Verkkosivut

Yrityksenne verkkosivut ovat kaiken digitaalisen markkinointinne perusta. Mitä paremmin verkkosivustonne toimii teknisesti ja sisällöllisesti, sen tehokkaammin se tuottaa liidejä ja kauppaa, tuli sivustoliikenne mistä kanavasta tahansa.

Verkkosivut määrittävät ensivaikutelman, joka yrityksestänne syntyy. Siksi niiden tulee olla tyylikkäät ja sisältörikkaat, jotta kävijät muuttuvat liideiksi ja liidit asiakkaiksi.

Katso video Ota yhteyttä

Haluatko verkkosivut, jotka tuottavat enemmän kauppaa kuin nykyisenne ja näyttävät hyvältä myös mobiilissa?

Miksi verkkosivuihinne tulee panostaa?

Huono verkkosivusto on kuin huono myyjä. Se vakuuttaa asiakkaan vain siitä, että kyseisen yrityksen kanssa ei kannata tehdä yhteistyötä.

Hyvä verkkosivusto on puolestaan kuin hyvä myyjä. Se vakuuttaa ja tuottaa kauppaa. Hyvät verkkosivut ovat selkeät ja tyylikkäät, jolloin ne kasvattavat luottamusta yritystänne kohtaan. Niitä on miellyttävä käyttää, koska ne tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta. Tällöin asiakas löytää sen mitä tuli etsimään ja ohjautuu kohti yhteydenottoa tai ostoa.

On tutkittu, että yhden sekunnin lisäviive sivuston latausajoissa lisää sivustolta poistuneiden asiakkaiden määrää 7%:illa. Tätä et halua, ja siksi panostamme sivuston tekniseen toteutukseen huolella, jotta se toimii optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Verkkosivut ovat koko digitaalisen markkinointinne tukipilari, koska jokainen markkinointikanava ohjaa kävijät sivuillenne. Jos sivunne eivät toimi halutulla tavalla, niin markkinointinne ei toimi halutulla tavalla.

Ota yhteyttä

Verkkosivut antavat ensivaikutelman yrityksestänne asiakkaillenne. Jos verkkosivunne ovat tyylikkäät ja helppokäyttöiset, niin ajatus yhteistyöstä kanssanne tuntuu helpommalta.

Asiakas löytää etsimänsä kevyiltä ja ilmavilta sivuilta, jolloin hän myös viihtyy sivuilla pidempään. Mitä pidempään asiakas on sivuillanne, sen enemmän hän lukee, miksi olisitte hänelle paras yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä

Tekemiämme sivustoja

Maansiirto Harry Mäkelä

M-paketti, B2B

Brändistrategiasta koodiksi. Suunnittelimme verkkosivujen ulkoasun tekemämme brändistrategian pohjalta, teimme teknisen toteutuksen ja loimme asiakasta palvelevat sisällöt sivustolle.

Tutustu referenssiin

KotiSun Oy

M-paketti, B2c

Teimme sivuston teknisen toteutuksen asiakkaan tekemien ulkoasusuunnitelmien pohjalta.

Vieraile sivustolla

Taito Shop

Verkkokauppa

Toteutimme verkkokaupan ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen ja verkkokaupan kategoria -sivujen sisällöt asiakkaalle.

Vieraile sivustolla

Tussitaikurit

M-paketti, B2C

Teimme piirrosvideoita tekevän yrityksen verkkosivujen ulkoasusuunnitelmat ja teknisen toteutuksen.

Vieraile sivustolla
Ota yhteyttä

Verkkosivut MRACE-viitekehyksen mukaan

Verkkosivut vaikuttavat koko MRACE-malliin

Toiset verkkosivut tuottavat enemmän rahaa kuin toiset, vaikka molemmilla sivustoilla tarjottaisiin samaa palvelua. Mistä se johtuu?

Enemmän rahaa tuottavat verkkosivut on suunniteltu niin, että ne johdattelevat asiakasta tarkkaan rakennettua ostopolkua pitkin kohti kauppaa. Sellaiset kotisivut saat meiltä.

mrace markkinonti malli
mrace-r
mrace-a
mrace-c
mrace-e
mrace-m

Toteutamme verkkosivut helppokäyttöisellä WordPress-järjestelmällä

WordPress on avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se tarkoittaa sitä, että itse julkaisujärjestelmän käyttö on ilmaista. WordPress:n takana on suuri yhteisö, joka kehitää järjestelmää jatkuvasti ja luo sille uusia ominaisuuksia lisäosien (pluginien) avulla. Se on loistavasti hakukoneoptimoitavissa eli Google tykkää WordPress-sivustoista. Se on suuri etu, jota ei kannata jättää käyttämättä.

