FAKTOJA YRITYSTEN KOTISIVUISTA

  • Suomessa on aivan liikaa kotisivuja, joilla ei käy kukaan
  • Kotisivuja, jotka eivät puhuttele kävijää
  • Kotisivuja, jotka eivät tue bisnestä

Jos yrityksesi kotisivut eivät ole kunnossa, menee suuri määrä sinne hakukoneoptimoinnilla ja Google AdWords mainonnalla ajetusta liikenteestä hukkaan. Tyylikkäillä ja graafisesti upeilla kotisvuillakin voi olla se ongelma, että kauppaa ei vaan synny. Useimmissa tapauksissa yrityksen kotisivujen tarkoitus on muukin, kuin olla vain käyntikortti josta löytää yhteystiedot.

Verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa yrityksen myyntiä. Niiden täytyy todistaa sinun ammattiosaamista ja tehtävä ostaminen asiakkaalle helpoksi.

Mielestämme näin tärkeää palasta Digitaalisesta markkinoinnista ei sovi unohtaa ja siksi teemme kotisivuistasi optimoidun myyntikoneen ottaen huomioon bisneksesi ja sen miten myyntiäsi voidaan verkossa edistää.

Kyllä, Olen kiinnostunut omista nettisivuista

HELPPOKÄYTTÖINEN JULKAISUJÄRJESTELMÄ WORDPRESS

Toteutamme kotisivut WordPress julkaisujärjestelmällä (CMS, Content Management System).
Wordpress on:

  • Ilmainen
  • Hakukoneoptimoitu
  • Helppokäyttöinen
  • Tietoturvallinen
  • Skaalautuva

WordPress on avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmä, mikä tarkoittaa sitä, että itse julkaisujärjestelmän käyttö on ilmaista. WP:n takana on suuri yhteisö, joka kehitää järjestelmää jatkuvasti ja luo sille uusi ominaisuuksia lisäosien (pluginien) avulla. Se on loistavasti hakukoneoptimoitavissa eli Google tykkää WP-sivustoista. Se on niin suuri etu verkkobisneksessä, ettei sitä voi jättää käyttämättä hyväkseen.

WordPress on helppokäyttöinen, pystyt itse päivittämään verkkosivustosi sisältöä, eikä kaikkien pienien muutosten vuoksi tarvi ottaa yhteyttä aina sivustosi ylläpitäjään. Tietoturvallinen– WordPressiin on sisäänrakennettu erittäin laaja käyttäjienhallinta, mikä takaa sen että vain oikeat ihmiset organisaatiossasi pystyvät muokkaamaan sivustoasi.

Kun sivustosi on tuotettu WordPressillä, olet valmis tulevaisuuden muutoksiin. Wordpressillä pystytään toteuttamaan kaikki yksinkertaisista kotisivuista, monimutkaisiin verkkokauppa- ja intranet ratkaisuihin asti, aina erittäin tietoturvallisesti. Me rakennamme kotisivut yritykselle asiakaslähtöisesti, liiketoimintasi tavoitteiden mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja me kerromme lisää.