Hae meille töihin

Haluatko tehdä digitaalista markkinointia yrityksessä, jonka asiakkaat ovat äänestäneet Suomen parhaaksi? Olemme Vuoden toimisto 2020, 2021, 2023 ja 2024.
Meillä kasvu rakentuu tyytyväisten työntekijöiden ja hyvän työkulttuurin kautta. Olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys ja 100 % työntekijöistämme sanoo, että meillä voi kokea itsensä tervetulleeksi uutena ihmisenä.
Uniikki valttimme on oma MRACE®-markkinoinnin mallimme, jonka asiantuntijaksi pääset kasvamaan perehdytysprosessimme aikana. Sen jälkeen vain taivas on rajana markkinointiurasi seuraavissa saavutuksissa. Hae nyt!

Hae meille töihin Avoimet paikkamme

Suomen parhaimpia työpaikkoja

Olemme Suomen neljänneksi paras työpaikka pienten yritysten sarjassa.

Se tarkoittaa sitä, että me digitoverit tykkäämme tehdä tosi paljon töitä juuri tällä porukalla täällä SDM:llä. 97% meistä pitää SDM:ää erittäin hyvänä työpaikkana.

Nykyisten digitovereidemme lisäksi kaipaamme myös uusia digitovereita mukaan matkalle kohti vuoden 2030 BHAG-tavoitettamme olla Euroopan paras työpaikka.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten esimerkiksi eri ikäryhmistä, eri sukupuolista ja vähemmistöistä.

Hae meille töihin!

Hae meille töihin

SDM työympäristönä

Kun tulet toimistollemme, niin ensimmäisenä otat kengät pois ja laitat ulkovaatteet naulaan. Jos olet kuten Kimmo, heität pitkähihaisen pois ja vaihdat toimistoshortsit jalkaan – myös talvella. Jos olet kuten Tiia, suuntaat ensimmäisenä aamutreenin jälkeiseen suihkuun. Jos olet kuten Jani, laitat puuron mikroon, nappaat kupin kahvia ja aloitat hommat.

Meillä ei ole työ-minää tai vapaa-aika-minää. Meillä olet juuri oma itsesi: Kravatti saa olla kaulassa, mutta yhtälailla se saa olla vaikka otsalla. Jos tykkäät pitää korkkareita sisällä, niin siitä vaan! Jos tykkäät pitää niitä kaapissa, niin siitä vaan!

SDM:n tavoitteena on mahdollistaa sinulle juuri sellaiset työskentelytavat, joilla olet parhaimmillasi ja jotka tukevat muuta elämääsi.

Siksi meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten.

Tutustu tiimeihimme

Tutustu digitovereihin!

Edut

Hybridityömalli

Etätyöpisteen ergonomiabudjetti

Kattavat työterveyspalvelut ja laaja tapaturmavakuutus

Koulutusbudjetti / äänikirjaetu 1200e/vuosi

SDM:n kerhot

Toimistot JKL ja HKI keskustassa

Edenred-virike-etu

Lounasetu

Huikeita juhlia ja yhteisiä tapahtumia

Inhouse-valmennukset

Avoimet paikkamme

Avoin hakemus

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja sinua kiinnostavasta työtehtävästä. Saat tietää ensimmäisten joukossa, kun kiinnostustasi vastaava paikka aukeaa!

Hae meille töihin