Google Partner -kumppanuus on tunnustus siitä, että hoidamme asiakkaidemme tilejä erinomaisesti ja Googlen vaatimukset täyttäen. Partneruuden tasoja on kaksi, Google Partner ja Google Premier Partner. Premier Partner ‑kumppaniksi pääsee vuosittain vain kolmen prosentin kärki mukana olevista yrityksistä ja Suomen Digimarkkinointi on valittu Premier Partneriksi yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2016 lähtien.Olemme yltäneet jälleen Suomen digitoimistojen 3% parhaimmistoon, joille on myönnetty Premier-tason kumppanuus

 

Google Premier Partner -kumppanuuden vaatimukset:

  • Ammattitaitoisesti hoidetut kampanjat, joiden optimointipisteet yltävät vähintään 70% tasolle.
  • Hallinnoitujen tilien kulutus tulee yltää 10 000$ eli noin 9000€ jokaisen 90 päivän ajanjakson aikana.
  • Yrityksen Google-asiantuntijoista vähintään 50% tulee olla sertifioituja osaamisestaan. Jokaisesta tuoteryhmässä (Haku, Display, Video, Shopping, App) vaaditaan ainakin yksi Google-sertifiointi.

Miksi Google Premier Partner on merkittävä tunnustus toimistolle?

Googlen antama tunnustus on tärkeä osoitus siitä, että teemme laadukasta ja mitattavasti tehokasta mainontaa. Google Premier Partnerina maksimoimme asiakkaidemme kampanjamenestyksen ja kasvatamme todistetusti asiakkaidemme liiketoimintaa.

Tunnustus kertoo myös jatkuvasta halustamme oppia ja olla alamme parhaita. Asiantuntijamme tuntevat mainonnan kattavasti, ja he ovat ansainneet sertifioinnit osaamisestaan. Olemme alamme todellisia asiantuntijoita ja teemme ahkerasti töitä säilyttääksemme Premier Partner -statuksemme.
Premier Partnerina saamme Googlelta koulutusta ja työkalujen uudet ominaisuudet ensimmäisenä käyttöömme. Saamme myös erillistä strategista tukea sekä asiakasymmärrystä syventävää raportointia suoraan Googlelta.

Premier Partner -yrityksenä tuotamme mitattavasti arvoa asiakkaillemme

Viime vuonna tuotimme asiakkaillemme pelkästään Google-mainonnalla mm. yli 1,6 miljoona konversiota.