Toukokuussa oli jälleen aika juhlia odotetun SDM Gaalan pyörteissä. Gaala on digitovereiden oma vuosijuhla, johon kutsun saavat kaikki digitoverit puolisoineen. Koko joukko kutsutaan juhlimaan alkavaa kesää sekä seuraamaan eri tavoin ansioituneiden digitovereiden palkitsemisia.

Tänä vuonna aurinkoinen sää helli juhlijoita ja Villa Jääskelän kaunis miljöö tarjosi parastaan: juhla oli huolellisesti järjestetty ja näyttävä kokemus! SDM:n historiassa vuoden 2023 Gaala oli järjestyksessään neljäs.

SDM Gaala on tärkeä osa yhteistä kulttuuriamme. Meille työntekijä, eli digitoveri, on arkemme tärkein palanen, jota juhlistamme huolella valmistellun gaalan merkeissä.

Tuttuun tapaan Gaalassa palkittiin osaajia, iloittiin onnistumisista ja juhlittiin yöhön saakka. Juhlapuheissa tuotiin esiin asioita, joita juuri tämän vuoden palkinnonsaajissa arvostimme. Näitä kiitettyjä ominaisuuksia ja ajattelun tapoja voimme löytää jokaisesta meillä työskentelevästä ammattilaisesta.

SDM Gaalassa jaettavien palkintojen taustalla ovat SDM:n arvot, joista rakentuu yhteisöllinen ja toista arvostava kulttuurimme. Palkinnoista kolme valittiin äänestämällä, kun jännitystä nostattaneet digitoverivaalit järjestettiin toimistoillamme aiemmin toukokuussa.

HR-johtajamme Paula Rautiainen totesi juhlan jälkitunnelmissa: ”Kiitoksille ja hyvälle joukkuehengelle on elämässä aina tilaa! Yhteiset tapahtumat ja työyhteisössä jaetut kokemukset lisäävät hyvinvointia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, siksi tapahtumat ovat meille monin tavoin merkityksellisiä!”

Äänestyksen perusteella jaetut tunnustukset

Vuoden digitoveri: Pasi Viinamäki ja Atte Kallio, Google Ads Team Leads. Toimitte työssänne arvojemme mukaisesti sekä tuotte yhteisöömme paljon iloa ja kulttuurista hyvää, mistä kiitoksena jaetaan tämä arvokas tunnustus.

Vuoden kehittyjä: Tuure Kinnunen, Content Marketing Specialist. Olet näyttänyt esimerkkiä growth mindsetin haltuun ottamisessa. Sinussa ruumiillistuu arvomme parhaita tulemaan paremmiksi!

Vuoden asiakastiimi: Lämpöykkönen. Kaikkien SDM:n erinomaisten asiakastiimien joukosta tämä tiimi oli vuoden ykkönen. Teette laadukasta ja määrätietoista työtä vuodesta toiseen!

Muut SDM Gaalassa jaetut palkinnot

Vuoden tulokas: Silja Haapakoski, Google Ads Account Manager. Olet ottanut rohkeasti vastaan uusia haasteita. Teet työtäsi ilolla ja ammattitaidolla – kehittymistäsi on ilo seurata!

Vuoden auttava käsi: Hanna Leskinen, johdon assistentti. Olet rakentanut toimistomme kulttuuria myönteisellä asenteella ja toista tukien. Sinusta kuvastuu aito halu auttaa!

Vuoden luottopakki: Josefiina Harju, Social Media Account Manager. Et hätkähdä haasteita vaan menet rohkeasti niitä kohti. Olet rohkea ja yhteen hiileen puhaltava ammattilainen!

Vuoden saappaat jalkaan: Pasi Viinamäki, Google Ads Team Lead. Olet kasvanut vauhdilla rooliisi ja ylittänyt tehtävässäsi kaikki odotukset. Panoksesi tukee tiimisi jäseniä sekä koko yrityksen kasvua!

Vuoden teknologiavelho: Jesse Korolainen, SEO Account Manager. Olet kehittänyt osaamistasi useammassa tiimissä. Otat vastaan uusia haasteita ja ratkot teknologisia pähkinöitä, joiden ääreltä jaat opit myös muille.

Vuoden valioyksilö: Jari Setälä, Google Ads Account Manager. Olet rautainen senioriammattilainen, joka työskentelee varmasti ja vaikuttavasti kaikissa tilanteissa. Sinuun voi todella luottaa!

Vuoden sankariteko: Lauri Hirsilä & Mika Kyllönen, Digital Marketing Sales Heroes. Olette tehneet laadukasta ja näkyvää työtä myös haastavissa tilanteissa. Onnistumisenne on meille tärkeä!

Kiinnostuitko tavastamme tehdä töitä? Lue Katan blogi työntekomme arjesta!

Jos haluat olla mukana ensi vuoden gaalassamme, katso avoimet paikkamme rekrysivuiltamme tai jätä avoin hakemus!