Teemme kovasti töitä, mutta emme unohda juhlia onnistumisia yhdessä! Pääsimme kahden vuoden tauon jälkeen juhlimaan odotettua kevään kohokohtaa SDM Gaalaa, jossa palkitsimme vuoden onnistujat ja kilistelimme rennoissa tunnelmissa.

Viime aikoina olemme siirtyneet myös joustavampaan etätyöskentelyn malliin, joten gaalassa moni digitoveri myös tapasi uusia kasvoja ensimmäistä kertaa. Puitteina oli Jyväskylän kaunis Villa Jääskelä.

SDM Gaala on työkulttuurimme ytimessä. Juhlimme onnistumisia, yhdessäoloa ja hyvää joukkuehenkeä yhteisellä tapahtumalla.

Kuten HR-johtajamme Paula Rautiainen sanoo:

”Yhteiset tapahtumat ja onnistumisten juhlistaminen ovat tärkeitä asioita hyvän kulttuurin ja työpaikan rakentamisessa. SDM Gaala on yksi vuoden päätapahtumistamme, jossa digitoverit pääsevät juhlimaan yhdessä ja johon avecitkin kutsutaan matkaan mukaan! Yhteisöllisyyttä, hyvää joukkuehenkeä sekä kiittämistä ei voi koskaan olla elämässä liikaa, ja tälläiset yhteiset tapahtumat ja kokemukset tuovat työnteon arkeen mahtavasti energiaa ja hyvää meininkiä!”

Gaalassa jaettiin palkintoja vuoden onnistujille, joista digitoverien äänestyksen perusteella valittiin vuoden digitoveri, vuoden asiakastiimi ja vuoden kehittyjä.

Palkitsemisen kriteereinä toimivat SDM:n arvot, mikä omalta osaltaan myös hienosti tekee SDM:n arvot näkyväksi vahvistaen samalla kulttuuria.

Vuoden digitoveri Roosa Arela
Koko jengi koossa!

Gaalassa palkitut digitoverit 2022

Vuoden digitoveri: Roosa Arela, Visual Designer. Koko SDM:n joukkue äänesti sinut vuoden digitoveriksi, koska toimit arvojemme mukaan, ja koska toimit arvojemme mukaan, et voi olla muuta kuin pirun hyvä tyyppi.

Vuoden kehittyjä: Juho Muhonen, Social Media Account Manager. Olet näyttänyt esimerkkiä growth mindsetin haltuun ottamisessa, ja arvomme parhaita tulemaan paremmaksi ruumiillistuu sinussa!

Vuoden asiakastiimi: Rinta-Joupin Autoliike. Vuoden asiakastiimi on nostanut tekemisen rimaa taas korkeammalle!

Vuoden puristus: Paula Rautiainen, HR-johtaja. Puristi digitoverin toisensa mukaan joukkueeseen toistaiseksi kovimman kasvun vuotena 2021!

Saappaat jalkaan: Birgitta Kemppainen, sisältömarkkinoinnin tiimivalmentaja. Tulit digitoveriksi juuri kun Covid-19 alkoi ja kasvoit vauhdilla tiimivalmentajaksi.

Luottopakki: Tomi Mäkelä, AD. Et hätkähdä haasteita, vaan menet rohkeasti niitä kohti.

Auttava käsi: Emilia Rantanen, Content Marketing Specialist. Olet rakentanut Helsingin toimiston kulttuuria luottaen hyvään fiilikseen, asioiden hoitamiseen ja aitoon haluun auttaa.

Vuoden tulokas: Jukka Jäntti, SEO Account Manager. Kehität jatkuvasti asioita paremmaksi ja tiimivalmentajan sanoin ”joskus määrittelet uusiksi, miten nopeasti asiat voit tehdä.”

Qualis top: Anne Kallio, Google Ads Account Manager. Laatustandardisi on järempi kuin ISO 9001! Suoritustasosi mykistää kenet tahansa!

Kiihdyttäjä: Jasmine Saltbacka, Digital Marketing Sales Hero. Ihastelimme vauhtiasi tulla digitoveriksi!

 

Katso video SDM Gaalan juhlahumusta!

PS. Haluatko sinä olla osana ensi vuoden SDM Gaalaa? Katso avoimet paikkamme rekry-sivulta tai jätä avoin hakemus!