Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen parasta Google Adwords -mainontaa.

Google Adwords -mainonnalla tarkoitetaan hakusanamarkkinointia Googlen hakutulossivun mainospaikoilla. Mainoksesi näkyvät niillä hakusanoilla, joilla asiakkaasi etsivät tietoa tuotteestasi tai palvelustasi. Et siis tyrkytä tuotteitasi, vaan olet paikalla, kun asiakkaasi etsivät sinua.

Haluan tarjouksen Google Adwords mainonnasta!

MITEN GOOGLE ADWORDS TOIMII?

 • Valitaan sopivat hakusanat
 • Kirjoitetaan osuvat mainostekstit
 • Mainokset näkyvät Googlen hakutuloksissa valituilla hakusanoilla
 • Hakijat klikkaavat mainoksiasi ja saapuvat verkkosivuillesi

Siinä hakusanamainonta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mainoskampanjan kulut kertyvät pelkästään klikkauksista. Et siis maksa siitä, että mainoksesi näkyvät, vaan kuluja syntyy vasta silloin, kun mainoksiasi oikeasti klikataan ja klikkaaja siirtyy verkkosivuillesi. Hakusanojen valinta sekä mainosten ja laskeutumissivujen sisältö vaikuttavat suuresti Adwords-kampanjan tehoon.

Ota yhteyttä!

GOOGLE ADWORDS -MAINONTA ON TEHOKASTA!

Tässä syitä, joiden vuoksi hakusanamainonta voittaa perinteisen mainonnan:

 • Asiakkaasi ovat jo etsimässä sinua. Et siis keskeytä heitä, vaan autat löytämään palvelusi.
 • Mainokset voidaan kohdentaa maantieteellisesti. Jos tarjoat palveluasi vain esimerkiksi Jyväskylän alueella, pystytään mainoksesi rajaamaan vain sinne.
 • Maksat pelkästään mainostasi klikanneista hakijoista. Saat siis aina kävijän kotisivuillesi asti.
 • Mainoksesi näkyvät vain haluamillasi hakusanoilla eli mainontasi on erittäin kohdennettua.

Koko Adwords-mainonnan perusta on siis erilainen perinteiseen mainontaan verrattuna: mainoksesi näkyvät vain haluamillasi sanoilla, vain haluamillasi alueilla ja vain ihmisille, jotka jo etsivät sinua ja yritystäsi!

GOOGLE ADWORDS -KAMPANJAN OPTIMOINTI

Google Adwords toimii periaatteessa kuin huutokauppa: mitä enemmän tarjoat, sen korkeammalla mainoksesi näkyvät. Tarjous on sama kuin mainoksesi klikkaushinta – se summa, jonka olet valmis maksamaan yhdestä kävijästä verkkosivuillesi kyseisellä hakusanalla. Pelkästään rahalla ei kuitenkaan pääse mainospaikoilla korkealle. Käytössä on myös niin kutsuttu laatupiste-järjestelmä. Mitä paremmin hakusana, mainos ja laskeutumissivu sopivat toisiinsa, sen paremmat laatupisteet. Google haluaa tarjota hakijoilleen hyödyllisiä tuloksia.

Google laskee jokaiselle mainokselle adrank-arvon, jonka mukaan mainosten järjestys päätetään (adrank = laatupisteet × klikkitarjous).

Esimerkki.

Mainostaja A tarjoaa klikkauksesta 5 euroa ja hänen laatupisteensä ovat 3, tällöin hänen adrank-arvonsa on 5 × 3 = 15

Mainostaja B tarjoaa klikkauksesta 2 euroa ja hänen laatupisteensä ovat 10, tällöin hänen adrank-arvonsa on 2 × 10 = 20

Mainostaja B:n mainos näkyy korkeammalla kuin mainostaja A:n, vaikka hän maksaa klikkauksesta yli puolet vähemmän. Tämän vuoksi Google Adwords -mainontaa tehdessä täytyy tietää mitä tekee!

Jatketaan esimerkkiä:

Molemmilla mainostajilla on verkkokauppa ja molempien kauppojen konversioprosentti on 1 %, eli yksi sadasta asiakkaasta ostaa kaupasta. Saadakseen yhden tuotteen myytyä kuluu mainostaja A:lla 100 × 5 € = 500 €. Mainostaja B:lle taas riittää 100 × 2 € = 200 €, ja hänen mainoksensa näkyy vielä koko ajan korkeammalla. Kun klikkimäärät nousevat tuhansiin, on laatupisteiden ja adrankin ymmärtäminen välttämätöntä kannattavan kampanjan rakentamiseksi.

Laatupisteisiin vaikuttavat myös muut tekijät: avainsanan ja mainoksen klikkausprosentti (CTR = Click Through Rate), koko mainostilin klikkausprosentti, mainoslaajennukset jne.

ME AUTAMME SINUA MIELELLÄMME RAKENTAMAAN OIKEASTI KANNATTAVAN GOOGLE ADWORDS -KAMPANJAN

 • Autamme valitsemaan oikeat hakusanat.
 • Kirjoitamme tehokkaat mainostekstit.
 • Valitsemme sopivimmat laskeutumissivut.
 • Hoidamme Adwords-tilin jatkuvan optimoinnin dataan perustuen.
 • Testaamme erilaisia mainoslauseita tulosten parantamiseksi.
 • Käytössämme on kaksi kansainvälistä ohjelmistoa, jotka takaavat todella kovan kilpailukyvyn.

Google AdWords-mainonnan hinta

Tyypillisen Google AdWords-projektin hinta on alkaen 239 €/kk. Toteutamme minimissään 4 kuukauden mittaisia projekteja, koska näin pystymme käyttämään hyväksemme ensimmäisiltä kuukausilta kerryttämäämme mainonnan dataa loppukuukausina. Datan avulla markkinointinne ohjautuu pysyvästi parempaan suuntaan ja saatte parempia tuloksia.

Haluan tarjouksen Google Adwords mainonnasta!