WordPress on helppokäyttöinen. Sen ansiosta pystyt itse päivittämään verkkosivustosi sisältöä, eikä kaikkien pienien muutosten vuoksi tarvitse ottaa yhteyttä sivustosi ylläpitäjään. WordPressiin on sisäänrakennettu erittäin laaja käyttäjienhallinta, mikä takaa sen että vain oikeat ihmiset organisaatiossasi pystyvät muokkaamaan sivustoanne. Siksi se on erittäin tietoturvallinen.

Kun verkkosivut on toteutettu WordPressillä, olet valmis tulevaisuuden muutoksiin. WordPressillä pystytään toteuttamaan kaikki yksinkertaisista verkkosivuista, monimutkaisiin verkkokauppa- ja intranet ratkaisuihin asti. WordPress-verkkosivut tukevat GDPR:n asettamia vaatimuksia, kun sivustoon tehdään muutamia teknisiä muokkauksia. Me rakennamme verkkosivut yrityksille asiakaslähtöisesti ja liiketoimintasi tavoitteiden mukaan tukemaan myyntiänne!

Usein
kysyttyä

Kuinka verkkosivuprojekti etenee?

Projekti lyhyesti:

  1. Aloituspalaveri, jossa sovimme yhteiset suuntaviivat
  2. Teemme rakennesuunnitelman
  3. Palaveri, jossa käymme läpi sivuston rakennesuunnitelman
  4. Teemme ulkoasusuunnitelman
  5. Palaveri, jossa käymme läpi sivuston ulkoasusuunnitelman
  6. Sovimme verkkosivujen julkaisupäivämäärän
  7. Rakennamme sivuston valmiiksi
  8. Copywriterimme kirjoittavat sivuston sisällöt
  9. Käymme sivuston vielä kertaalleen yhdessä läpi ennen julkaisua haluamienne muutosten varalta
  10. Julkaisemme sivuston sovittuna julkaisupäivänä

Kun (etä)palavereita on tasaiseen tahtiin, niin pääsette aktiivisesti kertomaan ajatuksianne ja mielipiteitänne projektin etenemisestä. Näin pääsemme yhdessä syventymään projektiin ja tekemään mahdollisia suunnanmuutoksia projektissa.

Teillä on paras tuntuma liiketoiminnastanne ja siksi teidän näkemyksenne sivuista on ensisijaisen tärkeä. Meillä on puolestaan markkinointitoimistona paras tuntuma siitä, millainen sivusto tuo teille eniten kauppaa.

Kun yhdistämme osaamisemme, niin verkkosivuistanne tulee teidän näköisenne myyntikone, joka saa yrityksenne näyttämään asiantuntevalta ja halutulta yhteistyökumppanilta, mitä se varmasti myös on!

Pitääkö verkkosivujen toimia myös mobiilissa?

Arviolta 52% kaikesta maailman verkkoliikenteestä tulee mobiilista. Siksi on todella tärkeää, että sivustoanne on miellyttävä käyttää myös mobiililaitteilla, koska muutoin mobiilin käyttäjät kaikkoavat, eikä kauppaa synny yhtä paljon.

Meiltä saatte aina verkkosivut, jotka toimivat täysin mobiilissa, tabletilla ja tietokoneella.

Maksavatko muutokset verkkosivuihin projektin jälkeen?

Kun julkaisemme verkkosivunne, niin olemme käyneet ne yhdessä kanssasi läpi niin, että kaikki on kunnossa. Jos sivustolla ilmenee julkaisun jälkeen joitain meistä johtuvia haasteita, niin korjaamme ne tietysti maksutta ja välittömästi.

WordPressin helppokäyttöisyyden ansiosta pystyt myös itse tekemään helposti pienempiä muutoksia tulevaisuudessa, kuten lisäämään tekstiä, kuvia tai uusia sivuja. Et siis sitoudu meihin, mutta saat meiltä tarvittaessa aina avun.

Ota
yhteyttä

   1. Kasvatat myyntiänne sivuille rakennettujen ostopolkujen ansiosta
   2. Rakennat luottamusta asiakkaisiinne ja luot asiantuntevaa kuvaa yrityksestänne
   3. Varmistat, etteivät verkkosivunne ole kasvunne este, vaan sen mahdollistaja
   4. Löydyt korkeammalta hakutuloksista
   5. Brändinne näyttää hyvältä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.