Alexandria

Alexandrialle on toteutettu niin Google Ads -mainontaa, hakukoneoptimointia, kuin Facebook-markkinointiakin.

Lue lisää Ota yhteyttä

Kokonaisuudella kohti suuria tavoitteita

Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaita säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua 25 paikkakunnalla yli 300 sijoitusalan ammattilaisen voimin.
Alexandria on ollut asiakkaamme helmikuusta 2014 ja yhteistyössä on toteutettu niin Google AdWords-mainontaa, hakukoneoptimointia, kuin Facebook-markkinointiakin. Kaikissa näissä Alexandria arvostaa hyvää markkinoinnin tehon mitattavuutta ja joustavaa yhteistyötä.

Hakukoneoptimoinnissa sivustoa kehitetään jatkuvasti ja mahtuu yhteistyömme aikaiselle ajanjaksolle myös koko verkkosivuston uusiminenkin. Menestyksekäs verkkosivuston uudistaminen sisältää aina suuren määrän asioita, jotka on hakukoneoptimoinnin näkökulmasta syytä ottaa huomioon.

Laadukkaan hakukoneoptimoinnin ja hyvän sisältöstrategian avulla verkkosivuston kävijämäärää kasvoi marraskuun 2014 ja marraskuun 2015 välisenä aikana peräti 42%

Facebook-mainontaa Alexandrialle on tehty monessa muodossa. Aiheina ovat olleet muun muassa rekrytointi ja Jääkiekon MM-kisat. Mainokset ovat tavoittaneet lähes puoli miljoonaa henkilöä Suomessa ja verkkosivuille on siirrytty yli 10 000 kertaa.

Rekrykampanjoissa kokonaisuudet ovat kattaneet paikallisten toimipisteille kohdennetut mainokset. Niissä on yhdistelty sekä videomainoksia että linkkijulkaisuja.

Pitkäaikaisen asiakuuden aikana olemme oppineet paljon Alexandrian liiketoiminnasta. Eri kampanjoita optimoidessa esiin on saatu parhaat toimintatavat ja kampanjamuodot.

Yhteistyö Digimarkkinoinnin kanssa on sujunut mallikkaasti alusta lähtien, heidän kanssaan on ollut helppo tehdä niin pieniä kuin isompiakin projekteja. Digiosaamisen lisäksi heiltä löytyy vahva ymmärrys siitä, miten verkossa tapahtuvilla toimilla aidosti tuetaan liiketoiminnallisia tavoitteita.

Anssi Huisman
Alexandrian viestintä- ja markkinointijohtaja

Tulokset vuoden aikana

Sivuston kävijämäärä kasvoi

42 %

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.