Nousimme vuoden 2024 Suomen parhaiden työpaikkojen listassa sijalle 7. Olemme mukana kisassa viidettä kertaa ja tänä vuonna toistamiseen mukana keskisuurten organisaatioiden kategoriassa, johon kuuluvat 50–249 henkilöä työllistävät yritykset. Tutkimuksen toteuttaa vuosittain työpaikkoja arvioiva ja listaava Great Place to Work.

Great Place to Work -tutkimustulos ja sertifikaatti kertoo, että työntekijämme ovat tutkitusti hyvin tyytyväisiä työpaikkaansa. Sertifikaatti perustuu työntekijöiden luottamusta ja tyytyväisyyttä kuvaavaan Trust Indexiin, jonka täytyy sertifikaatin saavilla organisaatioilla olla yli 70 %.

Olemme olleet jo viidesti kymmenen parhaan suomalaisen työpaikan joukossa Great Place to Workin tutkimukseen perustuvalla listalla. Tämä menestys on meille tärkeä osoitus siitä, että olemme onnistuneet luomaan aidosti hyvän työpaikan, jota johdetaan ja kehitetään ihmiset edellä.

”Upeaa, että olemme jälleen maamme parhaiden joukossa ja tulokset myös keskisuurten sarjassa paranevat vuosi vuodelta. Meille hyvinvointia tukevalla kulttuurityöllä ja työntekijöiden kokemalla luottamuksella on suuri merkitys”, kommentoi HR-johtajamme Paula Rautiainen.

Menestyksen perustana ovat ihmiset, asiakkaat ja talous

Kun työntekijät voivat hyvin, myös asiakkaat saavat erinomaista palvelua. Kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja haluavat pitää meidät kumppaninaan, myös yrityksen talous voi hyvin. Menestyksemme kulmakivinä ovatkin ihmiset, asiakkaat ja talous.

Asiakastyytyväisyydestä meillä on näyttönä myös nelinkertainen Vuoden Toimisto -kisan voitto. ”Vuoden Toimisto on myös kulttuuripalkinto, sillä hyvin tehty asiakastyö on seurausta hyvästä työpaikasta, jossa panostetaan valmentamiseen ja vuorovaikutukseen”, kertoo Rautiainen.

Olemme Great Place to Work -tutkimuksessa saaneet vuosittain korkeat pisteet muun muassa yhteisöllisyydestä, johtamisesta sekä viestinnästä ja vuorovaikutuksesta. Jotta menestymme myös jatkossa, tuemme tänäkin vuonna yhteisömme kokonaisvaltaista hyvinvointia, minkä lisäksi sanoitamme kulttuurimme rakenteita ja panostamme esihenkilöiden kouluttamiseen.

”Meillä on johtamiseen ja kulttuuriin vahvat rakenteet, joiden avulla voimme yrityksenä kasvaa työntekijöiden hyvinvointia ja luottamusta riskeeraamatta. Kiinnitämme näihin teemoihin huomiota päivittäin, sillä kulttuuri ei kukoista sattumalta. Kulttuuriakin tulee johtaa ja vaalia lämmöllä”, Rautiainen jatkaa.

 

Lue myös: SDM:n vuosi 2023 oli menestyksekäs haastavasta markkinasta huolimatta

Lue lisää uutisia täältä.