Suomen Digimarkkinoinnin asiakkaat valitsivat Suomen Digimarkkinoinnin sarjansa Vuoden Toimisto 2020 -tutkimuksen voittajaksi. Vuoden Toimisto -tutkimus on koko markkinointiviestintäalaa koskeva tutkimus, jonka vastaajina ovat markkinointipäättäjät toimistojen asiakkaista.

Suomen Digimarkkinointi osallistui Vuoden Toimisto -tutkimukseen sarjassa “pienet markkinointiteknologiatoimistot (myyntikate 650 000 – 2 milj.)”. Vuoden Toimisto -tutkimukseen osallistuminen oli ensimmäinen kerta Suomen Digimarkkinoinnille, joten voittoa parempaa starttia kisaan ei olisi voinut saada.

Ruotsalaislähtöinen Vuoden Toimisto -tutkimus on merkittävin naapurimaan markkinointikonsepti, joka järjestettiin Suomessa nyt neljännen kerran. Koko tutkimukseen osallistui yli 60 toimistoa, joista kilpailemaan valittiin 59. Kilpailun kumppanina toimi Alma Media, ja asiakkaiden kenttätyön partnerina oli Norstat Finland.

Vuoden Toimisto -tutkimuksen raatina toimivat markkinointipäättäjät toimistojen asiakkaista. Tutkimuksessa selvitettiin markkinointi- ja viestintäpalveluita ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoavien toimistojen toimintaan, kriteereitä kumppanitoimiston valinnalle sekä koko markkinointialan tulevaisuuden kehityssuuntia. Koko konseptin tavoitteena on tukea markkinointialan kehitystä pitkäjänteisen ja tuloksellisen markkinointiyhteistyön kartoittamisen avulla.

Suomen Digimarkkinoinnilla riemuitaan voitosta, joka on ansaittu pitkäjänteisellä ja tuloksellisella tekemisellä. Asiakkaiden tyytyväisyys on lopulta kovin mittari ja kunnianosoitus, minkä markkinoija voi saada. Finaalitulokset antavat syyn kasvaa ja kehittää toimintaamme, jossa luomme uutta kysyntää, käännämme kysynnän asiakkaiksi ja asiakkaat vakioasiakkaiksi.

Vielä kerran: iso kiitos kaikille teille Suomen Digimarkkinoinnin asiakkaille! Tähdätään jatkossakin pitkälle tulevaisuuteen kasvu ja tulokset kirkkaana mielessä!

Lue tavastamme tehdä digitaalista markkinointia.

Voitto sai arvoisensa juhlat heti samana iltana Jyväskylän ja Helsingin toreilla.

 

Niko Lahtinen, Simone Lehikoinen ja Jaakko Suojanen juhlatunnelmissa gaalatilaisuuden jälkeen
Lauri Karvonen, Kimmo Pulkka ja Iiro Turkki juhlistivat voittoa spontaanisti Jyväskylän torilla