Internet-markkinointi

Hakukoneoptimoinnin avulla löydyt Googlesta ennen kilpailijoitasi ja saat lisää näkyvyyttä, liikennettä sekä kauppaa.

Lue lisää Ota yhteyttä

Internet-markkinointi on tuotteiden ja palveluiden myymistä internetin avulla. Internet-markkinointi voi olla suoraa kaupankäyntiä verkossa, tunnettavuuden lisäystä tai liidien keräystä.

Internet-markkinoinnissa on useita osa-alueita:

Google AdWordsHakukoneoptimointi ja Facebook-markkinointi ovat tapoja ohjata liikennettä sivustollesi. Liikennettä mikä koostuu juuri sinun yrityksestäsi, palvelustasi tai tuotteestasi kiinnostuneista ihmisiä. Tavoitteena on siis lisätä myyntiäsi ja kasvattaa liikevaihtoasi, verkossa se on nopeaa ja tehokasta. Toimivien ja hiottujen prosessien avulla, luottamalla jatkuvaan kampanjan kehittämiseen ja testaamiseen Internet-markkinoinnissa on mahdollista päästä todella koviin tuloksiin.

Miksi kannattaa markkinoida internetissä?

  1. Verkossa kohdeyleisön tavoittaminen on tehokasta ja edullista.
  2. Markkinointi budjettisi tuotto on seurattavissa ja mitattavissa.
  3. Verkossa näet saatko rahoillesi vastinetta vai et.

Toimivan Internet-markkinoinnin A ja O on tarkka seuranta. Analytiikan avulla (Google Analytics), seuraamme liikenteen lähteitä aina tavoite sivulle asti ja näin me näemme mikä on arvokasta toimivaa liikennettä ja mikä ei. Analytiikan avulla pystytään myös laskemaan verkkoliiketoiminnan kannattavuus ja jatkuvan testaamisen kautta se paranee koko ajan.

Internet-markkinointi kokonaisena palveluna

Me olemme kokeneita internet-markkinoinnin tekijöitä ja tavoitteemme on saada sekä sinun että meidän yrityksemme menestymään. Meillä on kokonaisvaltainen kuva siitä miten erilaisia tuotteita ja palveluita voi verkossa tehokkaasti myydä. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan strategian, minkä tehokkuuden pystymme todistamaan selkeinä lukuina. Me rakennamme alusta alkaen toimivan myyntikanavan, toimivat verkkosivut ja oikeanlaisen liikenteen.

Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle yhdessä verkkoon oikeasti toimivat myyntikanavat.

Ota yhteyttä

Ota
yhteyttä

Jos haluat markkinoinnilla parempia tuloksia, niin lähetä meille viesti, ja olemme sinuun pian yhteydessä. Pääset kertomaan lisää yrityksenne tarpeista, joihin alamme yhdessä luomaan ratkaisuja.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.