Point S Suomi

Yhteistyö eteni ketjutason digimarkkinoinnista jälleenmyyjien mitattavaksi hyödyksi.

Lue lisää Ota yhteyttä

Alkutilanne

Point S on maailman suurin rengasketju, joka toimii ketjutasolla myös ympäri Suomea. Point S -ketjuun kuuluvia yrittäjävetoisia rengasliikkeitä on Suomessa aina Helsingistä Sodankylään saakka. Yhteistyö toteutettiin Point S -ketjun ylätasolla siten, että se palveli jokaista Point S -ketjuun kuuluvaa liikettä.

Marko Saarenpää, maajohtaja, Point S Suomi:

Point S -ketjumme Suomen verkkosivut olivat olleet kutakuinkin samassa tilassa viimeiset liian monta vuotta. Ne eivät enää kohdanneet tämän päivän verkkosivujen standardeja, saati palvelleet ketjumme kauppiaita parhaalla tavalla.

Lähdimme digimarkkinointiin, sillä halusimme toteuttaa rengasliikkeidemme kauppiaitamme auttavaa markkinointia ketjutasolla. Vaikutuksen tulisi olla mitattavissa aina kunkin kauppiaan kohdalle asti. Vieläpä siten, että kukin kauppias voisi hyödyntää ketjun markkinointia ja käyttää sitä halutessaan osana oman liikkeensä markkinointia. Kauppiaat voisivat myös toteuttaa omia kampanjoitaan koko ketjun kanssa helposti samassa linjassa.

Näin ollen meille oli tärkeää, että meillä oli digimarkkinoinnissa ketjutasolla yksi paikka, minne voisimme ohjata kävijöitä. Ja tämän paikan pitäisi olla brändimme mukainen ja ajan tasalla. Sivustolta kävijä voisi puolestaan löytää helposti lähimmän Point S -liikkeensä.

Tulokset

Olemme käyneet kampanjoiden tuloksia ja yhteenvetoja puolivuosittain sesongin vaihtuessa läpi koko kauppiasketjumme voimin kauppiaspäivillämme. Moni kauppias on oppinut lisää digimarkkinoinnista ja katsonut ilolla vakuuttavia tuloksia.

Olemme myös onnistuneet tekemään asioita toisin kuin moni muu. Voimme erottautua kilpailijoistamme tuomalla aidosti asiakkaidemme eteen juuri meille olennaisimmat kilpailuedut, brändimme ja tuotteemme. Ja se on näkynyt tänä vuonna datassa positiivisesti, kuten olemme yhdessä käyneet läpi. Yhteistyömme tulokset ovat näkyneet hyvin jälleenmyyjillemme asti.

Juuri viimeisimmän tarkastelujakson tuloksena sivustomme liikenne, konversiot ja jälleenmyyjien sivuille ohjatut liikennemäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kasvua on tullut yli 200 % ja jälleenmyyjäkauppiaidemme sivustoille kävijöitä on siirtynyt yli 20 % konversioasteella.

Yhteistyömme on edennyt kampanjoista koko ketjun Point S Suomi -verkkosivuston toteuttamiseen, jatkuvaan sisällöntuottamiseen ja määrätietoiseen kampanjointiin. Tulokset ovat näkyneet erinomaisesti ketjuliikkeidemme tasolla eri puolilla Suomea!

Marko Saarenpää
Point S SUOMI

Tulokset vuoden aikana

Google-mainonnan konversiot nousivat

51 %

Sivuston palaavan liikenteen osuus nousi

31 %

Selatut sivustot per istunto – määrä kasvoi

48 %

Some-mainonnan konversiot nousivat

48 %

Verkkosivuston kävijämäärä nousi

31 %

Sivuston orgaaninen kävijäliikenne nousi

227 %

Ota
yhteyttä

Haluatko saada markkinoinnilla parempia tuloksia?
Lähetä meille siinä tapauksessa viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää tarpeistasi, joihin alamme sitten yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.