Verkkosivut yrityksille, jotka haluavat itselleen myyntikoneen, joka ei nuku


Saat meiltä verkkosivut, jotka

myyvät palveluitanne 24/7,

parantavat mielikuvaa yrityksestänne asiakkaiden silmissä ja

johdattelevat heitä ostopolkua pitkin kohti kauppaa.


Verkkosivut määrittävät ensivaikutelman, joka yrityksestänne syntyy. Kysymmekin:

 • Pystyttekö tuottamaan asiakkaillenne aitoa lisäarvoa?
 • Näyttävätkö verkkosivunne yhtä hyviltä, mitä yrityksenne oikeasti on?
 • Haluatteko tehdä enemmän yhteistyötä suurten toimijoiden kanssa?
 • Annatteko sivustollanne heikomman kuvan yrityksestänne, mitä oikeasti olette?
 • Haluatteko verkkosivujenne löytyvän paremmin Googlesta ja saada sitä kautta enemmän suoria kauppoja ja yhteydenottoja ilmaiseksi?

Älkää antako yrityksestänne heikompaa kuvaa, mitä oikeasti olette, koska menetätte silloin vain suoria kauppoja!

Tuodaan yhdessä houkuttelevasti ja selkeästi esiin se, mitä tarjoatte, mitä lisäarvoa tuotatte asiakkaillenne ja kenen kanssa haluatte toimia!

Tehdään sivuistanne sellaiset, että suuret toimijat kiinnostuvat ja pitävät teitä uskottavana ja asiantuntevana kumppanina.

Luodaan teille kotisivut, jotka löytyvät hyvin Googlesta ja jotka kertovat yrityksenne myyntispiikkiä myös silloin, kun sinä tai myyjänne ette ole sitä kertomassa.

Luodaan teille myyntikone, joka ei nuku.

Kyllä! Haluan tarjouksen Verkkosivuista!

Mitä kaikista eniten kauppaa ja rahaa tuottavilla verkkosivuilla tehdään eri tavalla?


Kaikilla hyvin kauppaa tuottavilla verkkosivuilla asiakkaan ostopolku rakennetaan nerokkaasti kolmen tärkeän elementin varaan.

1) Tyylikäs Design

– Tyylikäs ja selkeä design tekevät verkkosivuistanne kevyen tuntuiset ja helppokäyttöiset.

Asiakkaanne viihtyvät verkkosivuillanne pidempään, kun ne ovat:

 • selkeät ja tyylikkäät, jotta luottamus yritystänne kohtaan kasvaa
 • kevyen tuntuiset, jotta sivuja on miellyttävä käyttää
 • helppokäyttöiset, jotta asiakas löytää sen mitä tuli etsimään ja ohjautuu kohti kaupantekoa

Mitä pidempään asiakas on verkkosivuillanne, niin sitä enemmän hän lukee yrityksestänne ja siitä, miksi te olisitte hänelle hyvä yhteistyökumppani. Sitä todennäköisemmin hän myös kääntyy teille ostavaksi asiakkaaksi.


2) Kasvava myynti

– Saat meiltä verkkosivut, jotka tuottavat yrityksellenne jatkuvasti lisää myyntiä

Toiset verkkosivut tuottavat enemmän rahaa kuin toiset, vaikka molemmilla sivustoilla tarjottaisiin samaa palvelua. Mistä se johtuu?

Yksinkertaisesti enemmän rahaa tuottavat verkkosivut on suunniteltu niin, että ne johdattelevat asiakasta tarkkaan rakennettua ostopolkua pitkin kohti kauppaa. Sellaiset kotisivut saat meiltä.

Otamme ostopolun rakentamisessa huomioon nämä 5 asiaa:

– Löydytte hyvin Googlen hakutuloksista kun ostohaluiset asiakkaanne etsivät palveluitanne

Teemme sivuston teknisen toteutuksen ja optimoimme sisällöt niin, että asiakkaanne löytävät sivustonne hyvin Googlen hakutuloksista. Näin sivustollenne virtaa ilmaista liikennettä vuodesta toiseen! Kun kotisivut rakennetaan sisällöllisesti oikein ja sisällöntuotanto on jatkuvaa, niin muutaman vuoden päästä markkinointianne ei voi enää sammuttaa orgaanisen näkyvyyden takia.

