Suomen Digimarkkinointi on valittu vuoden 2022 parhaiksi myyntiorganisaatioiksi yhdessä Ponssen kanssa. Osallistuimme ensimmäistä kertaa Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kisaan. Voitto oli ensikertalaiselle hieno ja iloinen saavutus.

Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaisten (MMA) ja Haaga-Helian yhdessä järjestämä Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kisa pidettiin jo kolmattatoista kertaa. Kisan tavoitteena on edistää myyntikulttuuria ja lisätä suomalaisen myynti- ja markkinointityön arvostusta. Kisan arvovaltainen raati koostuu alan kokeneista ammattilaisista, kuten korkeakoulujen huippuasiantuntijoista sekä aiempien vuosien voittajista.

Lähdimme kisaan mukaan, sillä kisan missio oli kohdillaan ja tiesimme, että meillä on nyt panostettu myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kehittämiseen pitkään ja systemaattisesti tuloksia jatkuvasti parantaen. Lisäksi kilpailusta sai asiantuntevan raadin arvion, jonka pohjalta voimme jatkaa kehitystyötä eteenpäin.

”Olimme jo hyvässä pisteessä myynnin ja markkinoinnin sulavan yhteispelin kanssa. Nyt oli sopiva aika saada ulkopuolista vahvistusta siitä, että etenemme oikeaan suuntaan. Vielä pari vuotta sitten tiesin, että meillä on tietyt kehityskohdat, jotka halusimme saada kuntoon ennen kisaan osallistumista”, kommentoi SDM:n myyntijohtaja Ilari Tervonen.

SDM valittiin yhdessä Ponssen kanssa Suomen parhaiksi myyntiorganisaatioiksi.

Yhtenä joukkueena Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi

Meidät valittiin voittajiksi, koska olemme tehneet monipuolista myynnin ja markkinoinnin kehittämistyötä.

”SDM on myynnin kehittämisen moniottelija. Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja tuloksena on korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä asiakkaiden suosittelu. Myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä on toteutettu monipuolisesti myynnin ja markkinoinnin pelikirjan keskeiset elementit kuten myyntiprosessi, hinnoittelun tuotteistaminen, digimarkkinointi ja monipuoliset myynnin työkalut”, perustelee arviointiraadin Mika Karjalainen, 3 Step IT.

Voitto oli mahdollista sekä tyytyväisten työntekijöiden että asiakkaiden ansiosta.

”On hieno ja kiitollinen olo, että saa työskennellä tällaisten digitovereiden ja asiakkaiden kanssa. Oli myös mukava nähdä nykyisiä asiakkaitamme niin voittajissa kuin kunniamaininnoissa. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mahdollistamassa tätä voittoa ja toteuttamassa voittoon tarvittavat elementit yhdessä”, kiittelee Tervonen.

Lue lisää Suomen Paras Myyntiorganisaatio -kisasta täältä. 

Katso julkistusvideo.

Lue myös: Voitimme Vuoden Toimisto -kilpailun