Kotisun Oy

Sivuston konversio kasvoi 60% hakukoneoptimoinnin ansiosta.

Lue lisää Ota yhteyttä

Tuotetut palvelut

Alkutilanne

Ennen yhteistyön alkua Digimarkkinoinnin kanssa, meillä oli talon sisällä hieman skeptisyyttä siitä, onko digiin fiksua satsata, koska emme olleet panostaneet siihen aiemmin. Halusimme kuitenkin lisätä panostuksiamme digiin, koska asiakkaamme ovat digissä. Olisi outoa, jos me emme isona ja kasvavana yrityksenä löytyisi Googlesta ja Facebookista, ja kilpailijamme veisivät siksi asiakkaitamme.

Olimme myös saaneet suosituksen Suomen Digimarkkinoinnista, joten päätimme ottaa heihin yhteyttä.

Tulokset

Yhteistyötä Suomen Digimarkkinoinnin kanssa on nyt vuosi takana ja tulokset ovat olleet loistavia.

Ensinnäkin yhteistyö on avannut paljon meidän katseitamme sen suhteen, kuinka paljon digitaalisessa markkinoinnissa on mahdollisuuksia, kun asiat tekee oikein ja omaa vahvan osaamisen. Ilman osaamista homma menee helposti puuhasteluksi ja eurojen polttamiseksi.

Vuoden aikana myös meidän oppimme digitaalisesta markkinoinnista on kasvanut paljon. Olemmekin nyt paljon fiksumpia sen suhteen, mihin kanaviin meidän kannattaa markkinointieuromme satsata tai millainen sivustorakenne saa asiakkaan ottamaan meihin yhteyttä.

Aiemmin meillä oli nettisivut lähinnä sitä varten, että ne vain piti olla. Nyt ne ovat sitä varten, että saamme sivustoltamme liidejä, tarjouspyyntöjä ja kauppaa.

Sivustomme konversioprosentti onkin kasvanut yhteistyön aikana yli 60%. Se on liiketoiminnallisesti todella merkittävää, koska tuotteemme ja palvelumme ovat isoja ja siksi myös hinnakkaita kokonaisuuksia.

Myös sivuston orgaaninen kävijämäärä on kasvanut 66% hakukoneoptimoinnin ansiosta.

Digimarkkinoinnin tiimi on ammattitaitoinen ja he perustavat tekemisensä dataan. Näin eurot voidaan sijoittaa sinne, mistä niillä saadaan parhaat mahdolliset tulokset.

Kotisun Oy

Sivustomme konversioprosentti on kasvanut yhteistyön aikana yli 60%. Se on liiketoiminnallisesti todella merkittävää, koska tuotteemme ja palvelumme ovat isoja ja siksi myös hinnakkaita kokonaisuuksia.

Harri Jääskeläinen
KotiSun Oy

Tulokset vuoden aikana

Sivuston konversiot nousivat

60 %

Orgaaninen kävijämäärä kasvoi

66 %

Sivusto nousi liiketoimminnan kannalta

39

 

Oleellisella hakusanalla hakutuloste 1. sivulle

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.