoden Toimisto -kisan toista kertaa putkeen!