SDM Academy – opiskelija, ota varaslähtö työurallesi!

Hei sinä opiskelija! :wave:

Haluatko palkallisen harjoittelun, jolla petaat itsellesi samalla takuulla kiintoisan uran digitaalisen markkinoinnin johtavassa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, lue tämä sivu huolella ja hae SDM Academyyn, kun haku taas aukeaa! 👇

P.S. Mikäli haluat heti tiedon, kun haku Academyyn taas aukeaa, verkostoidu kanssamme ja jätä avoin hakemus!

Me ollaan
SDM

51-henkinen konkkaronkka innokkaita ja iloisia digimarkkinoinnin asiantuntijoita. Vaikka ponnistetaan idyllisesta Järvi-Suomesta, ollaan vuosien aikana kasvettu alallamme aika kovaksi tekijäksi. Teemme jatkuvasti tuloksellista digimarkkinointia kansainvälisesti tunnettujen yritysten kanssa startupeista pörssiyrityksiin. Voit käydä kurkkaamassa referenssilistaa täältä!

”Talk is cheap”, kuuluu vanha sanonta. Meidän intohimosta laittaa kädet pelottomasti saveen kertoo, että kirjoitimme kehittämästämme MRACE®-markkinointimallista kokonaisen kirjan, joka päätyi moneen opinahjoon markkinoinnin kurssimateriaaliksi.

Vaikka halutaan aina tuottaa asiakkaille tulosta, meidän työntekijät menee sen edelle – ihan oikeasti. SDM on Great Place To Work -sertifioitu yritys, ja digitoverimme ovat sitä mieltä, että ollaan mahtava paikka tehdä töitä ja kehittyä! Lisäksi ollaan kaksinkertainen Vuoden Toimisto -kisan voittaja ja asiakkaidemme antama NPS-luku on täysi 100.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille strateginen päätös ja ollaan elävä esimerkki siitä, ettei siitä tarvitse tinkiä tuloksellisuuden takia. Meidän tavoitteena on tulevaisuudessa olla yritys, josta Suomi tunnetaan maailmalla ja meidät on valittu Euroopan parhaaksi työpaikaksi.

Miltä kuulostaisi tehdä duunia meidän kanssa? Nyt siihen on uniikki mahdollisuus.

Tsekkaa alta fiiliksiä meidän viime pikkujouluista tai lue lisää meistä! 👇

Mikä on
SDM Academy?

Me SDM:llä halutaan tarjota tuleville digimarkkinoinnin uranuurtajille paikka, joka tarjoaa oikeat eväät kasvuun ja kehitykseen. Sitä varten ensimmäistä kertaa ovensa avaa SDM Academy. Se on enemmän kuin trainee-ohjelma – se on varaslähtö työurallesi.

Akatemialaisena olet samassa tiimissä maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Ohjelman aikana pääset näyttämään taitosi oikeissa asiakastöissä, mutta sitä ennen pidämme huolen, että työntekosi perustaksi valetaan raudankova pohja MRACE®-markkinointimallin, projektinhallinta- ja ketteryysperehdytyksen ja käytännön töiden avulla.

SDM Academy ei ole todellakaan kahvinkeittoa tai pahviroskien viemistä. Meillä pääset haastamaan itsesi, mutta et koskaan yksin. Olet osa taitavaa ja vahvaa tiimiä tulevien kollegoidesi kanssa, jonka lisäksi henkilökohtaisesta kehityksestäsi huolehtii tiimivalmentajasi, joka on vuosia talossa viettänyt digimarkkinoinnin veteraani. Opinahjo ei tästä juuri parane!

Näin takaamme 🚀-maisen kehityksesi

Me autamme sinut räjähtävään alkuun työurallasi. Paras startti saadaan yhdistämällä käytännön tekeminen kokemuksen kautta ammennettuun ja tehokkaaksi todettuun tietoon.

Ensimmäiset 3 kuukautta käytetään MRACE®-mallin sisäistämisestä, joka antaa sinulle takuulla tarvittavat eväät harjoitella käytännön asiakastyötä vaihe kerrallaan. Treenaat samalla oppimaasi avustavissa asiantuntijatyössä, joka antaa arvokasta kokemusta urallesi!

Sen jälkeen pääset tositoimiin, kun otat toisen akatemialaisen kanssa vastuun oikeasta asiakkuudesta. Tiimivalmentaja tai kokenut asiantuntija kulkee koko ajan rinnallasi ja huolehtii kehityksen suunnasta.

Lukukauden lopussa olet valmis digimarkkinoinnin ammattilainen, ja sinulla on valmiudet tuurata muiden asiantuntijoiden asiakkuuksia sekä johtaa omia asiakkuuksia. Toivomme tietysti myös, että jäät meille töihin!

Kenelle 
SDM Academy on?

SDM Academy on palkallinen (800 €/kk), 6 kuukauden mittainen suomenkielinen trainee-ohjelma viimeisen vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoille, joilla on suoritettuna vähintään 160 opintopistettä (ammattikorkeakoulu) tai 240 opintopistettä (yliopisto). Harjoittelun ajankohta on 14.3.-9.9.2022.

Harjoittelu tapahtuu Jyväskylän toimipisteellämme.

Sinun ei tarvitse olla valmis digimarkkinointiguru eikä sinulla tarvitse olla suoritettuna siihen liittyviä opintoja (ne ovat toki plussaa). Kaikista tärkeintä on palosi oppia uutta ja innostus päästä tekemään töitä alan huippujen kanssa heti urasi alusta asti.

Varoituksen sana – osallistumalla SDM Academyyn saatat ajaa urasi arvaamattoman kovaan nousuun.

digitoverit Jyväskylä

Tätä tulet tekemään

Alkuvuoden 2022 aikana etsimme neljää tulevaa taituria Google Ads ja sometiimeihimme Jyväskylään. Teidät tullaan sijoittamaan niin, että molempiin tiimeihin tulee kaksi akatemialaista. Tsekkaa tästä tiimivalmentajien (ja tulevien mentoriesi) Lassen ja Tiian terveiset. Olet hyvässä seurassa!

Miksi hakisit 
SDM Academyyn?

Ollaan toistemme kanssa rehellisiä. Jos et ole varma onko digimarkkinointi juuri sinun juttusi, niin älä hae. Me ollaan valmiita panostamaan täysillä taitojesi kehittämiseen ja hiomaan kovan motivaatiosi ja oppimisen palosi avulla sinusta digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on takuulla kovaa valuuttaa työmarkkinoilla.

Jos kuitenkin olet valmis ampumaan ammatillisen osaamisesi stratosfääriin, hae mukaan Academyyn, kun haku taas aukeaa!

Sillä aikaa suosittelemme verkostoitumaan kanssamme jättämällä avoimen hakemuksen. Näin saat heti ilmoituksen, kun haku Academyyn taas aukeaa!

Verkostoidu kanssamme