Antishop

Hakukoneoptimointi ja Google AdWords nostivat verkkokaupan kävijämäärää ja myyntiä.

Lue lisää Ota yhteyttä

AntiShopille tuotetut palvelut

AntiShopin alkutilanne

AntiShop, Tapio Ruppa:
Pyöritämme Suomen laajinta seksuaaliterveysvälineiden verkkokauppaa ja kivijalkamyymälää. Valikoimassamme on yli 10 000 tuotetta.

Halusimme lähteä rakentamaan parempaa näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa, koska suurin osa myynnistämme tulee verkkokauppamme kautta. Olin tehnyt itse aikaisemmin AdWords-mainontaa, mutta yrittäjänä minulla on luonnollisesti sata narua yhtä aikaa vedettävänä, eikä aikani riitä kaikkeen.

AntiShopin tulokset

Aloitin yhteistyön Suomen Digimarkkinoinnin kanssa ensiksi Google AdWordsista. Se vapautti omaan kalenteriini lisää aikaa muulle liiketoiminnalle, mutta ennen kaikkea se toi meille loistavia tuloksia. AdWordsin kautta tulleiden ostotapahtumien määrä nousi tasaisesti puolentoista vuoden aikana 379% ja sieltä tullut tulo kasvoi 326%. Jo ensimmäisen puolen vuoden aikana AdWordsin kautta tulleiden ostotapahtumien määrä kasvoi 217% ja AdWordsin kautta tullut tulo 177%.

Hyvien tulosten ja toimivan yhteispelin myötä olemme laajentaneet yhteistyötä myös verkkosivujen uusimiseen ja hakukoneoptimointiin. Hakukoneoptimoinnin avulla verkkokauppamme orgaaninen kävijämäärä kasvoi puolessa vuodessa 20%, ja samalla konversiomäärät kasvoivat 22%.

Pidän paljon Suomen Digimarkkinoinnin tuloskeskeisestä lähestymistavasta markkinointiin. Kun kaikkia markkinoinnin toimenpiteitä mitataan, niin silloin näen kuinka paljon markkinointi tuottaa tulosta. Statistiikka paljastaa myös markkinoinnin heikot lenkit, joita voi tulosten perusteella alkaa parantamaan.

Mittaaminen ja tuloskeskeisyys ovat siis tuoneet tulosten lisäksi paljon konkreettisia kehitysideoita omaan markkinointiimme.


Yhteistyö on toiminut alusta alkaen hyvin ja suosittelen Suomen Digimarkkinointia jokaiselle, joka haluaa digitaalisen markkinoinnin tuottavan näkyvyyden lisäksi myös viivan alla näkyvää tulosta.

Tapio Ruppa
Toimitusjohtaja AntiShop

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.