Tuotetut palvelut

  • Google-mainonta
  • Sosiaalisen median mainonta
  • Sisällöntuotanto
  • Hakukoneoptimointi
  • Rulla Median videomarkkinointi
  • Yhteistyö jatkuu edelleen

Alkutilanne


Point S on maailman suurin rengasketju, joka toimii ketjutasolla myös ympäri Suomea. Point S -ketjuun kuuluvia yrittäjävetoisia rengasliikkeitä on Suomessa aina Helsingistä Sodankylään saakka. Yhteistyö toteutettiin Point S -ketjun ylätasolla siten, että se palveli jokaista Point S -ketjuun kuuluvaa liikettä.

Marko Saarenpää, maajohtaja, Point S Suomi:

Point S -ketjumme Suomen verkkosivut olivat olleet kutakuinkin samassa tilassa viimeiset liian monta vuotta. Ne eivät enää kohdanneet tämän päivän verkkosivujen standardeja, saati palvelleet ketjumme kauppiaita parhaalla tavalla.

Lähdimme digimarkkinointiin, sillä halusimme toteuttaa rengasliikkeidemme kauppiaitamme auttavaa markkinointia ketjutasolla. Vaikutuksen tulisi olla mitattavissa aina kunkin kauppiaan kohdalle asti. Vieläpä siten, että kukin kauppias voisi hyödyntää ketjun markkinointia ja käyttää sitä halutessaan osana oman liikkeensä markkinointia. Kauppiaat voisivat myös toteuttaa omia kampanjoitaan koko ketjun kanssa helposti samassa linjassa.

Näin ollen meille oli tärkeää, että meillä oli digimarkkinoinnissa ketjutasolla yksi paikka, minne voisimme ohjata kävijöitä. Ja tämän paikan pitäisi olla brändimme mukainen ja ajan tasalla. Sivustolta kävijä voisi puolestaan löytää helposti lähimmän Point S -liikkeensä.

Yhteistyö

Aloitimme verkkosivujen kehittämisen yhteistyön aivan domainin varaamisesta, joka tuli suosituksena Suomen Digimarkkinoinnilta. Loimme verkkosivuille eri kampanjoiden laskeutumissivuja. Ja näille sivuille ohjasimme kampanjamaisesti liikennettä eri digikanavista ja sieltä taas ohjasimme kävijöitä eteenpäin jälleenmyyjien sivustoille.

Meillä oli raamit, tavoite ja ajatus, mutta Suomen Digimarkkinointi auttoi ideoinnissa ja toteutti käytännössä kaiken tarvittavan. Olemme tyytyväisiä niin toteutukseen, raportointiin kuin välitavoitteiden läpikäyntiin koko jälleenmyyjien ketjussa. Eritoten ketjun kauppiaille jatkuva säännöllinen koulutus ja sparraus on johtanut lamppujen syttymiseen ajan myötä siitä, miten suuressa roolissa digikanavissa olemassaolo on, ja kuinka nopeasti kuluttajakäyttäytyminen on mennyt digipainotteiseksi yhteistyömme aikana.

Tulokset

Olemme käyneet kampanjoiden tuloksia ja yhteenvetoja puolivuosittain sesongin vaihtuessa läpi koko kauppiasketjumme voimin kauppiaspäivillämme. Moni kauppias on oppinut lisää digimarkkinoinnista ja katsonut ilolla vakuuttavia tuloksia.

Olemme myös onnistuneet tekemään asioita toisin kuin moni muu. Voimme erottautua kilpailijoistamme tuomalla aidosti asiakkaidemme eteen juuri meille olennaisimmat kilpailuedut, brändimme ja tuotteemme. Ja se on näkynyt tänä vuonna datassa positiivisesti, kuten olemme yhdessä käyneet läpi. Yhteistyömme tulokset ovat näkyneet hyvin jälleenmyyjillemme asti.

Juuri viimeisimmän tarkastelujakson tuloksena sivustomme liikenne, konversiot ja jälleenmyyjien sivuille ohjatut liikennemäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kasvua on tullut yli 200 % ja jälleenmyyjäkauppiaidemme sivustoille kävijöitä on siirtynyt yli 20 % konversioasteella.


Yhteistyömme on edennyt kampanjoista koko ketjun Point S Suomi -verkkosivuston toteuttamiseen, jatkuvaan sisällöntuottamiseen ja määrätietoiseen kampanjointiin. Tulokset ovat näkyneet erinomaisesti ketjuliikkeidemme tasolla eri puolilla Suomea!Marko Saarenpää, Point S Suomi

Tulokset vuoden aikana
Google-mainonnnan konversiot nousivat
0%

Some-mainonnan konversiot nousivat
0%


Sivuston palaavan liikenteen osuus nousi
0%

Verkkosivuston kävijämäärä nousi
0%


Selatut sivustot per istunto -määrä kasvoi
0%


Sivuston orgaaninen kävijäliikenne nousi
0%

Muita referenssejä

Haluatko samanlaisia tuloksia?


Jos haluat tuloksekkaita digimarkkinoinnin ratkaisuja, niin ota yhteyttä. Pääset keskustelumme pohjalta kuulemaan, miten me lähtisimme tehostamaan markkinointianne ja tuomaan tuloksia verkosta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.