Internet markkinointi on tuotteiden ja palveluiden myymistä internetin avulla. Internet markkinointi voi olla suoraa kaupankäyntiä verkossa, tunnettavuuden lisäystä tai liidien keräystä.

Internet-Markkinoinnissa on useita osa-alueita:

Google AdWords, Hakukoneoptimointi ja Facebook-markkinointi ovat tapoja ohjata liikennettä sivustollesi. Liikennettä mikä koostuu juuri sinun yrityksestäsi, palvelustasi tai tuotteestasi kiinnostuneista ihmisiä. Tavoitteena on siis lisätä myyntiäsi ja kasvattaa liikevaihtoasi, verkossa se on nopeaa ja tehokasta. Toimivien ja hiottujen prosessien avulla, luottamalla jatkuvaan kampanjan kehittämiseen ja testaamiseen Internet-markkinoinnissa on mahdollista päästä todella koviin tuloksiin.

Markkinointi on sijoitus ja ihan kuten kaikille sijoituksille, sille on saatava tuotto.

Internet Markkinointi

Haluan tarjouksen internet-markkinoinnista

MIKSI KANNATTAA MARKKINOIDA INTERNETISSÄ.

  1. Verkossa kohdeyleisön tavoittaminen on tehokasta ja edullista.
  2. Markkinointi budjettisi tuotto on seurattavissa ja mitattavissa.
  3. Verkossa näet saatko rahoillesi vastinetta vai et.

Toimivan Internet-markkinoinnin A ja O on tarkka seuranta. Analytiikan avulla (Google Analytics), seuraamme liikenteen lähteitä aina tavoite sivulle asti ja näin me näemme mikä on arvokasta toimivaa liikennettä ja mikä ei. Analytiikan avulla pystytään myös laskemaan verkkoliiketoiminnan kannattavuus ja jatkuvan testaamisen kautta se paranee koko ajan.

INTERNET-MARKKINOINTI KOKONAISENA PALVELUNA

Me olemme kokeneita internet-markkinoinnin tekijöitä ja tavoitteemme on saada sekä sinun että meidän yrityksemme menestymään. Meillä on kokonaisvaltainen kuva siitä miten erilaisia tuotteita ja palveluita voi verkossa tehokkaasti myydä. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan strategian, minkä tehokkuuden pystymme todistamaan selkeinä lukuina. Me rakennamme alusta alkaen toimivan myyntikanavan, toimivat verkkosivut ja oikeanlaisen liikenteen.

Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle yhdessä verkkoon oikeasti toimivat myyntikanavat.

Kysy lisää Internet Markkinoinnista!