Referenssitarina

Rinta-Joupin Autoliike

Ketterällä ja monipuolisella digimarkkinoinnin kokonaisuudella verkkosivujen kävijämäärät räjähdysmäiseen kasvuun

Lue lisää Ota yhteyttä

Yksi Suomen suurimmista autoliikeketjuista etsi markkinointiin kumppania, joka toimisi yhtä ketterästi ja ihmislähtöisesti, kuin perheyritys itsekin.

Rinta-Joupin Autoliike on jo 70 vuoden ajan ollut koko kansan autokauppa, joka myy, ostaa ja huoltaa ajoneuvoja. Yrityksen toiminnan keskiössä on asiakaslähtöisyys ja vastuullinen toiminta yli 600 työntekijän voimin. Toimipisteitä Rinta-Joupin Autoliikkeellä on koko Suomessa Espoosta Rovaniemelle.

Rinta-Joupin Autoliike teki aiemmin yhteistyötä usean eri markkinointitoimiston kanssa. Ongelmana oli, että viestintä ei kulkenut sujuvasti. Autoliikkeellä on nopeatempoinen tahti, jonka vuoksi hyvä reagointikyky on tärkeää. Vuonna 2021 Rinta-Joupin Autoliike päätyi aloittamaan yhteistyön Suomen Digimarkkinoinnin kanssa ja keskittämään kaikki palvelut yhden katon alle. Yhteistyössä viestintä on sujunut moitteettomasti ja brändin ilmettä on saatu yhtenäistettyä loistavasti.

Rinta-Joupin Autoliike yrityksenä

 • Luotettavaa autokauppaa jo 70 vuotta
 • Toimipisteitä on ympäri Suomen
 • Rinta-Joupin toimipisteissä tehdään merkkihuoltoja sekä laadukkaita yleishuoltoja kaikkiin merkkeihin

Kun lähdimme etsimään uutta kumppania digimarkkinointiin, meille oli tärkeää, että henkilökemiat ja yritysten kulttuurit kohtaavat. Näin kävi Suomen Digimarkkinoinnin kanssa. Vastassa oli ihmisiä, joista välittyi heti toimeenpano ja sopiva kilpailuhenkisyys sekä myynnillinen asenne. Lisäksi SDM:ltä osattiin tarjota meille heti oikeita palveluita, joiden avulla pääsimme kehittämään markkinointiamme ja brändiämme.

Miro Autere
markkinointipäällikkö, Rinta-Joupin Autoliike

Tulokset

Tuotetut palvelut

 • Google Ads
 • Bing
 • Ohjelmallinen ostaminen
 • Visuaalinen suunnittelu
 • Facebook
 • Instagram

Verkkosivun käyttäjien määrä kasvanut

64,36 %

NPS – asiakkaan arvosana SDM:lle

10

Metalinkkien klikkausmäärät kasvaneet yli

450 000 klikkauksella

Monipuolinen palvelukokonaisuus on mahdollistanut loistavat tulokset eri kanavissa

Matkan varrella Rinta-Joupin Autoliikkeen palveluita on räätälöity heidän sen hetkisen tarpeen mukaisesti. Tällä hetkellä he käyttävät muun muassa Google Adsin, somen sekä jatkuvan visuaalisen suunnittelun palveluita. Palveluidemme lisäksi olemme auttaneet Rinta-Joupin Autoliikettä esimerkiksi ydinviestin kiteyttämisessä sekä tukeneet teknologisissa valinnoissa.

Jatkuva visuaalinen suunnittelu on ollut osana Rinta-Joupin Autoliikkeen pakettia jo pidemmän aikaa. Palvelun avulla brändi-ilme on saatu yhtenäiseksi ja se on tukenut hyvin esimerkiksi some- sekä Google Ads-markkinointia.

“Visuaalinen suunnittelu auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista ja lisää asiakkaiden luottamusta heihin. Kun visuaalinen suunnittelu on jatkuvasti mukana, ymmärrys yrityksestä on kokonaisvaltaisempi ja pysymme paremmin mukana Rinta-Joupin Autoliikkeen nopeissa käänteissä”, Roosa Arela, Visual Designer, Suomen Digimarkkinointi Oy

Ketterän projektinhallinnan mallin ansiosta toiminta on joustavaa ja yhteistyö sujuvaa

Rinta-Joupin Autoliikkeessä ollaan erityisen tyytyväisiä SDM:n ketterään toimintaan. Ketterän mallimme ansiosta yhteistyö ja arjen viestintä vastaavat erinomaisesti Rinta-Joupin Autoliikkeen nopeisiinkin käänteisiin. Palveluiden laaja-alaisuus mahdollistaa yhden kattavan markkinointipaketin, jossa jokaisella kanavalla edistetään yhtenäisiä tavoitteita. Samalla kokonaisuutta muokataan aina jouhevasti sen hetkisen tarpeen mukaan.

Suosittelen Suomen Digimarkkinointia kumppaniksi, jos haluat myyntihenkisen ja nopeasti muuntautuvan kumppanin digimarkkinointiin. Olemme saaneet Suomen Digimarkkinoinnista aidosti liiketoiminnastamme kiinnostuneen toimiston, jossa kaikki ovat aina valmiita auttamaan.

Miro Autere
markkinointipäällikkö Rinta-Joupin Autoliike Oy

Yhteenveto

Yhteistyö Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa on sujunut loistavasti niin yhtenäisten toimintatapojen kuin ketterän projektinhallintamallin ansiosta. Rinta-Joupin Autoliikkeen markkinointitiimin kanssa on kokeiltu erilaisia kanavia ja löydetty heille aina sen hetken tarpeeseen parhaiten sopivat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut. Eri kanavat täydentävä ja tukevat, mikä on parantanut tuloksia entisestään.

Measure
R
C
Engage

Yhteistyö Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa on ollut kaiken kaikkiaan sujuvaa. Ketterä projektinhallinta on keskeisessä roolissa toimivassa viestinnässä ja olemme saaneet siitä paljon kiitosta Rinta-Joupin Autoliikkeen suunnalta. Pitkän ja monipuolisen yhteistyön ansiosta olemme päässeet syventymään asiakkaan liiketoimintamalliin, mikä on mahdollistanut kykymme auttaa joustavasti myös brändin suurempien linjausten kehittämisessä.

Lauri Hirsilä
asiakasvastaava, Suomen Digimarkkinointi Oy

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.