Jos haluat tehostaa maksettua sosiaalisen median mainontaasi, Smartly on tähän parhaita työkaluja. Olipa kyse automaattisesta optimoinnista, räätälöidyistä malleista tai yksityiskohtaisesta raportoinnista, sovellus tarjoaa kaiken tarvittavan mainostajille, jotka haluavat maksimoida sosiaalisen median mainonnan hyödyt.

Tiivistetysti Smartlyn tuoma lisäarvo muodostuu mainonnan tehostamisesta automaatioiden ja tekoälyn avulla, joilla säästät aikaa, mainoseuroja sekä resursseja muuhun työhön.

Smartly – sosiaalisen median markkinoinnin turbo

Jotta sosiaalisen median mainonnasta saa puristettua kaiken irti niin rahallisesti kuin ajallisesti, täytyy asiantuntijan osata hyödyntää parhaita työkaluja ja niiden ominaisuuksia. Smartly on yksinkertaistettuna maksetun some-mainonnan optimointi-, automatisointi- ja skaalaustyökalu. Oikein käytettynä se maksimoi tehokkuuden ja ajan säästön kaikessa tekemisessä, ja helpottaa mainonnan käsin tehtävää työtä.

Smartly tarjoaa paljon toiminnallisuuksia, joita et löydä sosiaalisen median kanavien omista mainostyökaluista.

Katsotaan seuraavaksi, mitä Smartlyn ominaisuudet mahdollistavat sosiaalisen median mainonnassa käytännön tasolla.

Hallitse kaikkia sosiaalisen median kanavia Smartlylla

Toisin kuin jotkut kilpailevat työkalut, Smartlyn Omnichannel mahdollistaa mainonnan useilla eri sosiaalisen median alustoilla, yhden keskitetyn dashboardin kautta. Repertuaariin lukeutuu mm. Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat ja TikTok, Kun hallitset kaikkia kanaviasi yhdestä näkymästä, voit varmistaa, että mainoksesi ovat yhtenäisiä kaikissa kanavissa. Samalla viestillä, kuvituksella ja kohdennuksella voidaan tavoittaa yleisösi eri alustoilla, mikä lujittaa brändiviestiäsi. Tämä ei vain tee mainonnan hallinnasta helpompaa, vaan myös parantaa brändisi näkyvyyttä ja tunnistettavuutta.

 

Kuva: Smartly.io

Parempia tuloksia datasta

Kun kaikki mainosdatasi on koottu yhteen paikkaan, saat paremman käsityksen siitä, mikä toimii ja mikä ei. Smartly antaa sinulle mahdollisuuden seurata mainostesi suorituskykyä eri kanavissa, joten voit tehdä fiksumpia päätöksiä ja saada parempia tuloksia investoinneillesi.

Monikanavaisessa sosiaalisen median mainonnassa, datan kerääminen ja analysointi erikseen jokaiselta alustalta voi olla haastavaa.

Smartlyn avulla voit nähdä yhdellä silmäyksellä, miten mainoksesi suoriutuvat eri kanavissa, mikä helpottaa vertailua ja trendien tunnistamista.

Ennakoiva ja optimoitu tekoälymainonta

Smartly on integroinut tekoälyn syvälle palvelunsa ytimeen parantaakseen sosiaalisen median mainonnan tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Tekoälyn avulla Smartly pystyy automaattisesti optimoimaan mainoskampanjoiden suorituskykyä reaaliajassa. Kun jokin mainos alkaa suoriutua erityisen hyvin, tekoäly huomaa tämän ja voi ohjata enemmän budjettia kyseiselle mainokselle, varmistaen parhaan mahdollisen tuoton investoinnille.

Tekoälyn vaikutukset eivät rajoitu pelkästään budjetin hallintaan. Smartly käyttää tekoälyä myös mainosten mukauttamisessa. Dynaamiset mainokset voivat muuttua automaattisesti käyttäjän aikaisemman toiminnan tai mielenkiinnon kohteiden mukaan, mikä tekee mainoksesta entistä houkuttelevamman ja relevantimman kohderyhmälle. Esimerkiksi, jos henkilö on äskettäin selannut tiettyjä tuotteita verkkokaupassa, Smartlyn tekoäly voi näyttää hänelle mainoksen, joka sisältää juuri näitä tuotteita.

Lisäksi Smartlyn tekoäly auttaa ennustamaan, minkä tyyppiset mainokset tai mainossisällöt todennäköisesti resonoivat parhaiten tiettyjen yleisöjen kanssa. Tämä mahdollistaa mainosten paremman kohdistamisen ja optimoinnin, mikä lopulta johtaa parempiin konversioihin ja tehokkaampaan mainontaan.

Kaiken kaikkiaan Smartlyn tekoäly ei vain reagoi reaaliaikaisiin mainonnan tuloksiin, vaan myös auttaa ennakoimaan ja mukautumaan tuleviin trendeihin ja käyttäjäkäyttäytymiseen, mikä tekee siitä erittäin voimakkaan työkalun mainostajille.

Mikä tekee Smartlysta ainutlaatuisen?

Smartly.io on noussut suosioon sosiaalisen median mainostyökaluna erottuvilla ominaisuuksillaan ja lähestymistavallaan. Yksi merkittävä piirre on edellämainittu kyky automatisoida ja optimoida mainoskampanjoita tekoälyn avulla. Kun tietty mainos osoittautuu erityisen tehokkaaksi, Smartly tunnistaa tämän ja ohjaa sille suuremman osan mainosbudjetista ilman, että mainostajan tarvitsee tehdä mitään. Tämä intuitiivinen reagointi varmistaa, että jokainen käytetty euro tuottaa parhaan mahdollisen tuoton.

