SDM Academy – opiskelija, ota varaslähtö työurallesi!

Hei sinä loppuvaiheen korkeakouluopiskelija!:wave:

Haluatko palkallisen harjoittelun, jolla kasvatat osaamistasi digitaalisen markkinoinnin johtavassa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, lue tämä sivu huolella. Haku SDM Academyyn aukeaa pian!👇

P.S. Mikäli haluat tuoreimman tiedon Academy-prosessimme etenemisestä, verkostoidu kanssamme tai jätä avoin hakemus!, verkostoidu kanssamme ja jätä avoin hakemus!

Me ollaan
SDM

Olemme reilu 60-henkinen konkkaronkka täynnä innokkaita ja iloisia digimarkkinoinnin asiantuntijoita. Viihtyisät ja lunkit toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä.

Teemme työksemme tuloksellista digimarkkinointia sekä kotimaassa että kansainvälisesti tunnettujen yritysten kanssa: asiakkainamme on yrityksiä aina startupeista pörssiyrityksiin. Voit käydä kurkkaamassa referenssilistaamme täältä!

Intohimostamme laittaa kädet pelottomasti saveen kertoo se, että kirjoitimme MRACE®-markkinointimallistamme kokonaisen kirjan, joka on päässyt korkeakouluihin markkinoinnin kurssimateriaaliksi. Pian Digimarkkinointi löytyykin myös englanniksi käännettynä! Lisäksi meillä on Suomen mahtavin digimarkkinointia käsittelevä asiantuntijoittemme rakentama blogikirjasto.

Vaikka haluamme aina tuottaa asiakkaille tulosta, työntekijämme, eli meillä ihan vaan digitoverit, menevät kaiken edelle – ihan oikeasti.

SDM on Great Place to Work -sertifioitu yritys, mikä tarkoittaa sitä, että digitoveriemme mielestä olemme mahtava paikka tehdä töitä ja kehittyä! Lisäksi olemme kaksinkertainen Vuoden Toimisto -kisan voittaja, sillä asiakkaidemme antama NPS-luku oli täysi 100.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille strateginen päätös, sillä meille inhimillinen ja arvoihimme perustuva yrityskulttuuri on todella tärkeää. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa olla yritys, josta Suomi tunnetaan maailmalla sekä tulla valituksi Euroopan parhaaksi työpaikaksi.

Miltä kuulostaisi tehdä duunia meidän kanssamme? Nyt siihen on uniikki mahdollisuus.

Tsekkaa alta fiiliksiä viime kevään gaalastamme sekä tutustu yrityksemme 10-vuotiseen historiaan SDM:n tarinavideo kautta! 👇

Mikä on
SDM Academy?

Me SDM:llä haluamme rakentaa tuleville digimarkkinoinnin osaajille harjoittelupaikan, joka tarjoaa hyvät eväät uran edistämiseen ja yksilölliseen kehittymiseen. Siispä nyt jo toista kertaa SDM:n historiassa avaamme Academyyn haun vuodelle 2023.

SDM Academy on enemmän kuin trainee-ohjelma – se on varaslähtö työurallesi.

Academylaisena kuulut samaan tiimiin maan parhaiden digimarkkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Pidämme huolen, että työntekosi perustaksi saat raudanlujan pohjan MRACE®-markkinointimallin, projektinhallinta- ja ketteryysperehdytyksen sekä käytännön töiden avulla. Ohjelman aikana pääset näyttämään taitosi myös ihan oikeissa asiakastöissä.

SDM Academy ei ole todellakaan kahvinkeittoa tai pahviroskien puristamista. Meillä pääset haastamaan itsesi, mutta et ole koskaan yksin. Olet osa taitavaa ja vahvaa tiimiä, minkä lisäksi kehityksestäsi huolehtii oma tiimivalmentajasi, joka on jo vuosia alalla kouliintunut digimarkkinoinnin veteraani.

Nyt voi sanoa, että tästä ei opinahjo parane!

Näin takaamme 🚀-maisen kehityksesi

Me autamme sinut räjähtävään alkuun työurallasi. Paras startti saadaan yhdistämällä ohjattu käytännön tekeminen tutkitun tiedon ja vuosien kokemuksen avulla ammennettuun pääomaan.

Academyn alussa sinut tutustutetaan MRACE®-malliin, joka antaa sinulle monipuoliset eväät käytännön asiakastyötä varten – etenet ja opit työssäsi vaihe vaiheelta. Treenaat samalla oppimaasi avustavissa asiantuntijatyössä, joka antaa arvokasta kokemusta urallesi!

Alkuvaiheen jälkeen pääset tositoimiin, sillä tässä vaiheessa otat toisen akatemialaisen kanssa vastuun ihan oikeasta asiakkuudesta. Tiimivalmentaja tai kokenut asiantuntija kulkee koko ajan rinnallasi ja huolehtii tuesta ja kehityksen suunnasta.

Lukukauden lopussa häämöttää uurastuksen tulos: olet valmis digimarkkinoinnin ammattilainen! Tässä vaiheessa sinulla on valmiudet tuurata muiden asiantuntijoiden asiakkuuksia sekä johtaa myös itsenäisesti myös omia asiakkuuksia.

Toivomme tietysti myös, että Academyn jälkeen haluat jäädä meille töihin! ♥️

Kenelle 
SDM Academy on?

SDM Academy on palkallinen (800 €/kk), 6 kuukauden mittainen suomenkielinen trainee-ohjelma viimeisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoille, joilla on suoritettuna vähintään 160 opintopistettä (ammattikorkeakoulu) tai 240 opintopistettä (yliopisto).

Academyn ajankohta ja lisätiedot vuodelle 2023 tarkentuvat pian. Harjoittelu tapahtuu Jyväskylän toimipisteellämme. Haku ohjelmaan tapahtuu verkkosivumme kautta.

Sinun ei tarvitse olla valmis digimarkkinointiguru eikä sinulla tarvitse olla suoritettuna siihen liittyviä opintoja (ne ovat toki plussaa). Kaikista tärkeintä on halusi oppia uutta ja innostus päästä tekemään töitä alan huippujen kanssa heti urasi alusta asti.

digitoverit Jyväskylä

Tätä tulet tekemään

Alkuvuoden 2023 aikana etsimme useampaa tulevaa taituria eri tiimeihimme Jyväskylään. Tiedotamme Academyn ajankohdasta, hakuohjeista ja avoimista tiimeistä lähiaikoina.

Miksi hakisit 
SDM Academyyn?

Olkaamme toisillemme rehellisiä. Jos et ole varma, onko digimarkkinointi juuri sinun juttusi, ehkä Academy ei ole sinulle hyvä valinta. Jos kuitenkin olet valmis ampumaan ammatillisen osaamisesi kohti stratosfääriä ja sen yli, lähetä meille hakemuksesi ensi tilassa haun avauduttua!

Me osaltamme olemme valmiita panostamaan sinuun ja taitojesi kehittämiseen. Haluamme motivaatiosi ja oppimisen palosi avulla hioa sinusta kovan luokan digimarkkinoinnin asiantuntijan, joka on takuulla kuumaa valuuttaa työmarkkinoilla.

Haun avautumista odotellessa suosittelemme verkostoitumaan kanssamme verkkosivuillamme. Näin saat meiliisi heti ilmoituksen, kun haku Academy-haku aukeaa!

 

Verkostoidu kanssamme