Jyväskylästä lähtöisin oleva Suomen Digimarkkinointi on avannut uuden toimipisteensä Helsingin keskustaan Annankadulle. Jalkautuminen pääkaupunkiseudulle on osa Suomen Digimarkkinoinnin kasvustrategiaa, jota vuoden 2019 alussa valittu uusi hallitus on vauhdittanut. Helsingin toimisto avattiin yhteistyössä videotuotannon kumppanin Rulla Median kanssa.

”Helsingin toimiston perustaminen on ajankohtaista nyt, kun olemme luoneet Jyväskylästä käsin toiminnallemme vahvan pohjan, mistä voimme tähdätä uusien valtauksien pariin. Kun asiantuntijoidemme määrä kasvaa yli 30 hengen joukkueeksi, on luontevaa, että toimimme myös pääkaupunkiseudulla. Näin voimme olla lähempänä isoimpia asiakkaitamme”, kaupallinen johtaja Niko Lahtinen toteaa.

Suomen Digimarkkinointi on perustamisvuodestaan 2012 lähtien ollut vahvassa kasvussa. Yritys on kasvanut 1,8 miljoonan euron liikevaihtoon ja yli 30 asiantuntijan yritykseksi. Alkuvuonna myös Suomen Digimarkkinoinnin Jyväskylän toimisto muutti suurempiin tiloihin, sillä asiantuntijoiden määrä on kasvanut kovaa tahtia.

”Lisäksi olemme kiinnostuneita siitä asiantuntijoiden osaajaprofiilista, mitä löydämme pääkaupunkiseudulta. Jotta voimme kasvaa suunnitellusti, tarvitsemme jatkossakin huippuluokan täsmärekryjä. Uskomme, että Helsingin toimiston avaaminen helpottaa myös rekrytointiprosessia”, Lahtinen jatkaa.

Helsingin toimistoa alkaa luotsaamaan Suomen Digimarkkinoinnin sosiaalisen median asiantuntija Simone Lehikoinen Head of Helsinki -tittelillä.

”Olen erittäin otettu mahdollisuudesta vetää toimistoamme Helsingissä.  Haluan tuoda uudelle toimistolle saman yrityskulttuurin ja tekemisen meiningin, mitä meillä Jyväskylässä on ollut jo vuosia. Helsingin toimistotilat kestävät myös tulevan rekrytointitahdin vuosiksi eteenpäin. Odotan innolla, että pääsemme jalkautumaan uusien asiakkuuksien pariin”, Lehikoinen iloitsee.

Suomen Digimarkkinoinnin palveluita ovat mm. Facebook- ja Google-mainonta, hakukoneoptimointi, verkkosivut ja sisällöntuotanto. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Toshiba Suomi, Alexandria Pankkiiriliike, Lehto Group, Pancho Villa sekä LämpöYkkönen.

Lisätietoja:

Niko Lahtinen, kaupallinen johtaja / partner

niko.lahtinen@digimarkkinointi.fi +358 50 320 0919