Toinen Smartlyn vahvuus on sen yksinkertaistettu ja intuitiivinen käyttöliittymä. Mainosten luominen, hallinta ja optimointi on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppoa, jolloin mainostajat voivat keskittyä strategiaansa ilman, että heidän täytyy käyttää liikaa aikaa tekniseen säätämiseen.

Lisäksi Smartlyn kyky mukauttaa mainosmateriaaleja on erityisen vaikuttava. Dynaamiset mainokset, jotka mukautuvat käyttäjän aiempien toimien tai mieltymysten mukaan, tarkoittavat, että kohdeyleisö näkee aina mahdollisimman relevanttia sisältöä.

Smartly Automated Ads – mainonnan personalisoinnin uusi taso

Smartlyn Automated Ads on omaa luokkaansa mainonnan automatisoinnissa ja räätälöinnissä yksilöä varten. Sen sijaan, että viettäisit tunteja luodessasi mainoksia manuaalisesti, Automated Ads tekee raskaan työn puolestasi, mukautuen reaaliaikaisesti datan perusteella ja varmistaen, että mainoksesi tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Lyhyesti – Automated Ads lukee ja hyödyntää dataa, jotta sinun ei tarvitse.

Metan dynaamisen tuotemainonnan kampanja ja vain Smartlyssa saatavilla oleva automated ads -kampanja perustuvat molemmat tuotefeediin, joka on käytännössä Excel-muotoinen luettelo tuotteistasi. Automated ads -kampanja eroaa perinteisestä dynaamisesta uudellee markkinoinnista siten, että siinä tuotefeedin voi luoda käytännössä mistä vain, eikä sen tarvitse täyttää Metan asettamia tarkkoja vaatimuksia tuotefeedille.

Mainokset ja mainosjoukot luodaan ja päivitetään automaattisesti tuotefeedin pohjalta, kun taas dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa mainokset perustuvat käyttäjän sivustolla jo aiemmin tekemään toimintaan, kuten tuotteiden katseluun. Automated ads -kampanjan avulla tavoitat puolestaan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Automated Ads on siis käytännössä automaattiohjattu mainostaja. Se ottaa yrityksesi tuotetiedot, kuten kuvat, hinnat ja tuotekuvaukset, ja luo niistä mainoksia ilman, että sinun tarvitsee tehdä jokaista mainosta erikseen. Kuvittele, että sinulla on satoja tuotteita ja haluat mainostaa niitä. Sen sijaan, että tekisit jokaisesta tuotteesta oman mainoksen, Smartlyn Automated Ads tekee sen puolestasi automaattisesti. Se pitää myös huolen siitä, että mainoksesi näyttävät aina ajantasaisilta, jos esimerkiksi tuotteen hinta muuttuu. Se säästää aikaa ja vaivaa ja tekee mainosten hallinnasta helpompaa!

Smartly on investointi, joka maksaa itsensä takaisin parempina tuloksina

Smartlyn kanssa sinun ei tarvitse enää luottaa arvauksiin tai manuaalisiin säätöihin. Tekoäly ja automatisoidut ominaisuudet varmistavat, että mainosbudjettisi käytetään mahdollisimman tehokkaasti, tavoittaen oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Lisäksi, kun manuaaliset ja aikaa vievät tehtävät vähenevät, markkinointitiimi voi keskittyä muihin osa-alueisiin, kuten strategiaan ja luovaan työhön. Lopputuloksena saat parempaa vastinetta rahoillesi, tehokkaampia kampanjoita ja parempia tuloksia. 

Tässä vielä yhteenvetona Smartlyn ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen:

  • Automaatiot: Asiantuntija voi manuaalisen työn sijaan käyttää resursseja esimerkiksi strategiseen työhön tai muuhun suunnitteluun.
  • Helppous: Smartly yksinkertaistaa mainonnan hallintaa eri alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Yksi työkalu hoitaa kaiken.
  • Budjetin tehostaminen: Smartly varmistaa, että mainosbudjetti käytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Jos yksi mainos toimii paremmin kuin toinen, Smartly ohjaa budjettia siihen automaattisesti.
  • Raportointi: Smartlyn avulla saat selkeän ja ymmärrettävän raportin ja kokonaiskuvan siitä, miten mainokset toimivat.
  • Tekoäly: Smartly hyödyntää tekoälyä optimoidakseen mainokset automaattisesti. Se tarkoittaa, että mainokset tekevät työtä puolestasi, ilman jatkuvaa säätämistä.
  • Kustomointi: Smartly mahdollistaa mainosten mukauttamisen eri yleisöille, mikä tekee viestistä entistä osuvamman kullekin kohderyhmälle.
  • Asiakaspalvelu: Ainutlaatuisten teknisten ominaisuuksien lisäksi Smartly tukee asiakkaidensa kehitystä erinomaisella asiakaspalvelulla kellon ympäri.

Yhteenveto

Sosiaalisen median asiantuntijalta vaaditaan erikoisosaamista ja taitoja, joita millään työkalulla ei voi korvata. Smartly ei olekaan pelkästään toinen sosiaalisen median mainostyökalu – se on kumppani, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan markkinoinnille asetetut tavoitteet. Me SDM:llä toteutamme kaiken sosiaalisen median mainonnan asiakkaillemme Smartlyn kautta, ja olemme huomanneet sen tuoman hyödyn konkreettisesti mainonnan tulosten kasvussa sekä työhön säästetyssä ajassa. 

Jos haluat tehostaa mainontaa ja haluat olla sosiaalisen median mainonnassa askeleen muita edellä, lataa maksuton opas somemarkkinoinnin kehittämisestä!

Kehitä somemarkkinointiasi MRACE® -mallin avulla