MRACE®-mallimme

MRACE on markkinoinnin malli, jonka avulla johdamme asiakasyritystemme markkinointia.

Malli koostuu markkinoinnin peruselementeistä: Reach, Act, Convert, Engage sekä Measure, joten se sopii sekä B2B- että B2C-yritykselle missä kokoluokassa tahansa.

MRACE on paranneltu versio RACE-mallista, joka on maailman käytetyimpiä markkinoinnin malleja. Me halusimme tuoda malliin myös mittaamisen viitekehyksen, koska vain mittaamalla pystymme kehittämään työtämme tänään sekä pitkällä aikavälillä.

Tästä muodostui MRACE.

Lue lisää Ota yhteyttä
mrace markkinonti malli

 

Paketoimme mallimme kirjaksi yksiin kansiin

MRACE-kirja toimii pohjana kaikelle yhteistyölle asiakkaidemme kanssa. Jaamme kirjan kaikille asiakkaillemme yhteistyön alettua, jotta osaamme hyödyntää sen tehokkuutta samassa mittakaavassa molemmin puolin.

Kävijöistä liidejä, liideistä asiakkaita,
asiakkaista vakioasiakkaita.


mrace-r
mrace-a
mrace-c
mrace-e
mrace-m

Miksi markkinointi tarvitsee mallin?

Kuinka monessa eri kanavassa teette tällä hetkellä markkinointia? Vievätkö ne kaikki teitä samaa tavoitetta kohti? Jos markkinoinnin tuoma tulos alkaa laskea, mitä kohtaa markkinoinnista lähdet korjaamaan? Entä mitä vaihetta kehittämällä saat suurimmat tulosparannukset?

Edellä mainittuihin kysymyksiin on helppo vastata, kun markkinoinnilla on malli.

Markkinoinnin malli luo pohjan markkinoinnin ja myynnin kehittämiselle, tekee markkinoinnista asiakaskeskeistä ja varmistaa, että eri kanavien tavoitteet ovat yhtenevät.

Ilman mallia rakenteet systemaattisen myynnin ja kysynnän kasvattamiseen puuttuvat.

Saatte käyttöönne markkinointitiimin – ette yhtä asiantuntijaa

Vaikka heittäisit 90 metriä keihästä, et pääsisi kiekonheitossa edes karsinnoista läpi. Sama periaate pätee markkinoinnissa. Yksi asiantuntija ei voi hallita kaikkia markkinointikanavia maailman huipputasolla.

Siksi asiantuntijamme keskittyvät tulemaan parhaiksi vain yhdessä valitsemassaan kanavassa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme markkinointitiimin, joka koostuu kunkin kanavan syväosaajista. Emme usko siihen, että asiakkaamme voisivat saavuttaa kilpailuetua markkinoinnilla yhden asiantuntijan avulla, joka osaa kaikkea vähän.

Tiedämme kokemuksesta, että asiakkaamme saavuttavat kilpailuedun markkinointitiimin avulla, joka koostuu oman kanavansa täysin hallitsevista asiantuntijoista.

MRACE-malli yhdistää yli 35 asiantuntijamme osaamispääoman kokonaisuudeksi, joka tarjoaa yrityksellenne käyttöön kaikki tarvittavat resurssit digitaalisen markkinointinne tuloksekkaaseen tekemiseen.

Ota
yhteyttä

Jos haluat markkinoinnilla parempia tuloksia, niin lähetä meille viesti, ja olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää yrityksenne tarpeista, joihin alamme yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.