Tuotetut palvelut

  • Hakukoneoptimointi
  • Google AdWords

Alkutilanne


Ennen yhteistyön alkua Digimarkkinoinnin kanssa, meillä oli talon sisällä hieman skeptisyyttä siitä, onko digiin fiksua satsata, koska emme olleet panostaneet siihen aiemmin. Halusimme kuitenkin lisätä panostuksiamme digiin, koska asiakkaamme ovat digissä. Olisi outoa, jos me emme isona ja kasvavana yrityksenä löytyisi Googlesta ja Facebookista, ja kilpailijamme veisivät siksi asiakkaitamme.

Olimme myös saaneet suosituksen Suomen Digimarkkinoinnista, joten päätimme ottaa heihin yhteyttä.

Tulokset


Yhteistyötä Suomen Digimarkkinoinnin kanssa on nyt vuosi takana ja tulokset ovat olleet loistavia.

Ensinnäkin yhteistyö on avannut paljon meidän katseitamme sen suhteen, kuinka paljon digitaalisessa markkinoinnissa on mahdollisuuksia, kun asiat tekee oikein ja omaa vahvan osaamisen. Ilman osaamista homma menee helposti puuhasteluksi ja eurojen polttamiseksi.

Vuoden aikana myös meidän oppimme digitaalisesta markkinoinnista on kasvanut paljon. Olemmekin nyt paljon fiksumpia sen suhteen, mihin kanaviin meidän kannattaa markkinointieuromme satsata tai millainen sivustorakenne saa asiakkaan ottamaan meihin yhteyttä.

Aiemmin meillä oli nettisivut lähinnä sitä varten, että ne vain piti olla. Nyt ne ovat sitä varten, että saamme sivustoltamme liidejä, tarjouspyyntöjä ja kauppaa.

Sivustomme konversioprosentti onkin kasvanut yhteistyön aikana yli 60%. Se on liiketoiminnallisesti todella merkittävää, koska tuotteemme ja palvelumme ovat isoja ja siksi myös hinnakkaita kokonaisuuksia.

Myös sivuston orgaaninen kävijämäärä on kasvanut 66% hakukoneoptimoinnin ansiosta.

Digimarkkinoinnin tiimi on ammattitaitoinen ja he perustavat tekemisensä dataan. Näin eurot voidaan sijoittaa sinne, mistä niillä saadaan parhaat mahdolliset tulokset.

Kotisun Oy


Sivustomme konversioprosentti on kasvanut yhteistyön aikana yli 60%. Se on liiketoiminnallisesti todella merkittävää, koska tuotteemme ja palvelumme ovat isoja ja siksi myös hinnakkaita kokonaisuuksia.Harri Jääskeläinen, KotiSun Oy

Sivuston konversiot nousivat
0%

Orgaaninen kävijämäärä kasvoi
0%


Sivusto nousi liiketoiminnan kannalta
0
oleellisella hakusanalla hakutulosten 1. sijalle

Sivusto nousi liiketoiminnan kannalta
0
oleellisella hakusanalla hakutulosten 1. sivulle

Muita referenssejä

Haluatko samanlaisia tuloksia?


Jos haluat tuloksekkaita digimarkkinoinnin ratkaisuja, niin ota yhteyttä. Pääset keskustelumme pohjalta kuulemaan, miten me lähtisimme tehostamaan markkinointianne ja tuomaan tuloksia verkosta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.