LinkedIn-markkinointi

Jos haluat tavoittaa juuri tietyt yrityspäättäjät tai tietyt kohderyhmät tietyltä alalta, niin silloin LinkedIn-markkinointi on sinulle kultakaivos. LinkedIn-markkinoinnin avulla saat yrityksenne viestin näkyviin juuri näiden henkilöiden edessä.

Lue lisää Ota yhteyttä

LinkedIn-markkinoinnilla tavoitat kohdennetusti juuri ne päättäjät ja henkilöt, jotka ovat liiketoimintanne kannalta oleellisia.

LinkedIn-markkinoinnin avulla pystyt tavoittamaan kohderyhmänne erittäin tarkasti. Voimme kohdentaa mainontaanne esimerkiksi asiakkaanne:

 • työnimikkeen
 • yrityksen nimen
 • yrityksen koon
 • työntekijämäärän
 • toimialan
 • tai osaamisen mukaan

Mainonta näkyy siis kohdennetusti tarkkaan määritetyille henkilöille, jolloin se on hyvin tehokasta.

Liidien hankinnan lisäksi LinkedIn toimii yrityksellenne erinomaisena rekrytointikanavana uusien talenttien löytämiseksi yritykseenne, koska voimme kohdistaa rekry-mainontanne henkilöiden osaamisen tai työnimikkeen perusteella.

Kenelle LinkedIn-markkinointi sopii?

LinkedIn-markkinointi sopii yrityksellenne, jos keskikauppanne tai asiakkaanne elinkaariarvo on verrattain suuri, tai jos tavoittelette markkinoinnilla hyvin tarkkaa ja rajattua kohderyhmää. LinkedInissä mainostaminen on selvästi kalliimpaa kuin Instagramissa tai Facebookissa, eikä ole mitenkään tavatonta, että mainosten klikkihinnat ovat 6-10 € tietämillä. Siksi keskikauppanne tai asiakkaanne elinkaariarvon tulee olla kohtuullinen.

Pelkkää klikkihintaa ei kuitenkaan kannata katsoa, koska LinkedInillä hankitut liidit ovat erittäin laadukkaita tarkan kohdistamisen ansiosta. Mitä laadukkaampi liidi, sen vähemmän se vie resursseja myyntitiimiltänne. Siksi laadukkaista liideistä kannattaa olla valmis maksamaan.

LinkedIn soveltuu parhaiten B2B-yrityksille. Suosittelemme kuitenkin tekemään LinkedInin rinnalla myös Facebook- ja Instagram-mainontaa, koska asiakkaanne ovat yhtä lailla Facebookissa ja Instagramissa, vaikka he olisivat korkean tason päättäjiä.

Ota yhteyttä

Parhaimmillaan voimme kohdentaa mainontaanne vain kymmenille henkilöille, jolloin mainoksenne puhuttelevat tarkasti juuri näitä henkilöitä.

Tarkan kohdentamisen ansiosta vain rajattu kohderyhmä näkee mainontaanne, jolloin myös liidien laatu on merkittävästi normaalia parempi.

Ota yhteyttä

LinkedIn-markkinointi MRACE-viitekehyksen mukaan

LinkedIn-markkinoinnilla vaikutamme koko MRACE-viitekehykseen asiakkaan tavoittamisesta tämän sitouttamiseen saakka. LinkedIn-markkinoinnin keskiössä on sosiaalisen median strategia. Strategiassa määritämme ostajapersoonanne, teemme markkina- ja kilpailija-analyysin, luomme sisältö- ja mainossuunnitelmat ostajapersoonittain ja määritämme markkinoinnin mittarit jokaiseen ostoprosessin vaiheeseen.

Sosiaalisen median strategian avulla pystymme rakentamaan markkinoinnin asiakkaidenne ostoprosessin ympärille, jolloin markkinointinne auttaa asiakkaitanne tekemään heidän kannaltaan oikean ostopäätöksen.

Sosiaalisen median strategia soveltuu sellaisenaan myös Facebook- ja Instagram-markkinoinnin tekemiseen.

mrace markkinonti malli
mrace-r
mrace-a
mrace-c
mrace-e
mrace-m

Ota
yhteyttä

 1. Mainosta hyvin tarkalle kohderyhmälle
 2. Tuota laadukkaita liidejä
 3. Tee mitattavaa kauppaa
 4. Tee yrityksenne tunnetuksi tärkeimmissä kohderyhmissänne
 5. Kehitä brändiänne tunnettuuden kautta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.