Olemme Suomen Digimarkkinointi Oy:llä uusineet Great Place to Work (GTPW) -sertifioinnin.

– Työntekijöiden Trust Index© :n on oltava yli 70 %, jotta tunnustus on mahdollista saada. Tänä vuonna saimme useissa kategorioissa täydet 100 pistettä, SDM:n HR-valmentaja Paula Rautiainen iloitsee.

Suomen Digimarkkinointi Oy:n työntekijämme, eli digitoverit, antoivat yrityksellemme täydet pisteet muun muassa seuraavissa väittämissä:

”Voin olla täällä oma itseni.” 100 %

”Kokonaisuudessaan tämä on erittäin hyvä työpaikka.” 100 %

”Olen ylpeä saadessani kertoa muille, että olen täällä töissä.” 100 %

”Täällä ihmiset välittävät toisistaan.” 100 %

Suomen parhaat työpaikat julkistetaan huhtikuussa ja olemme kisassa mukana

Sertifioinnin myötä olemme mukana huhtikuussa järjestettävässä julkistusgaalassa, jossa parhaat työpaikat palkitaan. Viime vuonna osallistuimme tutkimukseen ensimmäistä kertaa ja olimme Suomen kolmanneksi paras työpaikka pienten organisaatioiden sarjassa (20–49 työntekijää).

– Poikkeuksellisena aikana ja yrityksen kasvaessa aiempien tulosten ylläpitäminen ei ole mahdollista ilman jatkuvaa panostusta. Olemme sitoutuneet työkulttuurimme kehittämiseen ja hyödyntäneet viime vuonna tutkimuksessa esiin nousseita kehityskohteita. Tämä näkyy jo nyt edellisvuotta korkeampina tuloksia, HR-valmentajamme Paula kertoo ja jatkaa,

– On upeaa, että ihmiset viihtyvät meillä töissä ja että pystymme tarjoamaan heille kokemuksen hyvästä työpaikasta. Meillä on talo täynnä upeita digitovereita, jotka ansaitsevat myös arvoisensa paikan, jossa tehdä töitä!

Odotamme innolla kilpailun ratkeamista huhtikuussa. Tavoitteemme on joka tapauksessa olla paras mahdollinen työpaikka digitovereille nyt ja tulevaisuudessa.

GPTW on kansainvälisesti arvostettu tutkimus, jonka pisteet määrittyvät työntekijöiden anonyymin palautteen ja vastausten perusteella. Yli 70 % Trust Index© viestii loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä hyvän työpaikan rakentamisesta.

Kiinnostuitko SMD:stä työpaikkana? Katso täältä avoimet paikat tai jätä avoin hakemus!