SDM:n uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa hallitusammattilainen Ilkka Kaikuvuo, joka tunnetaan vahvana kasvuosaajana, sarjayrittäjänä ja puhujana. Kaikuvuo on myös ollut perustamassa useita kasvuyrityksiä, kuten Surveypal ja Framery.

Kaikuvuo tuo mukanaan laajan kokemuksen mm. rahoituksesta, yrityskaupoista sekä kansainvälistymisestä, vahvistaen näin SDM:n asemaa kasvun tiellä. Hänen  kokemuksensa tarjoaa SDM:lle mahdollisuuden edistää kasvustrategiaansa entistä tehokkaammin – kulttuuria unohtamatta.

Ilkka Kaikuvuo astuu tehtäväänsä innostunein mielin. Hän on vakuuttunut sekä SDM:n teknologiaosaamisesta, palvelutarjonnasta että kulttuurin vaalimisesta.

“SDM on mielenkiintoinen firma, jolla on laaja asiakaskunta, ajanmukaiset palvelut sekä hyvä draivi päällä. Uskon, että tekoälyn ja teknologian kehityksen myötä SDM:llä on suuret mahdollisuudet olla edelläkävijä”, Kaikuvuo kertoo.

SDM:n CEO Jaakko Suojanen iloitsee, että yritys sai jälleen oikean henkilön tukemaan SDM:n tavoitteita.

“Olen todella tyytyväinen, että saimme Ilkan kaltaisen kokeneen kasvuosaajan mukaan SDM:n seuraaviin kehitysloikkiin. Yhdessä tulemme jatkamaan kasvun polulla, säilyttäen samalla SDM:n hyvän yhdessä tekemisen ilmapiirin. Olemme kiitollisia hallituksen aiemmalle puheenjohtajalle Risto Anttoselle, joka luotsasi hallitustyöskentelyä strategiselle tasolle. Nyt otamme seuraavan askeleen Ilkan tuella”, Suojanen sanoo.

Hallitustyöskentelyssä Kaikuvuo haluaa keskittyä sparraavaan rooliin ja painottaa, että hallitus toimii yritystä varten eikä päinvastoin. Kaikuvuo korostaa myös kulttuurin merkitystä, joka on SDM:llä poikkeuksellisen vahva.

“Kulttuuria täytyy tietoisesti vaalia yrityksen kasvaessa ja markkinan muuttuessa. Kasvua on mahdollista tehdä ilman liiallista byrokratiaa, ja on hienoa huomata, että SDM on vahvvasti arvojohdettu yritys”, Kaikuvuo päättää.

Ilkka Kaikuvuo
Ilkka Kaikuvuo

 

Lisätietoja:

Ilkka Kaikuvuo 040 5248960

Jaakko Suojanen 040 809 8813