Suomen Digimarkkinointi on nimittänyt uuteen hallitukseensa joukon ansioituneita yritystoiminnan asiantuntijoita. Muutoksen taustalla on yrityksen kasvustrategia, jota uuden hallituksen nimittäminen vie voimakkaasti eteenpäin. Alkuvuonna toteutettu Suomen Digimarkkinoinnin omistajapohjan muutos mahdollisti hallituksen kokoonpanon vaihtamisen.

“Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa 1,8 miljoonan euron liikevaihtoon ja 30 asiantuntijan yritykseksi. Vauhti on ollut kovaa alusta alkaen, ja nykyinen asiakkuuksien sekä asiantuntijoiden määrän kasvu ennustaa vauhdin vain kiihtyvän. Siksi kehitämme Suomen Digimarkkinointia ketterästi kasvavaksi organisaatioksi. Uusi kokoonpano tuokin yritykseen pitkää kokemusta, nykyaikaista ymmärrystä ja kasvun mahdollistavia toimintamalleja” iloitsee toimitusjohtaja Jaakko Suojanen.

Suomen Digimarkkinoinnin hallituksen uusi puheenjohtaja on menestynyt yritysjohtaja Risto Anttonen, joka tuo uuteen hallitukseen pitkän linjan kokemusta yrityksen hallinnosta ja strategiatyöstä. Anttosen vuosikymmenien kokemus pörssiyhtiöiden johdosta on kertynyt muun muassa Ahlstrom Oyj:n johdosta sekä Enston ja Suomisen hallitustyöskentelystä. Tällä hetkellä Anttonen toimii hallitusammattilaisena.

Hallituksen jäsen Jyri Lindén tunnetaan kansainvälisesti menestyneen liike-elämän konferenssi Nordic Business Forumin perustajana ja Nordic Business Groupin toimitusjohtajana. Lindénin vahvuudet löytyvät vahvasta näytöstä yrityksen kannattavuuden nostamisesta, kansainvälisyydestä ja tuloksekkaasta verkostoitumisesta.

Yritysvalmentaja, konsultti ja Balentor Oy:n osakas Sami Markkanen on puolestaan ansioitunut ketterien menetelmien ja itseohjautuvien yritysten asiantuntijana. Yli 10 vuoden kokemus valmentamisesta on tehnyt Markkasesta yrityskulttuurin huippuasiantuntijan.

Suomen Digimarkkinoinnin kaupallinen johtaja ja osakas Niko Lahtinen tiivistää uuden hallituksen vaikutuksia Suomen Digimarkkinoinnin kehitykselle: “Kovan luokan ammattilaisista koostuva hallitus tuo meille ainutlaatuisen kokemuksen kasvutavoitteidemme toteuttamiseksi. Olemme jo kauan aikaa valmistelleet pohjaa luontevasti kasvavalle organisaatiolle, ja nyt hallituksen nimeämisen myötä saimme toiminnallemme pitkät valot, joiden avulla jatkamme matkaa kohti pitkän ajan tavoitteitamme entistä luottavaisemmin.”

Lisätietoja:
Kaupallinen johtaja Niko Lahtinen +358 50 320 0919