– Saatte verkkosivut, jotka ovat yhteensopivat uusimpien markkinoinnin työkalujen kanssa

Tavoitatte uusimmilla digimarkkinoinnin työkaluilla kohdennetusti juuri teidän kohderyhmänne, kun sivustonne on rakennettu alusta alkaen yhteensopivaksi uusimpiin markkinoinnin työkaluihin.

– Luomme teille sivustorakenteeltaan kevyet ja selkeät sivut

Asiakkaidenne täytyy löytää nopeasti se, mitä he tulivat etsimään. Siksi sivustorakenteesta tehdään kevyt ja selkeä, jajosta on poistettu ylimääräiset klikkailut. Näin asiakas saadaan ohjattua kohti yhteydenottoa tai kauppaa.

– Kanavoimme kohderyhmänne tarpeet haluksi ostaa tuotteitanne tai palveluitanne

Copywriterimme rakentaa sivustonne tekstisisällön mm. psykologisiin triggereihin perustuen niin, että kohderyhmänne tarpeet kanavoituvat haluksi ostaa tuotteenne. Tällöin teidän palvelunne tai tuotteenne tuntuu asiakkaastanne parhaalta keinolta ratkaista hänen ongelmansa tai tehdä hänen elämästään parempaa.

– Saatte verkkosivut, jotka toimivat täysin myös mobiilissa

Arviolta 52% kaikesta maailman verkkoliikenteestä tulee mobiilista. Siksi on todella tärkeää, että sivustoanne on miellyttävä käyttää myös mobiililaitteilla, koska muutoin mobiilin käyttäjät kaikkoavat, eikä kauppaa synny yhtä paljon.


3) Tekninen toimivuus

– Kun verkkosivut toimivat teknisesti oikein, niin asiakkaidenne on mukava käyttää niitä ja myyntiä syntyy.

Asiakkaanne pysyvät sivuillanne pidempään ja kääntyvät todennäköisemmin kaupaksi, kun verkkosivunne toimivat nopeasti teknisen toimivuuden ansiosta.

On tutkittu, että yhdenkin sekunnin lisäviive sivuston latausajoissa lisää sivustolta poistuneiden asiakkaiden määrää 7%:illa. Tätä et halua, ja siksi panostamme sivuston tekniseen toteutukseen huolella, jotta se toimii optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Verkkosivuistanne tulee kauppaa tuottava myyntikone, kun nuo kolme osa-aluetta ovat kunnossa

Jos yrityksesi verkkosivut eivät ole kunnossa 1) Designin, 2) Ostopolun ja 3) Teknisen toimivuuden suhteen, niin suurin osa sinne hakukoneoptimoinnillaGoogle AdWords-mainonnalla ja Facebook-markkinoinnilla ajetusta liikenteestä menee hukkaan. Tyylikkäillä ja graafisesti upeilla verkkosivuillakin voi olla se ongelma, että kauppaa ei vaan synny, koska ostopolkuun ei ole kiinnitetty huomiota. Tai sitten tekninen toteutus voi olla vaisu. Kaikki mainitut kolme osa-aluetta täytyy olla kunnossa, jos haluat, että verkkosivut ovat muutakin kuin käyntikortti netissä.

Verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa yrityksen myyntiä. Niiden täytyy osoittaa asiantuntijuutta sekä tehdä ostaminen asiakkaalle helpoksi.

Siksi teemme verkkosivuistasi optimoidun myyntikoneen ottaen huomioon liiketoimintanne ja sen, miten myyntiänne voidaan edistää verkossa digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Kuinka verkkosivuprojekti etenee kanssamme?


Projektissa yhdistyvät kaksi asiaa:
1) teidän toiveenne ja näkemyksenne
2) meidän asiantuntijuutemme verkkosivujen suhteen.

Projekti alkaa aina aloituspalaverilla, jossa määritämme yhteiset suuntaviivat projektille ja me aloitamme työt. Aloituspalaverissa sovimme ajankohdat kahdelle muulle palaverille, joissa esittelemme rakennesuunnitelman sekä ulkoasusuunnitelmien.

Kun (etä)palavereita on tasaiseen tahtiin, niin pääsette aktiivisesti kertomaan ajatuksianne ja mielipiteitänne projektin etenemisestä. Näin pääsemme yhdessä syventymään projektiin ja tekemään mahdollisia suunnanmuutoksia projektissa.

