Vastuu yhteisestä ympäristöstä koskettaa meitä kaikkia, minkä vuoksi olemme toistamiseen kompensoineet henkilöstömme vuodessa tuottamat hiilidioksidipäästöt.

Päästövähennys toteutetaan kotimaisen Ilmastoapu-välittäjän kautta, joka on erikoistunut sertifioituihin ja mitattaviin päästövähennyshankkeisiin.

CO2-hyvitys toteutetaan istuttamalla puita entiselle turvetuotantoalueelle. Alueelle istutetaan 785 männyntaimea, jotka sitovat hiiltä tehokkaasti elinkaarensa aikana. Tyypillisesti suomalainen mänty sitoo hiiltä arviolta 600 kg, ja optimaalisella kasvupaikalla jopa 1000 kg.

Digitoveriemme päästömäärä vuodelle 2022 on 470 tonnia CO2. Vähennyksen ja istutettavien puiden määrän perusteena on keskivertosuomalaisen hiilidioksidipäästöt. Tänä vuonna vähennyksen määrä on edellisvuotta suurempi, koska vuoden aikana olemme rekrytoineet uusia digitovereita.

Miksi hyvitämme hiilidioksidipäästöt?

Meille arvojohdettuna yrityksenä on tärkeää kuunnella työntekijöidemme eli digitoverien toiveita ja viedä niitä käytäntöön.

Jo viime vuonna nousi halu vaikuttaa enemmän yhteiskuntaan, ja ilmastohuoli on monelle tuttua. Oli siis selvää, että uusimme päästövähennyshankkeemme myös tänä vuonna, etenkin kun kohde löytyi tällä kertaa kotimaasta. Great Place to Work -sertifioituna yrityksenä kulttuurimme ulottuu päivittäisen työn ulkopuolelle luontevasti. Osallistumme vuosittain erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin, joiden kanssa kompensaatio on hyvin linjassa.

kompensointitodistus