Suomen Digimarkkinointi nimitti henkilöstövalmentajan johtamaan yrityksen kasvustrategian mukaista rekrytointia ja henkilöstövalmennusta. Tehtävässä elokuussa aloittanut Paula Rautiainen tulee vastaamaan rekrytointiprosessista, työnhakijakokemuksesta sekä henkilöstön kehittymisestä.

Rautiainen omaa vahvan taustan kilpaurheilusta. Kaksi kertaa Suomen parhaaksi pesäpalloilijaksi valittu Rautiainen on pelannut Jyväskylän Kirittärissä, jossa hän on ollut mukana voittamassa neljä kertaa kultaa ja neljä hopeaa.

Aktiiviuransa jälkeen Rautiainen on kartuttanut vahvaa näyttöä yritysmaailmasta ja ratkaisukeskeisestä valmentamisesta. Rautiainen on työskennellyt aiemmin Vapo-konsernissa erilaisissa taloushallinnon tehtävissä muun muassa talousviestinnässä ja kehittämisprojekteissa sekä valmentanut kilpaurheilijoita.

”Suomen Digimarkkinoinnin asiantuntijoiden joukkoon oli helppo jalkautua, sillä meillä vallitsee vahva valmentamisen ja itsensä kehittämisen mentaliteetti. On mahtavaa päästä hoitamaan kasvavaa rekrytointiprosessia yrityksessä, jossa kulttuuri ja arvot näkyvät päivittäisessä tekemisessä. Odotan innolla, että voin omalla panoksellani auttaa vahvan organisaatiokulttuurin luomisessa sekä vaikuttaa siihen, että asiantuntijoidemme kokonaisvaltainen osaaminen kasvaa ja että meillä ihmiset voivat edelleen hyvin. Voin täysin sydämin yhtyä sanontaan, että meillä ei tarvitse elää viikonloppuja varten!”, Rautiainen iloitsee.

Aiemmin rekrytoinnista vastannut toimitusjohtaja Jaakko Suojanen on tyytyväinen siihen, että rekrytoinnin toimenpiteet siirtyvät kokonaisuudessaan henkilöstövalmentajalle, mikä vapauttaa Suojasen aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

”Olemme rekrytoineet tänä vuonna jo 8 uutta asiantuntijaa, ja seuraavat rekrytoinnit odottavat aivan nurkan takana. Myös hakemusten määrä ja kiinnostus yritystämme kohtaan on noussut kohisemalla. Talon sisäinen HR-valmentaja edesauttaa arvojemme mukaista rekrytointia, vahvistaa yrityskulttuuriamme ja mahdollistaa asiantuntijoillemme parhaat kehittymismahdollisuudet.”, Suojanen tähdentää.