Projekti lyhyesti:

  1. Aloituspalaveri, jossa sovimme yhteiset suuntaviivat
  2. Palaveri, jossa käymme läpi sivuston rakennesuunnitelman
  3. Palaveri, jossa käymme läpi sivuston ulkoasusuunnitelman
  4. Sovimme verkkosivujen julkaisupäivämäärän
  5. Käydään sivusto vielä kertaalleen yhdessä läpi ennen julkaisua haluamienne muutosten varalta
  6. Sivusto julkaistaan

 

Teillä on paras tuntuma liiketoiminnastanne ja siksi teidän näkemyksenne sivuista on ensisijaisen tärkeä. Meillä on puolestaan markkinointitoimistona paras tuntuma siitä, millainen sivusto tuo teille eniten kauppaa.

Kun yhdistämme osaamisemme, niin verkkosivuistanne tulee teidän näköisenne myyntikone, joka saa yrityksenne näyttämään asiantuntevalta ja halutulta yhteistyökumppanilta, mitä se varmasti myös on!

Toteutamme verkkosivut helppokäyttöisellä WordPress-järjestelmällä

1) Maailman suosituin

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Lähes 30% kaikista maailman verkkosivuista on WordPress-pohjaisia

2) Helppokäyttöinen

WordPress:iä on helppo käyttää, eikä sen peruskäyttö vaadi koodaamista. Saatte meiltä kattavat ohjeet ylläpitoon, ja toki me autamme aina, kun kysyttävää tulee.

3) Erittäin tietoturvallinen

WordPress:iä on kehitetty todella kauan ja sen tietoturvallisuus on yksi syy WordPressin suosioon.

4) Soveltuu verkkokaupoille

Voimme liittää verkkosivuihinne verkkokaupan koska tahansa, jos ne on tehty WordPress:llä

5) Tukee markkinointia

WordPress-sivut tukevat tehokkaasti digimarkkinointia kuten Hakukoneoptimointia, AdWordsia ja Facebookia.


WordPress on avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että itse julkaisujärjestelmän käyttö on ilmaista. WordPress:n takana on suuri yhteisö, joka kehitää järjestelmää jatkuvasti ja luo sille uusia ominaisuuksia lisäosien (pluginien) avulla. Se on loistavasti hakukoneoptimoitavissa eli Google tykkää WordPress-sivustoista. Se on suuri etu, jota ei kannata jättää käyttämättä.

WordPress on helppokäyttöinen. Sen ansiosta pystyt itse päivittämään verkkosivustosi sisältöä, eikä kaikkien pienien muutosten vuoksi tarvitse ottaa yhteyttä sivustosi ylläpitäjään. WordPressiin on sisäänrakennettu erittäin laaja käyttäjienhallinta, mikä takaa sen että vain oikeat ihmiset organisaatiossasi pystyvät muokkaamaan sivustoanne. Siksi se on erittäin tietoturvallinen.

Kun verkkosivut on toteutettu WordPressillä, olet valmis tulevaisuuden muutoksiin. WordPressillä pystytään toteuttamaan kaikki yksinkertaisista verkkosivuista, monimutkaisiin verkkokauppa- ja intranet ratkaisuihin asti. WordPress-verkkosivut tukevat GDPR:n asettamia vaatimuksia, kun sivustoon tehdään muutamia teknisiä muokkauksia. Me rakennamme verkkosivut yrityksille asiakaslähtöisesti ja liiketoimintasi tavoitteiden mukaan tukemaan myyntiänne!

Verkkosivujen hinta

Verkkosivujen hinta yrityksille on alkaen 5900 € + alv. Tuolla hinnalla saatte sivut, joita asiakkaanne tykkäävät käyttää ja joista voitte itse olla ylpeitä. Kotisivujen hintaan sisältyy myös copywriterin kirjoittamat tekstisisällöt.

Lisäksi sivujen avulla:

 • Kasvatat myyntiänne sivuille rakennetun ostopolun ansiosta
 • Rakennat luottamusta asiakkaisiinne ja luot asiantuntevaa kuvaa yrityksestänne
 • Varmistat, etteivät verkkosivut ole kasvunne este, vaan sen mahdollistaja

Jos haluat yrityksellenne verkkosivut, jotka tukevat myyntiänne ja mahdollistavat kasvuanne, niin ota meihin yhteyttä.

Tähtäät meidän kanssamme tuloksiin, koska olemme mitattavia tuloksia tuova digimarkkinoinnin toimisto. Toimintamme perustuu siihen, että kasvatamme teidän – kuten myös muidenkin asiakkaidemme – liiketoimintaa digimarkkinoinnin keinoin.

Pyydä tarjous Verkkosivuista!