Toukokuussa vietettiin jälleen digitovereiden vuosijuhlaa eli SDM Gaalaa! Juhlan aikaan sää on jo vuosien ajan ollut aurinkoinen ja juhlimaan kutsuva, eikä vuosi 2024 tehnyt tähän poikkeusta. SDM:n historiassa gaala oli järjestyksessään viides.

Gaalassa palkittiin tuttuun tapaan vuoden aikana eri tavoin ansioituneita osaajia sekä iloittiin yhteisistä onnistumisista. Gaalassa jaetuista palkinnoista kolme valittiin toukokuun alussa äänestämällä ja muiden seitsemän palkinnonsaajan valinnoista vastasi johto.

Lisäksi juhlassa jaettiin ensimmäistä kertaa SDM:n historiassa myös juhlamerkit heille, jotka ovat olleet talossa kaikkein pisimpään. Arvojamme ja yhteisöämme symboloivan merkin rintaansa asettivat kaikki 5, 8 tai 10 vuotta talossa olleet digitoverit. Juhlamerkin sai kaikkiaan 16 digitoveria, joten useampi digitoveri on tehnyt jo pitkän työuran meillä.

Äänestyksen perusteella jaetut tunnustukset 2024

Vuoden digitoveri: Tuukka Vehviläinen, Paid Social Specialist. Olet yhteisömme näkyvä ja kantava voima. Osallistut kulttuurimme rakentamiseen omalla persoonallisella tavallasi niin livenä kuin etänäkin. 

Vuoden digitoveri Tuukka Vehviläinen

Vuoden kehittyjä Johanna Immonen, Paid Search & Programmatic Specialist: Olet kasvuhaluinen digitoveri, joka haluaa kasvaa ja tekee töitä sen eteen. Olet vuoden aikana edennyt asiantuntijuudessasi suurin harppauksin.

Vuoden asiakastiimi: Varma. Asiakkaan sanoin tällä tiimillä on tekeminen ja ammattitaito kohdallaan: NPS-luku on 10.

Muut SDM Gaalassa jaetut palkinnot 2024

Vuoden tulokas: Oona Linna, Marketing Automation Specialist. Saat asiakkailta ja asiakastiimeiltä toistuvasti loistavaa palautetta: ajattelet isosti etkä hätkähdä pienestä. Vuoden tulokkaana korotat chapterisi rimaa etkä tyydy olemaan samaa kuin eilen.

Vuoden auttava käsi: Iiris Nokka, Paid Social Specialist. Sinulta löytyy apua ja ideoita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Seurassasi on helppo viihtyä ja olet aktiivisesti mukana lukuisissa verkostoissa. Heittäydyt mukaan myös hauskoihin yllätyksiin!

Vuoden luottopakki: Lauri Eronen, Paid Search & Programmatic Specialist. Olet korvaamaton pelinratkoja, jonka työn jälkeä ihastellaan talossa ja sen ulkopuolella. Tiedät ja taidat ammattisi perinpohjaisesti sekä luot ympärillesi hymyjä.

Vuoden saappaat jalkaan: Juuso Lainas, SEO-CRO Lead. Olet tehnyt chapterissasi tuloksekasta työtä esihenkilönä ja joukon jäsenenä. Olet rohkeasti ottanut vastaan uusia kokonaisuuksia ja kasvanut vuodessa uuteen tehtävään.

Vuoden teknologiavelho: Johanna Kaasalainen, Paid Search & Programmatic Specialist. Omaksut nopeasti uutta ja otat vastaan teknologisia haasteita, joista tuotat asiakkaalle ja chapterille tuloksia. Näet esteiden sijaan mahdollisuuksia ja olet esimerkillisen rohkea kokeilija.

Vuoden valioyksilö: Eeva Lyytikäinen, Content Marketing Specialist. Hoidat työsi erinomaisin tuloksin ja sinulla on alaa koskevaa vahvaa kokemusta ja näkemystä. Lisäksi olet valmis auttamaan muita sekä ottamaan vastaan myös uusia haasteita. Herätät ympärilläsi iloa ja luottamusta.

Vuoden sankariteko: Erkki Mäki-Jaskari, Digital Sales. Olet asiakkaita palveleva ratkaisija ja yhteisömme rauhallinen ja pidetty jäsen. Vuoden aikana olet tehnyt huikean myynnillisen taidonnäytteen, josta iloitsee yhä koko yhteisö.

Onnittelumme palkituille sekä kiitokset mukana olleille digitovereille aveceineen!

Katso videolta juhlatunnelmia!

Jos haluat olla mukana ensi vuoden gaalassamme, jätä meille avoin hakemuksesi!