Meillä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät, sillä uusimme jälleen Great Place to Work -sertifikaattimme vuodeksi eteenpäin! Sertifikaatti mittaa anonyymisti työntekijöden kokemusta hyvästä työpaikasta. Olemme osallistuneet Great Place to Work -tutkimukseen kolmesti, ja jokaisella kerralla olemme saavuttaneet sertifikaatin.

GPTW-sertifikaatin saavuttaminen on tutkittu ja merkittävä osoitus siitä, että meillä on tyytyväiset työntekijät.

98 % työntekijöistämme sanoo, että kokonaisuutena meillä on todella hyvä työpaikka. Tyypillisesti vastaava luku on 62 % suomalaisessa yrityksessä.

100% työntekijöistämme on samaa mieltä väittämien kanssa: 
  • Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.
  • Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.
  • Täällä ihmiset juhlistavat erityistapahtumia.
  • Voin luottaa ihmisten yhteistyöhalukkuuteen.
  • Työpanokseni on tärkeä.

Työntekijöidemme luottamus on meille loistava asia etenkin näin pitkittyneenä poikkeusaikana. Tulokset ovat erinomaisia, mutta samalla olemme edistäneet edellisvuosina kyselystä nousseita kehityskohtia.

”Edellisvuosiin verrattuna kehitystä jälleen tapahtui ja on todella hienoa saada jälleen tämä hyvän työpaikan arvostus digitovereilta. Upeinta on se, että jälleen tiedetään, mitä lähdetään kehittämään ja että viime vuoden kehitystoimet näkyivät tuloksissa. Yhdessä päivä ja vuosi vuodelta rakennetaan entistäkin parempaa työpaikkaa meille kaikille.”, HR-johtajamme Paula Rautiainen kertoo.

Tutustu tuloksiimme tarkemmin Great Place to Workin sivustolla.

Hyvän työpaikan rakentaminen on arvovalinta

GPTW-sertifikaatin uusinta on meille erittäin tärkeä saavutus, sillä olemme ennen kaikkea arvojohdettu yritys. Menestyksen tärkeimpiä mittareita on, miten digitoverit viihtyvät päivittäisessä työssään – ja tämän eteen teemme myös paljon työtä.

”Ihmiset ja hyvän työpaikan rakentaminen on SDM:lle strateginen arvovalinta. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin ja viihtyvät meillä töissä, mikä näkyy asiakkaiden suuntaan huippuasiantuntijoina ja hyvänä meininkinä. Ja tässä tavoitteessa olemmekin onnistuneet hienosti; asiakkaat ovat tyytyväisiä meihin  ja olemme kaksinkertainen Vuoden toimisto. Lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys – tämä kaikki on ovat osoituksia siiitä, että hyvän työpaikan systemaattinen rakentaminen on jo sinällään hieno arvovalinta, mutta myös liiketoiminnan näkökulmasta merkittävää”, Rautiainen summaa.

Suomen parhaat työpaikat julkistetaan keväällä 2022, ja seuraamme innostuksella kisaa, jossa olemme aiemmin nousseet parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon.