Suomen Digimarkkinointi Oy

Me Suomen Digimarkkinoinnissa muodostamme digitaalisen markkinoinnin huippujoukkueen, johon päästessäsi tiedät pelaavasi alan parhaiden kanssa. Olemme joukkue, jonka kaikki haluavat palkata ja jota vastustajat pyrkivät matkimaan.

Suomen Digimarkkinointi Oy

Me Suomen Digimarkkinoinnissa muodostamme digitaalisen markkinoinnin huippujoukkueen, johon päästessäsi tiedät pelaavasi alan parhaiden kanssa. Olemme joukkue, jonka kaikki haluavat palkata ja jota vastustajat pyrkivät matkimaan.

Arvomme

Rohkeus

Digimarkkinoinnin alalla muutos on jatkuvaa ja nopeaa. Vain poistumalla rohkeasti mukavuusalueelta ja tarttumalla muutokseen, pysymme alamme kärjessä ja kerrytämme sitä kokemusta ja tietoa, joka takaa meille rautaisen ammattitaidon.

Mielipiteet ja ideat jaetaan ja kerrotaan rohkeasti niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa toimittaessa. Rohkeus tekee meistä menestyneitä, sillä sitä ruokkivassa ilmapiirissä kaikki ideat pääsevät esiin ja tulevat kuulluiksi. Emme heitä hukkaan potentiaaliamme, sillä paras idea voi tulla keneltä hyvänsä tiimimme jäseneltä.

Jatkuva kehitys

Elinehtonamme on olla alamme parhaita, eikä tämä onnistu ilman tiimimme jäsenten jatkuvaa itsensä kehittämistä. Edistämällä omaa ammattitaitoaan ja asiantuntijuuttaan työntekijät paitsi työskentelevät itsensä, myös niin joukkueen kuin asiakkaankin hyväksi. Koettelemalla itseämme pysymme kehityksen kärjessä, teemme työstä itsellemme sekä haastavaa että mielekästä ja tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen osaamisen ja palvelun.

Markkinoilla pärjäämme parantamalla yritystämme jatkuvasti. Jalostamme toimintatapojamme, testaamme alan uusimpia tuulia ja tuotteistamme itseämme jatkuvasti pysyäksemme kilpailijoidemme edellä. Pysymällä liikkeessä ja kokeilemalla rohkeasti, kehitymme alamme kärjessä ja haastamme kilpailijoitamme jatkuvasti.

Avoimuus

Olemme avoimia ja rehellisiä asiakkaillemme ja toisillemme. Alan ollessa pysähtymättömässä muutoksessa teemme jatkuvasti uutta ja kehitymme kokeilemalla, joten virheiltäkään ei vältytä. Olemme kuitenkin rehellisiä kaiken oppimamme ja kokeilemamme suhteen, joten asiakkaamme saavat parhaimman mahdollisen hyödyn kaikesta kokeilemastamme.

Annamme läpinäkyvästi tiedon siitä, mitä teemme. Raportoimme tuloksista täsmällisesti ja selväsanaisesti. Kanssamme asiakkaat eivät joudu arvailemaan, mihin heidän rahansa kuluvat tai mitä he sijoituksellaan saavat, vaan he näkevät tarkalleen, mitä meillä on heille tarjota ja kuinka he siitä hyötyvät.

Vain tieto mahdollistaa oikeat, asianmukaiset päätökset. Toiminnallemme on tärkeää, että jokainen tiimin jäsen tietää mahdollisimman paljon yrityksen liiketoiminnasta. Näin kaikki pystyvät toimimaan itsenäisesti ja tekemään tietoon perustuvia, kannattavia päätöksiä joka päivä omassa työssään. Avoimuus talomme sisällä lisää omaehtoista työskentelyä ja mahdollistaa tiimipelin, jossa jokainen voi pyytää apua ja kaikki hyötyvät toistensa osaamisesta.

Onnellisuus

Ihminen on kokonaisuus ja parhaan tuloksen teemme silloin, kun olemme onnellisia ja tyytyväisiä elämäämme. Olemme valmiita panostamaan täysillä työhön, jossa viihdymme ja joka haastaa meitä sopivilla tavoilla.

Tämän tähden panostamme Suomen Digimarkkinoinnissa siihen, että tiimimme jäsenet voivat vaikuttaa niin työhönsä kuin työympäristöönsäkin. Myös sosiaalinen ympäristö vaikuttaa vahvasti työviihtyvyyteen ja me sekä rakennamme että ylläpidämme viihtyisää, rentoa tiimi-ilmapiiriä, jossa jokainen pääsee osallistumaan omana itsenään. Ottamalla jokaisen työntekijän osaksi yhteisöä ja kunnioittamalla toisiamme, teemme työstämme viihtyisämpää, jolloin meistä tulee tiiminä tehokkaampi ja toimimme paremmin yhteen.

Oikeasti onnellista, mielekästä elämää löytyy vain mukavuusalueen ulkopuolelta. Siksi me panostammekin avoimesti rohkeuteen ja jatkuvaan kehittämiseen, jotka vievät meidät rajojemme ulkopuolelle. Tämän ansiosta voimme tarjota parasta niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin sekä kovimman haasteen kilpailijoillemme.