Tuotetut palvelut

  • Shopify Verkkokaupan Rakentaminen
  • Google Ads
  • Hakukoneoptimointi

Alkutilanne


Ennen yhteistyön alkamista Digimarkkinoinnin kanssa, meillä oli vain idea verkkokaupasta alalla jolla olemme toimineet jo pitkään. Olimme kuullut paljon hyvää Suomen Digimarkkinoinnista ja sopivan yhteistyömallin löydyttyä päätimme aloittaa projektin.

Isona vaikuttavana tekijänä Suomen Digimarkkinoinnin valitsemisessa kumppaniksi oli heidän osaamisensa verkkokaupan rakentamisen lisäksi verkkokaupan markkinoinnista.

Tulokset


Yhteistyötä Suomen Digimarkkinoinnin kanssa on vasta muutamia kuukausia takana, mutta tähän saakka kaikki on sujunut varsin mallikkaasti.

Verkkokauppa saatiin lanseerattua sovitusti ja myyntiä alkoi kertymään Google Adsin avulla heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena, teimme sitten jo 3657,90€ myyntiä, mihin voi olla tässä kohtaa varsin tyytyväinen.

Tämän matkan aikana on tullut opittua myös paljon Digimarkkinoinnista ja verkkokaupan pyörittämisestä yleensäkin. Tässä vaiheessa olemme myös luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen. Orgaaniset sijoituksemme ovat tasaisessa nousussa ja Google Ads -mainonnan kannattavuus on parantunut tasaisesti.

Nordic Hair House


Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön SDM:n kanssa ja saaneet asiantuntevaa ohjausta verkkokauppaamme.Timo Saari, Nordic Hair House
Myyntiä ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena
0

Kuukausimyynti kuudentena kuuna
0
Uniikkeja kävijöitä ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena
0

Koko verkkokaupan konversioprosentti
0%

Muita referenssejä

Haluatko samanlaisia tuloksia?


Jos haluat tuloksekkaita digimarkkinoinnin ratkaisuja, niin ota yhteyttä. Pääset keskustelumme pohjalta kuulemaan, miten me lähtisimme tehostamaan markkinointianne ja tuomaan tuloksia verkosta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.