Lue myös Voitto kotiin Vuoden Toimisto 2024 -tutkimuksesta — jo neljännen kerran!

Tänäkin vuonna kisaamme parhaan toimiston tittelistä Vuoden Toimisto -kisassa! Olemme mukana markkinointiteknologiatoimistot-kategoriassa.

Aiemmin olemme olleet kirkkailla kärkisijoilla:

– Vuoden Toimisto -kisan voitto vuosina 2020, 2021 ja 2023.

– Toinen sija 2022 (0,01 pisteen erolla).

Voittajat julkaistaan helmikuun lopussa 2024. 

Vuoden Toimisto on merkittävä tutkimus siksi, että sijoitukset ratkaistaan vain ja ainoastaan toimistojen asiakkaiden antaman palautteen perusteella. 

Kyseessä on Pohjoismaiden kattavimpia markkinointialan tutkimuskonsepteja, joissa mitataan asiakastyytyväisyyttä. Tutkimus kartoittaa markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien toimistojen asiakkaiden tyytyväisyyttä, toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä markkinointialan kehityssuuntia. Vuoden Toimisto -tutkimus perustuu ruotsalaisen Regin konseptiin. 

Tutkimuksen tavoite on kehittää markkinointialan osaamista ja kilpailukykyä Suomessa.

Tärkeintä ei ole sijoitus, vaan kehittyminen asiakaspalautteen perusteella

Vuoden Toimisto -kisan voitto on tärkeä tunnustus, mutta tutkimuksen tärkein anti on asiakaspalautteessa.

“Totta kai olemme ylpeitä hyvistä sijoituksista, mutta lopulta tärkeintä ei ole sijoitus, vaan jatkuva kehittyminen asiakaspalautteen perusteella”, SDM:n CSO ja partner Ilari Tervonen sanoo.

“Haastavan markkinatilanteen aikoina haluamme olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme. Myös tänäkin vuonna haluamme antaa parhaamme, jotta asiakkaamme eivät vain taklaisi haasteita, vaan menestyisivät aidosti.”

Arvostamme erityisesti dataa, jossa asiakastyytyväisyyttä mitataan eri osa-alueilla laajasti.

“Vuoden Toimisto on meidän tietojemme mukaan parhaita Suomessa toimivia konsepteja, joista on mahdollista saada näin kattavasti dataa asiakastyytyväisyyden eri osa-alueilta suhteessa myös muihinkin toimistoihin. Jo sen vuoksi odotamme Vuoden Toimisto -kisan tuloksia innolla,” Tervonen summaa.

Tuloksemme Vuoden Toimisto 2022 -kisasta:

Tulokset-2023

Lataa kaikki tulokset: Vuoden Toimisto 2023 – katso asiakkaidemme antama pisteytys