Nordic Hair House

Rakensimme ja lanseerasimme Shopify verkkokaupan. Ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena 3657,90€ myyntiä.

Lue lisää Ota yhteyttä

Alkutilanne

Ennen yhteistyön alkamista Digimarkkinoinnin kanssa, meillä oli vain idea verkkokaupasta alalla jolla olemme toimineet jo pitkään. Olimme kuullut paljon hyvää Suomen Digimarkkinoinnista ja sopivan yhteistyömallin löydyttyä päätimme aloittaa projektin.

Isona vaikuttavana tekijänä Suomen Digimarkkinoinnin valitsemisessa kumppaniksi oli heidän osaamisensa verkkokaupan rakentamisen lisäksi verkkokaupan markkinoinnista.

Tulokset

Yhteistyötä Suomen Digimarkkinoinnin kanssa on vasta muutamia kuukausia takana, mutta tähän saakka kaikki on sujunut varsin mallikkaasti.

Verkkokauppa saatiin lanseerattua sovitusti ja myyntiä alkoi kertymään Google Adsin avulla heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena, teimme sitten jo 3657,90€ myyntiä, mihin voi olla tässä kohtaa varsin tyytyväinen.

Tämän matkan aikana on tullut opittua myös paljon Digimarkkinoinnista ja verkkokaupan pyörittämisestä yleensäkin. Tässä vaiheessa olemme myös luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen. Orgaaniset sijoituksemme ovat tasaisessa nousussa ja Google Ads -mainonnan kannattavuus on parantunut tasaisesti.

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön SDM:n kanssa ja saaneet asiantuntevaa ohjausta verkkokauppaamme.

Timo Saari,
Nordic Hair House

Tulokset vuoden aikana

Myyntiä ensimmäisenä kokonaisena kalenterikuukautena

3657€

Uniikkeja kävijöitä kokonaisena kalenterikuukautena

2270

Koko verkkokaupan konversioprosentti

5 %

Kuukausimyynti  kuutena kuuna

19338€

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.